Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm haklısın İlaçlar beni ilk denemede hastanelik etmişti, bu defa biraz daha alıştım sanki. Aşırı duygusal iniş çıkışlar yaşayan var mı ilaçlar yüzünden kızlar?
Ben aynen tarif ettiğin durumdayım canım bir an böyle çok güçlü biri giib hissediyorum bir an da çok hasta yorgunmuş gibi oluyorum

İşte bu be çok sevindim canım hayırlı olsun bebişin darısı başımıza bizi de bilgilendir lutfen olur mu ?

Hayır 5 gün önce negatif olduğunu ogrendim ne yazikki suandada regl oluyorum yani 7 gündür oluyorum hala aşırı ağrım var normalmi aceba
Canım geçmiş olsun benim bir önceki transferim negaf olmuştu onda bayağı ağrılı geçti adet ağırısından bir tık fazla oldu Rabbim şu mübarek günlerde bizleri sevindirsin

Canim benim bu sayfaya özgü birşey olduğunu düşünüyorum bende. Herkes o kadar pozitif ki tek tek herkese işledi bu bence seninde bu zor sürecinden sonra sonucun çok güzel olsun inşallah bize de haber verki pamuk gibi olalim sevinçten

Canım inşallah bu kez hayal ettiğimizden daha iyi olacak düşününce delilik gibi geliyor

Canımm haklısın İlaçlar beni ilk denemede hastanelik etmişti, bu defa biraz daha alıştım sanki. Aşırı duygusal iniş çıkışlar yaşayan var mı ilaçlar yüzünden kızlar?
Ben ben ben. O kadar saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam. Sonra gülmeye başlıyorum , aynaya bakıp ben hamileyim diye olumlama yapıyorum sonra olmadı sanki hissetmiyorum diye yine düşüyorum. Çok değişik bi süreç gerçekten her aşaması yorucu. sonu güzel olsun inşallah hepimize . Mübarek ramazan ayında Allahım yardımcımız olsun

Kızlar bu iğneleri nasıl kullanıyoruz? Karından kendimiz mi vuruyoruz? Ben beceremem diye korkuyorum
Evet karından göbek deliginin aşagı kısmı hergün sağ sol olarak yönünü değiştirerek vur birde etini tut öyle önce derecesini ayarlarsın ondan sonra vurursun cesaretin varsa sen yaparsın yoksa da eşinden yardım alabilirsin onlar da biraz elini taşın altına katmalı bu yolda benimkileri eşim yapmıştı ama hiç korkma acı yok çok ince iğneler zaten

Tabikiiiisizlerde Allahın izniylee güzell pozitifler alınn kızlar süreç bitmiyor şimdide kese görme derdine düştüm
Bitmez canım sonra dersin kalp atımı ne zaman bu kısır döngü böyle devam eder annelik böyle birşey doğum yapana kadar çok endişeli olursun en ufacık şeyde panik okursun dilerim sağlıcakla ilerler bu güzel günleri görürsün tadını çıkarırsın inşallah

İnşallah hala herşeyden korkuyorumm inşallah sağlıklı devam ederr

Bende üçüncü transferimde sürekli ağlıyordum ilk transferimde çok mutluydum rahattım ama kayıp verince aynı şeyleri yaşarım diye hergün aglıyordum ya tutunmasa diye vs öyle de oldu tutunmadı

Hanımlarlar yardımcı olur musunuz? Ya ben 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdiğimde beta hcg 17 ken bile mide bulantı ve kusma yaşamıştım. 7. Günüm şuan tutunmuş olsa beta 17 olurdu ve benim bulantılarımın olması lazımdı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…