- 8 Mart 2022
- 390
- 364
- 53
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.341
Canım hayırlı olsun tedavin sürecin standartta genelde 225 ile başlanıyor ama şöyle düşün yumurta sayın çok olacakBugün başladık daha tedaviye henüz belli değilmişbu arada pko var bende daha önce aşılamalar hep iptal edildi yumurta buyumedı gonal f 50-75 arası vuruluyordum. Tüp bebekte 225 ile başladık sorun olur mu
Vardır her şeyde bi hayır canım ama inşallah gönlünden geçirdiğin gibi olur her şeyTeşekkür ederim , Allah razı olsun . Kocaman bir Hayal kırıklığı ne desem boş
Amin Ecmain inşallah çok doğru dediniz Rabbim yeter ki Kün Fe yekün desin önünde hiçbirşey duramaz inşallah rabbimiz vakti geldiğinde hepimize gönlümüzdekini nasip edecektir eğer ki olmuyorsa bizim için hayırlısı belki böyledirİnşallah bu yolda emek veren , maddi manevi yıpranan herkesin Allah yardımcısı olsun . Bazen çok istemek yetmiyor , O ol demeden hiçbir şey olmuyor ..
Rabbim yardımcın olsun canım benim Biz bizim için iyi olanı bilmeyiz ama Allah bilir . Bebeğin seni başka bir vakitte bekliyordur.Sadece zamanı değilmiş . Piskolojik olarak çok zor bir durumNegatif ne yazik ki
İnşallah öyle olurCanım hayırlı olsun tedavin sürecin standartta genelde 225 ile başlanıyor ama şöyle düşün yumurta sayın çok olacak
Evet canım kendim yapıyorummm, halledersin bence çok zor değil uçlarıda ince zaten nırmal iğne gibi değill.Kızlar bu iğneleri nasıl kullanıyoruz? Karından kendimiz mi vuruyoruz? Ben beceremem diye korkuyorum
Amin canım inşallahİnşallah öyle olurçok güzel bir aile olmuşuz kızlar ya herkeısn ayrı hikayesi ama hayaller hep aynı hepımız burda güzel haberlerle dönüşler yaparız en kısa sürede umarım
Hayırlı olsun canım sürecin tüp bebekte yüksek dozla başlıyorsun çünkü birden fazla yumurtaya ihtiyaç var onun için yüksek başlayıp yumurtalıklar uyarılıyor kaç folikül büyürse işi şansa bırakmamak için inşallah güzel haberlerle gelirsin burayı takipe al durumun hakkında bizi bilgilendirirsin ona göre güncellerim canım herşey gönlünce olsun inşallah
Canım ekledim dilerim sürecin sağlıklı güzel geçsin inşallahBugün başladık daha tedaviye henüz belli değilmişbu arada pko var bende daha önce aşılamalar hep iptal edildi yumurta buyumedı gonal f 50-75 arası vuruluyordum. Tüp bebekte 225 ile başladık sorun olur mu
Peki ilk iğneyi doktor falan gösteriyor mu acabaEvet canım kendim yapıyorummm, halledersin bence çok zor değil uçlarıda ince zaten nırmal iğne gibi değill.
Ayy canımm yaaaNegatif ne yazik ki
İnşallah amin , Allah razı olsunVardır her şeyde bi hayır canım ama inşallah gönlünden geçirdiğin gibi olur her şeyNe desek boş insan çok beklentiye giriyor umudunu kaybetme lütfen, en yakın zamanda sağlıkla gelicek inşallah bebişin, bebişlerimiz
Bana hemşire göstermişti canım ama youtube a yazarsan videolar da varPeki ilk iğneyi doktor falan gösteriyor mu acaba
Kesinlikle öyle , zaman her şeyin ilacıAmin Ecmain inşallah çok doğru dediniz Rabbim yeter ki Kün Fe yekün desin önünde hiçbirşey duramaz inşallah rabbimiz vakti geldiğinde hepimize gönlümüzdekini nasip edecektir eğer ki olmuyorsa bizim için hayırlısı belki böyledir
Canım, çok üzüldüm adınaBenim malesef negatif..
En kısa zamanda hayırlısı ile hayallerimize kavuşalımİnşallah öyle olurçok güzel bir aile olmuşuz kızlar ya herkeısn ayrı hikayesi ama hayaller hep aynı hepımız burda güzel haberlerle dönüşler yaparız en kısa sürede umarım
yarın kesin haber et bizeValla heyecan yaptım işte bende yarın kan vericem bide tekrar test yapıcam yarın
canım nasılsın? Sonucun çıktı mı?Teşekkür ederim, Umarım bu çektiğim ağrı regli ağrısı değil gebeliktendir az kaldı yarım saate çıkar sonucum
her gebelikte vücud aynı tepki vermez diye biliyorum, ama bence moralini bozma canımPeki her gebelikte aynı şekilde mi olur? Benim önceki transferimde 4.gün çok çok silik cikmisti kaset testte. Bu transferimin bugun 4.günü belki yine cikar diye test yaptim cikmadi hemde erken gebelik testiydi üzüldüm böyle olunca kendime de kiziyorum sabredemedigim icin
ayyy maşallahKızlar test yaptım 83 çıktı 11. Günündeyim nasıl sizce
Anladım canım inşallah bütün sonuçların çok iyi gelir hemen opu olursunBende tiroid süt hormonu ve diğer hormonlara bakacaklardı çarşamba günü aratacak eğer onlar iyiyse başlıyacagız bende zaten tiroid var 15 yıldır düzenli ilaç kullanıyorumdilerim senin sonuçlarda sağlıklı güzel gelir inşallah
kesinlikle haklısın ağrı varsa hemen negatif düşünmemek gerek veya belirti yoksa diyeBurdan söyleyeceklerim bence kesinlikle erken test yapmayın moral çok etkiliyor çok zor ama test gününü bekleyin ve belirti aramayın kendimizi dinledikçe vücudumuz bizimle oyun oynuyor elden birşey gelmiyor bol bol tesbih çekip dua ettim Allahım gönül ferahlığı ver diye
Regli ağrıma gelince dünden beri çok yoğun yaşıyorum yani hep okuduğum şeyler regli belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı ayırt edilmiyor bu doğru tabii kişiden kişiye değişibelen bi durum olduğunu unutmamamı lazım
Çok şükür transfer güzel geçtiAhh hadi bakalım herşey yolunda gitsin canım ve güzel haberleri senden de duyalım inşaallah
sana test günü ne zaman dedi canım?Benim transferim iyi geçti arkadaşlar, iyi haber bekleyen herkese sabır diliyorum, bizi haberdar edin
Ayyyy çok şükür darısı bizlere inşAllahKızlarrr hepinizlee dualarımmmmm çok şükürr 504 geldi cumartesi 205 di 10 gün sonra kese görmeye gidebilirsin dediler ama yaşadığım yerdeki doktorumla henüz görüşemedmm tüp bebek merkezim on gün sonra gidebilirsiniz dedi
inşAllah pozitif haberlerini alacağızKızlar kendi son mesajımdan bu yana 40 lı sayfalardan okumaya başladım. Nasıl güzelsiniz herkese karşı. Hisselerime güvenirim hep içimde kocaman bir negatif hissi var asla çözmediğim ama buraya ne zaman girsem biri içine doğmuş gibi aradığım sorunun cevabını vermiş oluyor. Herkesin süreci kendine göre zor ve meşakkatli inanın benimde öyle. Her yerde kar fırtına varken şehirler arası (14 saat) embriyo taşıdık. 14 gün istanbulda kaldık transfer oldum tekrar evime döndüm. Maddi manevi çok yoruldum hiç kendimi sonuca hazır hissetmiyorum. 15 inde kan testim var bu gün tam 1 hafta oldu ara ara giren ağrı, birazcık gögüs ağrısı bir de su kıvamında akıntım var. İçimi dökmek iyi geldi
Durumun nedircanimm aksam 6 gibi vericem kan
çok şükür iyi geçti herşey yolunda dedi doktorAy senin transferin vardi bugün. Nasıl geçti nasılsın şimdiden hayırlısı olsun. Bolgi ver lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?