- 5 Ağustos 2024
- 317
- 124
- 18
- 26
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.361
Çok teşekkür ederimmmm bu aralar bakamadım mesajlarınızı okuyorumm arada bakmaya çalışıyorum. Her şey yolunda çok şükür Allah razı olsun. Reglimi bekliyorummm. 4 embriyoma pgt testi yaptırmıştım. Üçü sağlıklı biri de mozaik olarak gelmiş. Bakalım sagliklilardan olur zaten transfer dedi embriyolog
Bende ilk etapta korktum ama kolay.Kızlar bu iğneleri nasıl kullanıyoruz? Karından kendimiz mi vuruyoruz? Ben beceremem diye korkuyorum
21 MartÇok şükür transfer güzel geçti
sana test günü ne zaman dedi canım?
Ayyyy çok şükür darısı bizlere inşAllah
inşAllah pozitif haberlerini alacağız
Amiinn insallahAyy canımm yaaaİnşallah en yakın zamanda pozitif alırsınn da bu günler geride kalır biran önce
Evet guclu kalmaya calisiyorum umarim tez zamanda kavusuruzRabbim yardımcın olsun canım benim Biz bizim için iyi olanı bilmeyiz ama Allah bilir . Bebeğin seni başka bir vakitte bekliyordur.Sadece zamanı değilmiş . Piskolojik olarak çok zor bir durum
Hayırlısıyla oda gelecek sonra kalp atışı sonra tekmeler bir bakmissin kucagindaTabikiiiisizlerde Allahın izniylee güzell pozitifler alınn kızlar süreç bitmiyor şimdide kese görme derdine düştüm
Amin canim benim insallahCanım senşb acını paylaşıyoruzağla rahatla Rabbim bu mübarek günlerde kucağımızı boş bırakmasın
Amin kuzum insallah en kisa zamanda yeniden baslayip kaldigimiz yerden devam edicezCanım benim gruptakiler olarak kocaman sarılıyoruz sana. Ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla. Daha güçlü ayağa kalkacaksın sonra. Herşeyin var bir zamanı . Minik mucizende doğru zamanda gelecek hayatına . Umudumuzu asla kaybetmeyelim.
İste insan ilk sokla her seyi dusunuyor agliyor ama simdi daha iyiyim cok sukurAğlama ne olur evet çok zor haklısın ama Rabbim büyük vardır zamanı
Amin canim benim artik baska zamana kaldi bizim hayallerAyy canım çok üzüldüm inan ki dedim pozitif haber gelir senden ağlaiçini boşalt canım ne diyeyim bilemiyorum Rabbim hayırlısını sağlıklı bir şekilde nasip eylesin kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah
Bulantı şart değil canım, kesinlikle belirti aramamak gerekliHanımlarlar yardımcı olur musunuz? Ya ben 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdiğimde beta hcg 17 ken bile mide bulantı ve kusma yaşamıştım. 7. Günüm şuan tutunmuş olsa beta 17 olurdu ve benim bulantılarımın olması lazımdı değil mi?
Evet bende öyleyim biraz canım, bazen özellikle akşamüstü bi halsizlik çöküyor. Bir de iğneden sonra hemen uykum geliyor.. Ah ah bu emeklerimiz gözaydınlığına dönsün inşaallahBen aynen tarif ettiğin durumdayım canım bir an böyle çok güçlü biri giib hissediyorum bir an da çok hasta yorgunmuş gibi oluyorum
Evet bende öyleyim biraz canım, bazen özellikle akşamüstü bi halsizlik çöküyor. Bir de iğneden sonra hemen uykum geliyor.. Ah ah bu emeklerimiz gözaydınlığına dönsün inşaallahBen aynen tarif ettiğin durumdayım canım bir an böyle çok güçlü biri giib hissediyorum bir an da çok hasta yorgunmuş gibi oluyorum
Evet evet bu defa güzel olacak inşaallah kuzumCanım inşallah bu kez hayal ettiğimizden daha iyi olacakdüşününce delilik gibi geliyor
Canımmm çok üzüldümCok uzgunum negatif,aglamaktan yazamadim
Evet evet bu defa güzel olacak inşaallah kuzumCanım inşallah bu kez hayal ettiğimizden daha iyi olacakdüşününce delilik gibi geliyor
Yaa dün akşam iftardaydık, herkes komik bişeye güldü, ben direkt kafamı sağa çevirdim çünkü nedense benim gözlerim dolduBen ben ben. O kadar saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam. Sonra gülmeye başlıyorum , aynaya bakıp ben hamileyim diye olumlama yapıyorum sonra olmadı sanki hissetmiyorum diye yine düşüyorum. Çok değişik bi süreç gerçekten her aşaması yorucu.sonu güzel olsun inşallah hepimize . Mübarek ramazan ayında Allahım yardımcımız olsun
İnşAllah sağlıklı bir transfer geçirirsinÇok teşekkür ederimmmm bu aralar bakamadım mesajlarınızı okuyorumm arada bakmaya çalışıyorum. Her şey yolunda çok şükür Allah razı olsun. Reglimi bekliyorummm. 4 embriyoma pgt testi yaptırmıştım. Üçü sağlıklı biri de mozaik olarak gelmiş. Bakalım sagliklilardan olur zaten transfer dedi embriyologreglimi bekliyorummm 24-25i gibi olacağım inşallah
Yok zaten atacak bir icim kalmadiCanımmm çok üzüldümben pozitif bekliyordum öyle hissetmiştim.
Ağla, dök içini içine atma sakın ama sakın
Bugünü sayma yarından itibaren 12. Gün ve 14 gün dediler21 Martsana ne tarih verdiler?
Yaa dün akşam iftardaydık, herkes komik bişeye güldü, ben direkt kafamı sağa çevirdim çünkü nedense benim gözlerim dolduBen ben ben. O kadar saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam. Sonra gülmeye başlıyorum , aynaya bakıp ben hamileyim diye olumlama yapıyorum sonra olmadı sanki hissetmiyorum diye yine düşüyorum. Çok değişik bi süreç gerçekten her aşaması yorucu.sonu güzel olsun inşallah hepimize . Mübarek ramazan ayında Allahım yardımcımız olsun
Bende öyle diyorum sen hele bi gel bak seni totona vura vura sevicemİnşallah canım benim aynen öyle süreçler ilaçlar oldu mu olacak mı beyin aşırı derecede yoruluyor ah ah sılam o bebişimi bir yakalasam Allah’ın izniyle totosuna totosuna vurucamnerde kaldın diye bize bu kadar özlem hasret çektirdi vallahi
Ayyy bak yinede böyle hayata devam etmek güzelYok zaten atacak bir icim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?