Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mavidiyebiri canım nasılsın son durumun nedir inşallah herşey yolundadır umarım
Çok teşekkür ederimmmm bu aralar bakamadım mesajlarınızı okuyorumm arada bakmaya çalışıyorum. Her şey yolunda çok şükür Allah razı olsun. Reglimi bekliyorummm. 4 embriyoma pgt testi yaptırmıştım. Üçü sağlıklı biri de mozaik olarak gelmiş. Bakalım sagliklilardan olur zaten transfer dedi embriyolog reglimi bekliyorummm 24-25i gibi olacağım inşallah

Kızlar bu iğneleri nasıl kullanıyoruz? Karından kendimiz mi vuruyoruz? Ben beceremem diye korkuyorum
Bende ilk etapta korktum ama kolay.
Göbeğinden sağına veya soluna dört parmak ölçüyorsun ve etini kavrayıp, sanki makas alır gibi iğneyi vuruyorsun
Hangi iğneden bahsediyorsun?
İnsulin kalemi gibi mi veya şırınga mı?
Ne kullanıyorsun canım?

Amin kuzum insallah en kisa zamanda yeniden baslayip kaldigimiz yerden devam edicez

Bulantı şart değil canım, kesinlikle belirti aramamak gerekli

Ben aynen tarif ettiğin durumdayım canım bir an böyle çok güçlü biri giib hissediyorum bir an da çok hasta yorgunmuş gibi oluyorum
Evet bende öyleyim biraz canım, bazen özellikle akşamüstü bi halsizlik çöküyor. Bir de iğneden sonra hemen uykum geliyor.. Ah ah bu emeklerimiz gözaydınlığına dönsün inşaallah

Ben aynen tarif ettiğin durumdayım canım bir an böyle çok güçlü biri giib hissediyorum bir an da çok hasta yorgunmuş gibi oluyorum
Evet bende öyleyim biraz canım, bazen özellikle akşamüstü bi halsizlik çöküyor. Bir de iğneden sonra hemen uykum geliyor.. Ah ah bu emeklerimiz gözaydınlığına dönsün inşaallah
Canım inşallah bu kez hayal ettiğimizden daha iyi olacak düşününce delilik gibi geliyor
Evet evet bu defa güzel olacak inşaallah kuzum Bebeklerimizin kokusunu içimize çekeceğiz doyasıya

Canım inşallah bu kez hayal ettiğimizden daha iyi olacak düşününce delilik gibi geliyor
Evet evet bu defa güzel olacak inşaallah kuzum Bebeklerimizin kokusunu içimize çekeceğiz doyasıya
Yaa dün akşam iftardaydık, herkes komik bişeye güldü, ben direkt kafamı sağa çevirdim çünkü nedense benim gözlerim doldu

İnşAllah sağlıklı bir transfer geçirirsin haberdar et bizleri

Yaa dün akşam iftardaydık, herkes komik bişeye güldü, ben direkt kafamı sağa çevirdim çünkü nedense benim gözlerim doldu
Bende öyle diyorum sen hele bi gel bak seni totona vura vura sevicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…