Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel kadinlar merhabaa 5 gün önce ilk denemem olan tüp bebek sürecim negatifle sonuçlandı ve çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor sizce normalmi
Çok geçmiş olsun canım, benim de aralıklı kasık ağrım olmuştu ilk denememde, doktor vücut yerleşemeyen embriyoyu atmaya çalışıyor demişti

Güzel kadinlar merhabaa 5 gün önce ilk denemem olan tüp bebek sürecim negatifle sonuçlandı ve çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor sizce normalmi
Çok geçmiş olsun canım, benim de aralıklı kasık ağrım olmuştu ilk denememde, doktor vücut yerleşemeyen embriyoyu atmaya çalışıyor demişti

Merhaba canım. 5gün önce transfer olduysan biraz erken değil mi test için? Yani hem idrar hemde kan testi için erken diyorlar.
Bence bira daha sabret inşAllah sağlıklı yükseliş olur Beta değerinde
Hayır 5 gün önce negatif olduğunu ogrendim ne yazikki suandada regl oluyorum yani 7 gündür oluyorum hala aşırı ağrım var normalmi aceba

Ayy adetimi bekliyorum canım ben yaa Ben çok yoğun çalışıyordum şu ara buraya giremedim canım Bütün mesajları tek tek okudum sıkılmadan. Hepimizin süreci o kadar farklı ki gerçekten. İlk transferimde embriyoyu rahme bırakırken rahmi biraz düzelterek koymuşlar bu yüzden kanamam vardı pıhtılı falandı hatta kanamam. Eğer kanaman varsa tutunamamıştır olarak bi inanış var ama test verdiğimde pozitifti. Değerim sonra azaldı kimyasal oldu ama kanamanızın olması bilr olumsuz sonuç olcağı anlamına gelmez. Moral çok önemli gerçekten. 9.günde testte negatifi görüp 12.gün pozitif sonuç alanlar oldu geç yerleşmede olabiliyormuş. Moralimizi yüksek tutmamız çok önemli gerçekten

Canım doktor senden ne kan testi istedi? Bende genetik testi verdim onun sonucunu bekliyorum bi yandan

Ayy öyle mi denerim tabiki de yeterki çözüm olsun
En son kan kusmaya başladığımda acillik oldum o gün bugündür dikkat ediyorum
Ahh ne diyosun ya kıyamam O zaman hiç vakit kaybetme al ve dene. Ben en son dedemin tatları sayfasından aldım, hoşuma gitti. Bir sor onlara istersen kuzum, çok geçmiş olsun

Merhabalar, tüp bebeğe yeni başlayan varmı aranızda elimde iğnelerden kaldı ihtiyacı olan birine vereyim yazık boşuna gitmesin pahalı ilaçlar zaten. Gonal f ve gonapepty

Spermele yumurta denk gelsin diye amuda bile kalktım ama ıı ıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…