- 16 Mart 2024
- 66
- 61
- 3
- 42
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.121
Çok geçmiş olsun canım, benim de aralıklı kasık ağrım olmuştu ilk denememde, doktor vücut yerleşemeyen embriyoyu atmaya çalışıyor demiştiGüzel kadinlar merhabaa5 gün önce ilk denemem olan tüp bebek sürecim negatifle sonuçlandı ve çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor sizce normalmi
Çok geçmiş olsun canım, benim de aralıklı kasık ağrım olmuştu ilk denememde, doktor vücut yerleşemeyen embriyoyu atmaya çalışıyor demiştiGüzel kadinlar merhabaa5 gün önce ilk denemem olan tüp bebek sürecim negatifle sonuçlandı ve çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor sizce normalmi
Hayır 5 gün önce negatif olduğunu ogrendim ne yazikki suandada regl oluyorum yani 7 gündür oluyorum hala aşırı ağrım var normalmi acebaMerhaba canım. 5gün önce transfer olduysan biraz erken değil mi test için? Yani hem idrar hemde kan testi için erken diyorlar.
Bence bira daha sabret inşAllah sağlıklı yükseliş olur Beta değerinde
Aa olabilir o halde teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, benim de aralıklı kasık ağrım olmuştu ilk denememde, doktor vücut yerleşemeyen embriyoyu atmaya çalışıyor demişti
İlkine inanmadım ikinciyi yaptım oda daha belirgin oldu acaba testtemi sorun var ne bilim 6. Gün ya çok erken değilmiBöyle oldu normalmi ya
Ayy adetimi bekliyorum canım ben yaa@Umudayolculuk35 @CinnamonQueen N Nazli kizz kızlar nasılsınız son durumlarınız nedir inşallah herşey yolundadır arada ses verinmerak etmeyelim sizleri inşallah diğer isimlerini unuttuğum kızlar sizlerde arada yazın
Canım valla çıkmış ikinci çizgi farkı varmı erken gebelik all sabah tekrar dene ilk idrarleBöyle oldu normalmi ya
Çift transfer miydi canım senin? Çift transferlerde genelde böyle hemen belli oluyorİlkine inanmadım ikinciyi yaptım oda daha belirgin oldu acaba testtemi sorun var ne bilim 6. Gün ya çok erken değilmi
Canım doktor senden ne kan testi istedi? Bende genetik testi verdim onun sonucunu bekliyorum bi yandanAminAy canım benim Allah sizlerden razı olsun ben sizleri görmeden sevdim sizde iyi ki varsınız canlarım bazen girmeyince merak ediyom dur diyom kızlar yazmış mı bağımlı gibi oldum İnan ki dilerim her zaman böyle birbirimize destek ve moral verelim inşallah artık diğer sosyal medyalara bile bakmıyorum buraya bakmaktan
Ay bebek geliyooooİlkine inanmadım ikinciyi yaptım oda daha belirgin oldu acaba testtemi sorun var ne bilim 6. Gün ya çok erken değilmi
Normal galiba dün bende test yaptım bariz belli etti kendini kan testi verdim 107 çıktı benim ki 5.gub çift transfer yapıldı normalde Perşembe günü tahlilim git bence kan tahlili ver hayırlı haberler alırız inşallahBöyle oldu normalmi ya
Tebrikler! Çatlatma iğnesi olmasıysan pozitif görünüyorİlkine inanmadım ikinciyi yaptım oda daha belirgin oldu acaba testtemi sorun var ne bilim 6. Gün ya çok erken değilmi
Ahh ne diyosun ya kıyamamAyy öyle mi denerim tabiki de yeterki çözüm olsun
En son kan kusmaya başladığımda acillik oldum o gün bugündür dikkat ediyorum
Spermele yumurta denk gelsin diye amuda bile kalktım ama ıı ıhhBana hep diyor normal olur şansın var ama doğurgan özelliğim yokşu an bana az şans vermesinin sebebi tek tüplü olduğum için ama yine diyor az da olsa bir ihtimal var işte bazen diyom bu spermle yumurta hiç mi denk gelmiyor bu nasıl iştir
Benim malesef negatif..S sade30 ve @minnikam00 @miniko17 sabah hayırlısıyla pozitif haberlerle gelirsiniz İnşallah yarın sevinçgözyaşları dökersiniz Rabbimin izniyle inşallah
Transfer sonrası yasak, hatta pozitif görülürse ilk 3 ay riskli olduğu için komple yasak dedi doktor..Kızlar transfer döneminde öncesi veya sonrasında cinsellik yasak mı
Canımm sana sımsıkı sarılıyorum; pozitif olacak günlerde gelecek. Rabbim sana gönül ferahlığı ve yeniden başlama gücü versinBenim malesef negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?