- 4 Aralık 2024
- 1.461
- 1.034
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
İnşallah bebişin gelsin sağlıcakla sonra da tutarsın bugünleriBen tutamıyorum canım ilaçlar ve iğneler ağır gelir ayarlayamayız dedi doktorumhiç ramazan ruhu oluşmadı bu sene bende o yüzden
Hepiniz dualarımdasınız canım dilerim hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallahİnaşşallhh canımm dualarınızda benide unutmayınn
Valla bu sefer bir sürü kişiye söyledim… son hamileliğim düşükle sonuçlandı, daha kendimi toparlayamadan annem rahatsızlandı onunla 4 gün hastanede yattım, hemen sonra kayınvalidem ameliyat olduğu içi eşim onu ziyaret etmeye şehir dışına gitti, sonra benim histeroskopi annemin karotis ameliyatı derken… bir yandan küçük çocuğum var, çok zorlandım ve desteğe ihtiyacım olduğunu düşünerek hem 3-5 arkadaşıma hem de kayınvalideme, teyzeme ve halama söyledim. En çok da manevi desteğe ihtiyacı oluyor insanınBu sürecinizi siz kimlere söylediniz? Kimler biliyor veya bilmiyor?
Benimde eşim ve kendi ailem biliyor. Eşimin ailesine söylemedik hiç bir şeyBen hiç kimseye söylemedim sadece ben eşim ve bir arkadaşım biliyordu birde doktorlardiğerleri ilk etapta bilmese de olur
Hayırlı haberlerini bekliyoruuuuzz unutma bize haber vermeyiiiYarın test günüm bana dua edin
Hadi bakalım kolaylıkla olsun İnşallahhhKızlar benim tek tüple normal hamile kalma şansım %5 dedi doktorum sperm faktörü ve benim durumumu göz önüne alarak ve benim hâlâ ovulasyon takibi yapmamtüm tuşlara bastım nerde şans dönerse
Hiç bilemeyiz canım o kadar çok varki doktorlar olmaz olamaz diyip hamile kalanlar.Kızlar benim tek tüple normal hamile kalma şansım %5 dedi doktorum sperm faktörü ve benim durumumu göz önüne alarak ve benim hâlâ ovulasyon takibi yapmamtüm tuşlara bastım nerde şans dönerse
Çok geçmiş olsun, geçsin bir daha gelmesin o günler.Valla bu sefer bir sürü kişiye söyledim… son hamileliğim düşükle sonuçlandı, daha kendimi toparlayamadan annem rahatsızlandı onunla 4 gün hastanede yattım, hemen sonra kayınvalidem ameliyat olduğu içi eşim onu ziyaret etmeye şehir dışına gitti, sonra benim histeroskopi annemin karotis ameliyatı derken… bir yandan küçük çocuğum var, çok zorlandım ve desteğe ihtiyacım olduğunu düşünerek hem 3-5 arkadaşıma hem de kayınvalideme, teyzeme ve halama söyledim. En çok da manevi desteğe ihtiyacı oluyor insanın
Benim yarın tekrar kan vermem gerekiyor, halsiz düşerim diye Salı başlayacağım inşallah, doktorum tutabilirsin artık dedi. Ama gözümde gerçekten büyüdü oruç, çok su içmeye ve bir şeyler yemeye alıştım şu aralarKızlaaarr oruç tutuyor musunuz transfer sonrası?
Bence suyu ihmal etmeyin, şu mübarek günde tutmak illaki hepimiz istiyoruz Ama ilaçlar ve su artı hareket etmek çok önemli.Benim yarın tekrar kan vermem gerekiyor, halsiz düşerim diye Salı başlayacağım inşallah, doktorum tutabilirsin artık dedi. Ama gözümde gerçekten büyüdü oruç, çok su içmeye ve bir şeyler yemeye alıştım şu aralar
Yine sen bilirsin ama şu an tutmaman senin için iyi olur tabi yine sen kendini nasıl hissediyorsan öyle davran hayırlısı olsun inşallahBenim yarın tekrar kan vermem gerekiyor, halsiz düşerim diye Salı başlayacağım inşallah, doktorum tutabilirsin artık dedi. Ama gözümde gerçekten büyüdü oruç, çok su içmeye ve bir şeyler yemeye alıştım şu aralar
Amin canımHiç bilemeyiz canım o kadar çok varki doktorlar olmaz olamaz diyip hamile kalanlar.
Sonuçta onlarda insan okumuşlar evet ama Allahım nasip ederse neden olmasın.
Allahım olmayanı oldurur
Amin canım benim İnşallah bende yumurta da çatlama da sıkıntı yok regl düzenlidir ama gebelik hiç oluşmuyor dogurganlık özellik çok yokHadi bakalım kolaylıkla olsun İnşallahhh
Benim mesela yumurtalarım kalitesiz çatlama olmuyor dedi doktor muhtemelen ama yumurtalarınızda bir sorun yoksa neden olmasın
En iyisi ne kadar az kişi bilse o kadar iyi olacağını düşünüyorumBenimde eşim ve kendi ailem biliyor. Eşimin ailesine söylemedik hiç bir şey
Ya heyecan yapıyorum işte bide merak ediyorumAyyy ciddi misin çok erken değil miBenim evde test yapmaya hiç cesaretim yok. Eşim 7. gün yapalım diyor ama ben onu bile yapmamayı düşünüyorum İlkinde koştura koştura test yapmıştım
Açıkçası sağa sola duyulmayacağını bildiğimiz için kendi aileme söyledik, eşim kendi ailesinden emin olamadı söylememe kararı aldık o yüzdenEn iyisi ne kadar az kişi bilse o kadar iyi olacağını düşünüyorum
Ya ben transfer olduğundan beri kuru öksürük var yani gıcık oluyor buğazım bugünde çok kötü öksürdüm şimdi kasıklarım ağrıyor birşey olmuşmudur yaiyisi ne kadar az kişi bilse o kadar iyi olacağını düşünüyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruuuuzz unutma bize haber vermeyiii
İnşallah size yarın hayırlı haberler veririm kendimi her şeye alıştırmaya çalışıyorum ama insan buna nasıl hazır olur kiHayırlı haberlerini bekliyoruuuuzz unutma bize haber vermeyiii
Ya ben transfer olduğundan beri kuru öksürük var yani gıcık oluyor buğazım bugünde çok kötü öksürdüm şimdi kasıklarım ağrıyor birşey olmuşmudur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?