• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki , keşke bende sorsaydım ama Progestan ben transferin en başından beri kullanıyorum
Benim doktorum transfer olduğum gün tembihledi lekelenme vs yaşarsan eğer fitili bırakma günde iki defaya çıkart ben sadece bir defa gece uykuya geçince takıyordum ama kanama durumunda fitili artırman gerekiyor öyle bir durum olursa doktorunla görüş onlar seni yönlendirir korkma dilerim tutunma lekelenmesidir kırmızı olmadığı sürece sen yine de ağır işlerden uzak dur bol bol uzan dinlen dilerim güzel müjdeli haberler alırsın inşallah 🤲❤️

Aynı soruyu sormaya geldim bende. 3 mart transferim transfer dahil 7. Günüm ama yerleşme kanaması olmadı, belirtimde yok. Hep burdaki yazıları okuyorum biraz umut olsun diye
Spontan gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu, tüp bebekle hamile kaldığımda olmadı, ilaçlara vermiştim. Bu sefer de beklemiyorum. Embriyo tutsun diye o kadar ilaç veriyorlar ki bir damla kan bile çıkmıyor olabilir…

Kalbini ferah tut canım doktorunla görüştün mü lekelenme için belki Progesteron artırabilir yada iğne falan kullanıyorsan ona göre ayar verirler sen bol bol dinlen çok kendini yorma durumun netleşene kadar inşallah sağlıklı güzel bir gebelik 🤰 geçirirsin Allah’ın izniyle 🤲🥰
Evet canm kalçadan iğne verdiler profestoron göbek ve fitil yapıyordum kan sulandırıxı 5 gün vurma dedi hemen gittin progesteron aldım kalçadan vurundum 50mg akşamda normal göbekten vurunucam

Benim doktorum transfer olduğum gün tembihledi lekelenme vs yaşarsan eğer fitili bırakma günde iki defaya çıkart ben sadece bir defa gece uykuya geçince takıyordum ama kanama durumunda fitili artırman gerekiyor öyle bir durum olursa doktorunla görüş onlar seni yönlendirir korkma dilerim tutunma lekelenmesidir kırmızı olmadığı sürece sen yine de ağır işlerden uzak dur bol bol uzan dinlen dilerim güzel müjdeli haberler alırsın inşallah 🤲❤️
Teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti ama haklısınız böyle şeyleri bundan sonra söylicem , sabah akşam olmak üzere bende iki tane kullanıyorum progesteronu

Evet canm kalçadan iğne verdiler profestoron göbek ve fitil yapıyordum kan sulandırıxı 5 gün vurma dedi hemen gittin progesteron aldım kalçadan vurundum 50mg akşamda normal göbekten vurunucam
Çok iyi yapmışsın canım dilerim sana ve bebeklerine şifa olsun sağlıcakla gelsinler minnoşlar yarın güzel haberlerini bekliyorum :KK68:

Teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti ama haklısınız böyle şeyleri bundan sonra söylicem , sabah akşam olmak üzere bende iki tane kullanıyorum progesteronu
İyi en azından günde iki defa uyguluyorsunuz size ve bebişe şifa olsun inşallah 🤲 aynen böyle durumlarda doktorunla görüşmekte fayda var bazen bazı ilaçları bıraktırıyorlar yâda artırıyorlar vs bilgi almakta fayda var 🥰

Umarım hepimiz güzel haberler alırız , net belirtiler ne zaman ortaya çıkıyor acaba hamilelikte hani test günü yaklaştıkça insan kendini daha çok dinliyor
Amin inşallah herkesin hamilelik bir olmaz kimisi yatarak kusarak geçirir gibi de bilmez güle oynaya bitirir ama genel olarak 6. Haftadan sonra belirtiler başlar 🤗❤️

Back