- Konu Sahibi mayala katar
-
Çok şükür çok sevindim , darısı başımıza inşallahKızlar, grubun ilk pozitif sonucu bendenAllahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
Nasıl yani hamilelik için mi diyorsunBelirtiniz ne oldu acaba
Amin inşallah darısı başımızaÇok şükür devamı gelsin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah
Canım benim hayırlısıyla transferini ol bebişlerini al gel6.7 - 6.8 çıktı canım. Doktor demek ki normalin buymuş daha fazla kalınlaşmıyor dedi. Cuma gününe transfer tarihi verdi bugün progesteron değeri sonucu aldı hayırlısıyla cuma 10 da bebeklerime kavuşacağım inşallah bana dua edin ben bu gruptaki herkese ediyorum her gün
HoşgeldinBeni de ekleyebilir misiniz. 5. gün 17 mart
Mantıklı insanın hali başka ben saçma bir şekilde kot pantolon ceket saçım başım yapılı bir şekilde gittimBen o süreçlerde hiç kot pantolongiymedim hep rahat kıyafetler çünkü karın da şişiyor benim tercihim rahat kıyafetler
Eğer bizi duyuyorlarsa ki bence duyuyorlar ben şarkı falan söylüyorumBende anlamıyorum hepsi mucize bizim içinaynen bizim doktor garanti olsun diye 18 ini bekletiyor sanırım. Keşke bi kamera ile takip edebilsek şuan ne yapıyorlar diye
MaşallahEvet canımm geldii bile pozitffffpzartesi ikinci testten sonra netleşicek nasip olursa
umudunu hiç bir zaman yitirme. Evet zor bir süreç ama negatif düşündüğün an hemen kendini motive etÇok iyi geçti hiç bir sıkıntı olmadı doktor çok iyi dedi embiriyo glue ve tutunma serumu yapıldı artı olarak çoktor hiçbir olumsuz bir şey söylemedi ama şimdi 2 negatif gördüm birde yıllardır yani 3 senedir hep negatifi görüyorum pozitif görmek nasıl birşey bilmiyorum o yüzden negatif gibi zannediyorum
Ay canım nasıl güldümMantıklı insanın hali başka ben saçma bir şekilde kot pantolon ceket saçım başım yapılı bir şekilde gittim
Bizlerde transfer olup pozitifi görüp bunları yaşamak istiyoruuuzzzKızlar bende artık ilaçlardan bir mide bulantısı bir kasık ağrısı birde aşıır üşüme sonrada terleme oluyor sizde de var mı böyle durumlar
Bende gereksiz bir rahatlık ve neşe var hemşireler bile fark ettiAy canım nasıl güldümsabahları millet üşenmeden saç baş yapar bende tam tersi tüp bebek sürecinde hep lastikli rahat spor kıyafetler giydim benim karnım ilaçlardan çok şişiyor ben hamileligi önceden yaşıyorum
Amin inşallah sağlıkla hepimiz pozitifi görürüz canımBizlerde transfer olup pozitifi görüp bunları yaşamak istiyoruuuzzz
inşallah tutunma belirtileridir dilerim bebişin yerleşiyordur aminKızlar bende artık ilaçlardan bir mide bulantısı bir kasık ağrısı birde aşıır üşüme sonrada terleme oluyor sizde de var mı böyle durumlar
Ayy ya nerden düşünüyor böyle şeyler ağzından yel alsın inşallah kız aklına nerden geliyorBende gereksiz bir rahatlık ve neşe var hemşireler bile fark ettidiğer hastalar bana anlam veremedi onların gerginlikler yanında ben hemşireye diyorum ki eğer kaza geçitio hastaneye kaldırılsaydım embriyomu yine dondorabilir misiniz kadın dakikalarca güldü
Yaa ben bu mesajı kaçırmışım hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar, grubun ilk pozitif sonucu bendenAllahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
Bir de aynı marka test gerçekten inanılır gibi değil hemn idrar testinde çıkanlar acaba değeri çok yüksek olanlar mıŞimdi size bir de testlerimi göstereceğim, bu sabah ilk idrarla 2 yazan testi yaptım. Çok silik çıkınca ben tabi bunalıma girdim. Az önce 3 olanı yaptım, sonuç ortada. Yani gerçekten hiçbir şey moralini bozmasın. Testten teste bile fark ediyor. Hiçbir şeye üzülmeyin.
İnş bu sefer olucak yaİnşallah bu sefer pozitif görürsün Allah’ın izniyle Rabbimin mucizeleri bitmez dilerim sana da gönlündekini nasip edecektir inşallah pozitif ol sakın moralini bozma rahat ol inşallah bu sefer dilerim bebişlerin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?