Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hayırlısıyla transferini ol bebişlerini al gel Rabbim ramazanın hürmetine pozitif sonuçlarını da almayı nasip etsin

Bende anlamıyorum hepsi mucize bizim için aynen bizim doktor garanti olsun diye 18 ini bekletiyor sanırım. Keşke bi kamera ile takip edebilsek şuan ne yapıyorlar diye
Eğer bizi duyuyorlarsa ki bence duyuyorlar ben şarkı falan söylüyorum e bebek in hafta hafta hamilelik videoları var ya onlara sardım bu ara

Evet canımm geldii bile pozitffff pzartesi ikinci testten sonra netleşicek nasip olursa
Maşallah inşallah sağlıklı devam eder çok mutlu olduummm darısı bizlere
umudunu hiç bir zaman yitirme. Evet zor bir süreç ama negatif düşündüğün an hemen kendini motive et
Yani mesela acaba tutmadımı diye insan illaki aklına gelir ama sonra bi dürt kendini tutundu bebeğim diyerek

Mantıklı insanın hali başka ben saçma bir şekilde kot pantolon ceket saçım başım yapılı bir şekilde gittim
Ay canım nasıl güldüm sabahları millet üşenmeden saç baş yapar bende tam tersi tüp bebek sürecinde hep lastikli rahat spor kıyafetler giydim benim karnım ilaçlardan çok şişiyor ben hamileligi önceden yaşıyorum

Bende gereksiz bir rahatlık ve neşe var hemşireler bile fark etti diğer hastalar bana anlam veremedi onların gerginlikler yanında ben hemşireye diyorum ki eğer kaza geçitio hastaneye kaldırılsaydım embriyomu yine dondorabilir misiniz kadın dakikalarca güldü

Ayy ya nerden düşünüyor böyle şeyler ağzından yel alsın inşallah kız aklına nerden geliyor

Kızlar, grubun ilk pozitif sonucu benden Allahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
Yaa ben bu mesajı kaçırmışım hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bir de aynı marka test gerçekten inanılır gibi değil hemn idrar testinde çıkanlar acaba değeri çok yüksek olanlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…