• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6.7 - 6.8 çıktı canım. Doktor demek ki normalin buymuş daha fazla kalınlaşmıyor dedi. Cuma gününe transfer tarihi verdi bugün progesteron değeri sonucu aldı hayırlısıyla cuma 10 da bebeklerime kavuşacağım inşallah bana dua edin ben bu gruptaki herkese ediyorum her gün 🤲🏻❤️
Canım benim hayırlısıyla transferini ol bebişlerini al gel 🥰 Rabbim ramazanın hürmetine pozitif sonuçlarını da almayı nasip etsin 🤲🤲

Bende anlamıyorum hepsi mucize bizim için🤍 aynen bizim doktor garanti olsun diye 18 ini bekletiyor sanırım. Keşke bi kamera ile takip edebilsek şuan ne yapıyorlar diye 😂
Eğer bizi duyuyorlarsa ki bence duyuyorlar ben şarkı falan söylüyorum 😁😁 e bebek in hafta hafta hamilelik videoları var ya onlara sardım bu ara

Evet canımm geldii bile pozitffff ♥️pzartesi ikinci testten sonra netleşicek nasip olursa 😌😌
Maşallah 😍 inşallah sağlıklı devam eder çok mutlu olduummm darısı bizlere 🤩
Çok iyi geçti hiç bir sıkıntı olmadı doktor çok iyi dedi embiriyo glue ve tutunma serumu yapıldı artı olarak çoktor hiçbir olumsuz bir şey söylemedi ama şimdi 2 negatif gördüm birde yıllardır yani 3 senedir hep negatifi görüyorum pozitif görmek nasıl birşey bilmiyorum o yüzden negatif gibi zannediyorum
umudunu hiç bir zaman yitirme. Evet zor bir süreç ama negatif düşündüğün an hemen kendini motive et 😍
Yani mesela acaba tutmadımı diye insan illaki aklına gelir ama sonra bi dürt kendini 😅 tutundu bebeğim diyerek

Mantıklı insanın hali başka ben saçma bir şekilde kot pantolon ceket saçım başım yapılı bir şekilde gittim 😁
Ay canım nasıl güldüm 😹 sabahları millet üşenmeden saç baş yapar bende tam tersi tüp bebek sürecinde hep lastikli rahat spor kıyafetler giydim benim karnım ilaçlardan çok şişiyor ben hamileligi önceden yaşıyorum 🤪😂

Ay canım nasıl güldüm 😹 sabahları millet üşenmeden saç baş yapar bende tam tersi tüp bebek sürecinde hep lastikli rahat spor kıyafetler giydim benim karnım ilaçlardan çok şişiyor ben hamileligi önceden yaşıyorum 🤪😂
Bende gereksiz bir rahatlık ve neşe var hemşireler bile fark etti 😁 diğer hastalar bana anlam veremedi onların gerginlikler yanında ben hemşireye diyorum ki eğer kaza geçitio hastaneye kaldırılsaydım embriyomu yine dondorabilir misiniz kadın dakikalarca güldü 😁

Bende gereksiz bir rahatlık ve neşe var hemşireler bile fark etti 😁 diğer hastalar bana anlam veremedi onların gerginlikler yanında ben hemşireye diyorum ki eğer kaza geçitio hastaneye kaldırılsaydım embriyomu yine dondorabilir misiniz kadın dakikalarca güldü 😁
Ayy ya nerden düşünüyor böyle şeyler ağzından yel alsın inşallah kız aklına nerden geliyor 😂

Kızlar, grubun ilk pozitif sonucu benden 🥰 Allahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize ❤️ inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
Yaa ben bu mesajı kaçırmışım hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Şimdi size bir de testlerimi göstereceğim, bu sabah ilk idrarla 2 yazan testi yaptım. Çok silik çıkınca ben tabi bunalıma girdim. Az önce 3 olanı yaptım, sonuç ortada. Yani gerçekten hiçbir şey moralini bozmasın. Testten teste bile fark ediyor. Hiçbir şeye üzülmeyin.
Bir de aynı marka test gerçekten inanılır gibi değil hemn idrar testinde çıkanlar acaba değeri çok yüksek olanlar mı

Back