Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgelmiş sefalar getirmiş inşallah dilerim sıkıntısız sorunsuz geçer transferini olursun sonra da pozitif haberlerini alalım inşallah
Teşekkür ederim canım benim Amin inşallah canım mayalam o güzel dualarında beni de eksik etme dualariniza ihtiyacım var darısı başına hadi gel peşimden bekliyorum

Teşekkür ederim canım benim Amin inşallah canım mayalam o güzel dualarında beni de eksik etme dualariniza ihtiyacım var darısı başına hadi gel peşimden bekliyorum
İnşallah canım tüm dualarım seninle dilerim inşallah mucizen bu sefer seninle olur annesine sıkı sıkı tutunsun 9 ay boyunca bırakmasın inşallah amin

ozlmckmk canım nasılsın iyi misin inşallah umarım biraz kendini toparlamışsındır Rabbim seni yaşadıklarından dolayı en kısa zamanda bebek müjdesiyle mükafatlandırsın inşallah bütün yaşadığın sıkıntıları unutturacak hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah güzel arkadaşım dilerim yakın zamanda gebelik haberini almak nasip olsun

tüpün pat
Dış gebelik ameliyatı çok zor canım Allah yardımcın olsun. Ben üç kere dış gebelik geçirdim. Birinde tüpüm patladı. Neyse ki sende normal almışlar. İnşallah benimki kadar zorlu geçmez
tüpün patlayınca aldılar mı tek tuple hamıle kalma şansın %50 dıye bılıyorum bakalaım bana bı rahım fılmı cekecek yıne ne olacak dıye

Merhaba arkadaşlar, kan tahlilim de negatif geldi… çıkan rakam <0,5, yani neredeyse eksi gelecekmiş. Kızımıza bir kardeş yapmak kısmet değilmiş, ona daha iyi imkanlar sunabilmek ihtimaliyle teselli oluyoruz.
Tedavisine başlamak için bekleyen, OPU’su, transferi yakın olan, sonuç bekleyen herkese bol şans dilerim. Gebelik haberini alanları tekrar tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğiniz, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Negatif sonuç alanlara da sabır diliyorum… Negatif alan herkes benden genç olduğuna göre vazgeçmeyin, cesaretinizi kırmayın diyorum.
Üç denemeden sonra ben çok yorgun hissediyorum kendimi, tutup tutmayacağını bilmediğimiz böyle zorlu bir tedaviye devam edersek maddi manevi çocuğumuzun hakkına gireriz gibime geliyor.
Buradaki ortamdan çok keyif aldım, desteğiniz ve varlığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize kocaman sarılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…