- 3 Şubat 2025
- 120
- 211
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.701
Anladım aslında bize sonrasında da korunma verdi transfere kadar anlayamadım bende. Bir bildiği var her haldeCanım opudan sonra enfeksiyon kapma diye bi korun demiştir diye düşünüyorum bana da bi süre yasaktı sonra serbest
Hoşgelmiş sefalar getirmiş inşallah dilerim sıkıntısız sorunsuz geçer transferini olursun sonra da pozitif haberlerini alalım inşallahHanimlar çok şükür benim beklenen misafirim geldi yarın kontrolüm var
Bugün kan vermiş negatif çıkmış maalesefAyy canım ya dur bakalım bi kan testini ver bazen yanıltıcı olabiliyor testler, belki teste yansımamışta olabilir test gününe varmış canım. İnşallah pozitif çıkar
Rahim dinlendirme neden ücretli zaten normal dinleniyorsun ekstra işlem mi yapıyorlar o süreçte o kadar para alıyorlar yazık günah yaTüp bebek ücreti 92bin şuan. Rahim dinlendirme 25,sperm dondurma 20, dondurulmuş embriyo transfer 45
Aminnn canım inşallahTabikiHepimiz için o kadar güzel temiz bi süreç olsun istiyorum ki inşallah gönlümüze göre verir Allahım
Aynen canim ayni sey aslindaBugün 2.günü biraz daha iyiyim. Hmm anladım aynı şey gibi oluyor galiba
Teşekkür ederim canım benim Amin inşallah canım mayalam o güzel dualarında beni de eksik etme dualariniza ihtiyacım varHoşgelmiş sefalar getirmiş inşallah dilerim sıkıntısız sorunsuz geçer transferini olursun sonra da pozitif haberlerini alalım inşallah
İnşallah canım tüm dualarım seninle dilerim inşallah mucizen bu sefer seninle olur annesine sıkı sıkı tutunsun 9 ay boyunca bırakmasın inşallah aminTeşekkür ederim canım benim Amin inşallah canım mayalam o güzel dualarında beni de eksik etme dualariniza ihtiyacım vardarısı başına hadi gel peşimden bekliyorum
Aminnnnn inşallahhh canım yaa şimdiden stres yaptım umarim herşey yolundadir da transfer olurum.İnşallah canım tüm dualarım seninle dilerim inşallah mucizen bu sefer seninle olur annesine sıkı sıkı tutunsun 9 ay boyunca bırakmasın inşallah amin
Hiç stres yapma canım benim akışına bırak inşallah sonu güzel olsunAminnnnn inşallahhh canım yaa şimdiden stres yaptım umarim herşey yolundadir da transfer olurum.
Uffff diren kızım dirennnnnAyy kuzum ben transfer olmadım diye kaçamak yaptımTransferden sonra içmem
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inş Rabbim kolaylaştırsın bitanemKızlar atmayı unuttum benim doktora müjdeyi ben verdimdoktorda böyle paylaşmış
tüpün patlayınca aldılar mı tek tuple hamıle kalma şansın %50 dıye bılıyorum bakalaım bana bı rahım fılmı cekecek yıne ne olacak dıyeDış gebelik ameliyatı çok zor canım Allah yardımcın olsun. Ben üç kere dış gebelik geçirdim. Birinde tüpüm patladı. Neyse ki sende normal almışlar. İnşallah benimki kadar zorlu geçmez
O zaman bilemicem ay bi test yap günün geldiğindeAma yumurta toplama sonrası beş gün sonra olduğum regl degilll bir sonraki regl benimkii
Amin aminnn inşallahAmin inş canım saol tabiki ederim allahım inş senin yüzünüde güldürür sana sımsıkı sarılır minnoş inş
Aynen öyle canım yazık günah gerçekten ilaç falan ekstra hicbisi yok evde yatarken para veriyoruz bende vermiştin 14.400 lira hemde az bişi değilRahim dinlendirme neden ücretli zaten normal dinleniyorsun ekstra işlem mi yapıyorlar o süreçte o kadar para alıyorlar yazık günah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?