Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh canım eski mesajları pek okuyamadım kusura bakma rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizler içinde dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur
Ederim tabi cok zor bu sürec allah bir şekilde sabrını veriyor ama kimseyi evlat yokluguyla sınamasın inşallah herkesin yüzü gülsün en cok burdakiler anlıyor birbirini dısarda insanlar ne var olur bir gün diyip geçiyor ama dışı seni içi bizi yakıyor bilmiyorlar allahım tez vakitte hepimizin kucagını minik yavrularla doldursun

Canim bende opudan sonra 10 içinde adet oldum evet ağriliydi. Ama ben üşütmeye bağladım. Bize korunma demedi ama zaten hormonları düzenlesin diye bir aylik yasmin verdi. Oda biliyorsun doğum kontrol hapi zaten
Bugün 2.günü biraz daha iyiyim. Hmm anladım aynı şey gibi oluyor galiba

Canım opudan sonra enfeksiyon kapma diye bi korun demiştir diye düşünüyorum bana da bi süre yasaktı sonra serbest

Yok ağrım felan yok yumurta toplama işlemim çoktan bitti üstüne regl de oldum. Sonraki rwglimi bekliyorum şu an sadece. Transferden önceki regl yani. Sadece akıntım var

Ben mesela Allah nasip ederse bu bebişi kucağıma almayı, diğer bebişleri devam dondurmayı planlıyorum.
Eğer ki doğal yolla olmazsa belki en geç iki yıl sonra bir daha transfer olurum diye
Amin amin tabi ki öyle yaparsın Allah’ın izniyle inşallah kan vermeye gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…