• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ya şaka 🙃 yapıyorum hayırlısıyla dilerim bu sefer mucizemizi bulup son vereceğim inşallah rabbim sağlıklı şekilde nasip eylesin inşallah 🤲💕
Aminnnn canim inşallah ben senden hep umutluyum hic aksini düşünmüyorum inşallah rabbimde iyisini gösterecek buralar pozitif olacak 🥰🥰

Eşinin ne günahı var 🤣🤣🤣 bende böyle şarkı söyleyen şen şakrak birisi verdi anesteziyi cevat bey miydi o mu cekti hsg yi bilmiyorum
Ay ne bilim ya ben çekiyorum bütun acıyı o çekmiyor galiba sinirim anestezi alınca dışa vuruyor🤪 🫣 Cevat bey değildir aneztezi doktoru ayrı ve 5 senedir aynı kişi yas almış bir bey. Cevat bey hsg cekiyordu eskiden şuan sanki bı bayan çekiyor parayı bulmuş asistana işi bırakmış gibi geldi 😅

Kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama malum sabah doktor randevum var. Dualariniza ihtiyacim var. Hepinizi öpüyorum iyi geceler 🥰🥰😘😘
İnşallah su gibi geçsin güzel haberlerle gelirsin inşallah Allahım yar ve yardımcın olsun bende seni öpüyorum 💋 hayırlı geceler Allah’a emanet ol 🤲🫶🏻

Hayırlı geceler Allah’a emanet olun 🤲🌹
IMG_7279.webp

Moralini bozma canım benim bu testler aldatıyor ama çift koydurduysan silikte olsa çıkması gerekiyordur Allah'tan ümit kesilmez 12. Gün hatta 14 gün çıkanlar bile oluyor geç tutunma olabiliyor önemli olan kan testi inşallah pozitif sonucu alırsın bizimle de paylaş sonucunu
Negatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istedi
pazartesi günü mü tekrar vermeni istedi inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım bir sonuç çıkarsa bizi de haberdar edersin inşallah 🤲💕
evet değişen bişi olacağını sanmıyorum ama öyle dediği için pazartesi tekrar vereceğim
Canim negatif olduğuna üzüldüm rabbim mutlaka bir gün olduracaktir eminim. Ama doktorun tekrarla diyorsa bi bildiği vardir mutlaka umarim geç tutunmadir ve pozitifi alirsin inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰🥰
inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun 🥰

Hanimlar merhaba günaydın 🌸🌺 ben doktor muayenesinden ciktim, kan tahlili sonucumu bekliyorum. Sonuç iyi çıkarsa transfer öncesi serum tedavisi alıcam. bir aksilik olmazsa 9 nisan da transfer olucam inşallah 🥰🥰🤲🤲🤲🥰

Ay ne bilim ya ben çekiyorum bütun acıyı o çekmiyor galiba sinirim anestezi alınca dışa vuruyor🤪 🫣 Cevat bey değildir aneztezi doktoru ayrı ve 5 senedir aynı kişi yas almış bir bey. Cevat bey hsg cekiyordu eskiden şuan sanki bı bayan çekiyor parayı bulmuş asistana işi bırakmış gibi geldi 😅
Bunu bende doktora dedim. Muayneye girerken hocam biz ceremeyi cekiyoruz onlar niye boş boş oturuyor demiştim. Merak etme ona da kocaman iğne yaparim demişti 🤣🤣🤣 cevat bey ismini hatırlamıyorum ama anestezi veren orta yaşlardaydi. Zaten hemen gittiğimden hsg yi çeken kadinmiydi adammiydi bilmiyorum. O ara tatli tatli ruyadaydim heralde 🤣🤣🤣

Kızlar 2.reglimi oldum ve yarın kontrolüm var. Transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk muayenede çatal da spekulum takarak rahmime de bakarak muayene etmişti. Sonraki muayenelerde normal sedyeye uzanıp ultrason ile muayene etti hep. Şimdi yine çatalda mı muayene eder acaba çünkü nefret ediyorum o koltuktan ve korkulur rüyam🤔
Benim muayenelerim hiç ultrasonla olmadı

Canım iki gündür aklımdan geçiyordu bu hastane konusu bu grup çok değerli çok güzel oldu çok kıymetli arkadaşlık oldu üzüldük sevindik ama bu tüp bebek işi tamamen ticarete dönüştü hepimiz bir Umut arıyoruz aslında hangi hastanede tedavi olduk nelerle karşılaştık nerden memnun kaldık geçmiş gelecek şimdiki Zaman hastanelerden bahsetsek belki bir çok insana fikir oluruz çünkü benim kadınlar kulübüyle tanışmam Google tüp bebek merkezi Dr hastane araştırırken gördüm ve bir çok konuda fikir Sahibi oldum araştırdım duyduklarimi iyi olmazmi arkadaşlar
Kesinlikle haklısın, bilgi amaçlı yaşadıklarımız anlatıla bilir ama maalesef çoğu kişi doktorumu vs bulmuş oluyor ve sonrasından buraya geliyor
Daha öncesinde pek araştıran olmuyor.
Misal Bahçeci veya Kayseri Acı badem Mustafa hoca.
Bunlar hep reklam yapan yerler ve ne yazık ki biz millet olarak reklam erde biz oradayız..

Hanimlar merhaba günaydın 🌸🌺 ben doktor muayenesinden ciktim, kan tahlili sonucumu bekliyorum. Sonuç iyi çıkarsa transfer öncesi serum tedavisi alıcam. bir aksilik olmazsa 9 nisan da transfer olucam inşallah 🥰🥰🤲🤲🤲🥰
Merak ettim ne icin serum tedavisi yapiyorlar ? Bende dondurulmus tedavisindeyim ama daha transfer günüm belli degil.

Back
X