Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım yazık günah gerçekten ilaç falan ekstra hicbisi yok evde yatarken para veriyoruz bende vermiştin 14.400 lira hemde az bişi değil
Ne kadar saçma ne alaka sanki ilaç veriyorlar da o kadar para insanları nasıl sömüreceklerini bilmiyorlar

Üzülmeyin diyemiyorum ama en azından annelik duygusunu tatmışsınız Allah evladınıza ve sizlere sağlıklı güzel ömürler versin

Benim dr’a ısrarla bana yaz dedim ama yazmadı ben çoğu tüp bebek merkezinin yaptığı gibi önüne gelene sıvılandırıcı yazamam dedi, gereksiz kullanımın zararlarını bilmiyorsun dedi, bende içim rahat etsin diye testini yaptırdım çok şükür iyi geldi ama genelde yazıyorlar ve hiç sıkıntı yaşayanda görmedim buralarda, kanama falan olursa kesiyorlar zaten

Çok geçmiş olsun inşallah sonunda sağlıklı kaliteli embriyoların olur bu yaşadıklarını unutursun

İşlem
Çok geçmiş olsun inşallah sonunda sağlıklı kaliteli embriyoların olur bu yaşadıklarını unutursun
inşallah onu düşünerek idare ediyorum o taktıkları tampon çıkardıklarında oluşan acıda tek düşüncem bebegım için sabret dedim

Peki saçma değil mi yani ekstra bir ilaç yok kendi kendine dinlenen rahimden de para almazsın pes
Ya sanırım bence ilaç gibi bişeyde yapıyor olabilirler ama hep bahçecide tedavi görenler söylüyor dinlendirme olayını bu doktorların arası yok yeminle birisi gereksiz her şeyi yapar diğeri yalvarsanda gerekliyi yapmıyor

Arkadaş yazmış ilaç yazmıyorlar transfer olana kadar bekliyon ee para ne alaka almasa da o rahim dinleniyor zaten rahmimiz var diye ondan da para alacaklar yakında

hanımlar yazılanları okumadan size müjdeli haberi vermek isterim
Pozitif!!! 206,54 değerim
pazar günü tekrardan kan vereceğim, doktoruma haber ettim.
Pazar günü sonucu ile pazartesi doktorum ne derse artık
Maşallah canım çok sevindim senin adına, hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alın

hanımlar yazılanları okumadan size müjdeli haberi vermek isterim
Pozitif!!! 206,54 değerim
pazar günü tekrardan kan vereceğim, doktoruma haber ettim.
Pazar günü sonucu ile pazartesi doktorum ne derse artık
Hay maşallah hayırlı olsun tebrik ederim canım benim sağlıcakla gelsin minik mucize sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dedim sana iyi değerle öğreneceksin çok şükür darısı bizlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…