- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.741
Rahim dinlendirme ücretini anlamadım ne için o?Tüp bebek ücreti 92bin şuan. Rahim dinlendirme 25,sperm dondurma 20, dondurulmuş embriyo transfer 45
Değil canımKızlar bugün kontrole gittim solda 19mm olmuş yumurta 1 tane küçük varmış ama onu tınlamadı doktor. Ovitrelleyi yazdı yarın akşam vurucam pazartesi de aşılama. Ama benim ağrım var, 19 mm büyük değil mi ya yarına kadar çatlamaz mı bu
Şuan bende bilmiyorum. Verdikleri kağıtta o sekilde yazıyor. Tekrar gittiğimizde sorucaz onu da. Rahim dinlendirmede ne yapılıyor ki?Rahim dinlendirme ücretini anlamadım ne için o?
Opudan sonra 2 regl rahim dinlendiriyorsun ya taze transfer yapmıyorsun, o süreçte evinde oturup rahim dinlendiği için para alıyorlarmışRahim dinlendirme ücretini anlamadım ne için o?
Hayırlı olsun inşallah umarım çatlamaz 19 mm artık olgun döllenebilenecek yumurta olduğu için ovitrelle artık vuruyorsun diğerini beklemezler yoksa kendi kendine yumurtlama olur benim o yüzden iki defa aşılamam iptal oldu kendisi hep çıkıyordu inşallah sende öyle olmaz Allah’ın izniyleKızlar bugün kontrole gittim solda 19mm olmuş yumurta 1 tane küçük varmış ama onu tınlamadı doktor. Ovitrelleyi yazdı yarın akşam vurucam pazartesi de aşılama. Ama benim ağrım var, 19 mm büyük değil mi ya yarına kadar çatlamaz mı bu
Kız sus gülmekten yoruldumOpudan sonra 2 regl rahim dinlendiriyorsun ya taze transfer yapmıyorsun, o süreçte evinde oturup rahim dinlendiği için para alıyorlarmış
Aaa hadi ya benim ilk aşılamada 17 mm en son kontrolde 1 doz daha gonalf yap sonra Ovitrelle 36 sonra da aşılama demişti hatta bana küçük gelmişti doz başına 1 1.5 mm büyüyordu muhtemelen 18 mm de aşılama yaptı :/ ay inş bunda tutar o zaman küçük bi ihtimalDeğil canımasıl 20 mm olmasını istiyorlar çünkü büyükler daha iyi oluyor
Her zaman şart değil. Ben OPU sonrası kullandım bir kutu rahim dinlendirmem vardı sonrasındada yazmadı bana kan sulandırıcı, yani şu an kullanmıyorum ama ileri zaman da ne der bilemiyorum.Kızlar bişey sorcam tüp bebek yaptıran illa ki kan sulandırıcı iğne mi kullanmak zorunda ? Bikaç yerde okudum da hep kan sulandırıcı kullanmışlar. Neden kullanılıyor ne kadar kullanılıyor bilen var mı ?
İnş canım bende hafif ağrım olunca iğneyi vurmadan çatlamasa bari dedim :/ iğneyi vurmadan çatlayıp çatlamadığını anlayamıyorlardır heralde bi daha kontrol yok çünkü yarın iğne pazartesi aşılamaHayırlı olsun inşallah umarım çatlamaz 19 mm artık olgun döllenebilenecek yumurta olduğu için ovitrelle artık vuruyorsun diğerini beklemezler yoksa kendi kendine yumurtlama olur benim o yüzden iki defa aşılamam iptal oldu kendisi hep çıkıyordu inşallah sende öyle olmaz Allah’ın izniyle
Canım kendimden biliyorum 18-19 mm’di yumurtalar tek bir tane 20 mm vardı, dr 20 mm çok olması lazım tek bir taneye güvenip opu yapmayız dedi, ben 2 gün daha pergoveris vuruldum diğerleride büyüsün diyeAaa hadi ya benim ilk aşılamada 17 mm en son kontrolde 1 doz daha gonalf yap sonra Ovitrelle 36 sonra da aşılama demişti hatta bana küçük gelmişti doz başına 1 1.5 mm büyüyordu muhtemelen 18 mm de aşılama yaptı :/ ay inş bunda tutar o zaman küçük bi ihtimalbir de benim hep 1 tane yumurta büyüyor ya doktor zaten 1 tane istiyor da en azından 2 tane olsa şans artardı :/
Yok canım bende kullanmıyorum bir problem yok kanında dedi düşüğümde olmadıgından vermedi banadaKızlar bişey sorcam tüp bebek yaptıran illa ki kan sulandırıcı iğne mi kullanmak zorunda ? Bikaç yerde okudum da hep kan sulandırıcı kullanmışlar. Neden kullanılıyor ne kadar kullanılıyor bilen var mı ?
Aşkım sen zaten pozitifsin çok şükür artık dinlenme sana anca doğumdan sonra olur inşallahHer zaman şart değil. Ben OPU sonrası kullandım bir kutu rahim dinlendirmem vardı sonrasındada yazmadı bana kan sulandırıcı, yani şu an kullanmıyorum ama ileri zaman da ne der bilemiyorum.
Benim aşılama canım şuan. Tüp bebek değil. Önümüzdeki ay başlıcam tüp bebeğe rapor için yapıyoruz bu aşılamayı da.Canım kendimden biliyorum 18-19 mm’di yumurtalar tek bir tane 20 mm vardı, dr 20 mm çok olması lazım tek bir taneye güvenip opu yapmayız dedi, ben 2 gün daha pergoveris vuruldum diğerleride büyüsün diye
Peki kullandırma sebebleri ne aşkım ve ne testi yaptılarBenim dr’a ısrarla bana yaz dedim ama yazmadıben çoğu tüp bebek merkezinin yaptığı gibi önüne gelene sıvılandırıcı yazamam dedi, gereksiz kullanımın zararlarını bilmiyorsun dedi, bende içim rahat etsin diye testini yaptırdım çok şükür iyi geldi ama genelde yazıyorlar ve hiç sıkıntı yaşayanda görmedim buralarda, kanama falan olursa kesiyorlar zaten
Bu sonucunuza ne kadar güzel yazmışsınız..Merhaba arkadaşlar, kan tahlilim de negatif geldi… çıkan rakam <0,5, yani neredeyse eksi gelecekmiş. Kızımıza bir kardeş yapmak kısmet değilmiş, ona daha iyi imkanlar sunabilmek ihtimaliyle teselli oluyoruz.
Tedavisine başlamak için bekleyen, OPU’su, transferi yakın olan, sonuç bekleyen herkese bol şans dilerim. Gebelik haberini alanları tekrar tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğiniz, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Negatif sonuç alanlara da sabır diliyorum… Negatif alan herkes benden genç olduğuna göre vazgeçmeyin, cesaretinizi kırmayın diyorum.
Üç denemeden sonra ben çok yorgun hissediyorum kendimi, tutup tutmayacağını bilmediğimiz böyle zorlu bir tedaviye devam edersek maddi manevi çocuğumuzun hakkına gireriz gibime geliyor.
Buradaki ortamdan çok keyif aldım, desteğiniz ve varlığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimhepinize kocaman sarılıyorum
Ben son kontrolde gittim cuma günüydü dedi pazartesi günü gel ama cumartesi günü yumurtlıgımda aşırı ağrı vardı anladım yumurtlama oldu pazartesi gittim ki dediğim çıktı sen gönlünü ferah tut inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırsın sonucun gebelikİnş canım bende hafif ağrım olunca iğneyi vurmadan çatlamasa bari dedim :/ iğneyi vurmadan çatlayıp çatlamadığını anlayamıyorlardır heralde bi daha kontrol yok çünkü yarın iğne pazartesi aşılama
Anladım canım inşallah olurda tüp bebeğe gerek kalmaz Allahın izniyleBenim aşılama canım şuan. Tüp bebek değil. Önümüzdeki ay başlıcam tüp bebeğe rapor için yapıyoruz bu aşılamayı da.
Canım şöyle bazi insanlarda kan pıhtılaşması problemi oluyor yada yatkınlık oluyor, kan pıhtılaşması olanlarda sıvılandırıcı kullanmak zorundalar çünkü çocuğa kan gitmiyor pıhtılaşmadan dolayı çocuğun kalbi duruyor düşük oluyor, bazi drlar o yüzden yazıyorPeki kullandırma sebebleri ne aşkım ve ne testi yaptılar
Rabbim inşallah hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah tüp bebekte tüplere ihtiyaç yoktur onun için endişe etmeyin Rabbim ol der ve olurBen bugün amh ve Rahim filmi cekildim. Malesef iki tupum de kapalı cikti. Çok şaşırdım çünkü internette yazan belirtilerini okudum. Regl ağrısı, duzensiz regl donguleri, ilişki sırasında ağrı gbi şeyler yazıyor. Hiç biri bende yok.hatta Reglim çok duzenli dır. Lh, fsh, Prolaktin gbi hormonlarımın hepsi de sıkıntısız. Çok şaşırdım.
Ama Tüplerin tıkalı olması tüp bebek tedavisinde sıkıntı değil sanırım. Ama amh im da düşük çıktı. 1.21 nasıl bu sizce kızlar. Ama ilk ultrason kontorulunde doktor 9 yumurta var iyi havuz yöntemine gerek yok demişti. Kafam çok karıştı. Bizim tüp bebek serüvenimiz sanırım uzun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?