Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama yumurta toplama sonrası beş gün sonra olduğum regl degilll bir sonraki regl benimkii

Biz buradaki enerjiyle birde kardeş yaptırırız sana hele birinci minnoşu bir yakala sağlıcakla kucağına al birde kardeş yaptırırız inşallah Amin Ecmain inşallah
Ben mesela Allah nasip ederse bu bebişi kucağıma almayı, diğer bebişleri devam dondurmayı planlıyorum.
Eğer ki doğal yolla olmazsa belki en geç iki yıl sonra bir daha transfer olurum diye

Ayy ağzına sağlık canım benim yaa Amin amin ecmain inşallah

Canim benim ağzına, yüreğine sağlık ne güzel dua ettin öyle dualarina bizi de kattığın için Allah razı olsun Bu mübarek cuma gününde ve Ramazan ayında dualarimizi kabul etsin inşallah

Şükür canım darısı başıma günüm geldi beklenen gelmedi bekliyorum bakalım transfer hazırlığı mi olacak opu mu senin canım adet gecikme oldumu
Sağol canım darısı bütün bekleyenlere inşallah bu 2. Adetim canım kismetse transfer sürecine geçiyorum tabi bakalim yarin doktorum ne dicek. Ben bu ay yasmin kullandım p.tesi bitti 4 gün sonrada bugün adet oldum canim

Merhaba canım benim 1 hafta 10 gün içinde gelmişti benim toplama sonrası çok ağrı çektim yumurtalarım çok büyük
Ankaradayım ben canım özel bir doktorda tedavi görüyorum
Hımm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun artık transfer tarihin belli mi

Canimcimlarrr reglime 3 gün kaldı normalde hiç böyle beyaz akıntım olmazdı. Yumurta toplama sonrası yaşayan var mii acaba ?
Merhaba canım benim
Herkeste farklı oluyor canım benim çok ağrım oldu 16 tane yumurta toplandı çok toplananda ağrı biraz fazla oluyormuş benim çok kötü ağrım oldu yumurtalarım büyümüş iç kanama geçirmek üzereydim 2 gün 2 gece hastanede yattım ciğerlerim falan su toplamıştı ağrın fazla olduğunda geçiştirme sakın hemen doktora git başıma geldiği için diyorum herkeste olucak diye bişi yok tabi nacizane fikir veriyorum başıma geldiği için

10 güne girerken gece içime bişi geldi test yaptım negatif sabah kan vericem ve yüksek ihtimalle o da negatif çıkacak
Moralini bozma canım benim bu testler aldatıyor ama çift koydurduysan silikte olsa çıkması gerekiyordur Allah'tan ümit kesilmez 12. Gün hatta 14 gün çıkanlar bile oluyor geç tutunma olabiliyor önemli olan kan testi inşallah pozitif sonucu alırsın bizimle de paylaş sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…