- 4 Aralık 2024
- 2.608
- 2.296
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.981
Yok canım ya şakaAaaa bak yap tabiki ama bu yaptıkların bir kardeş iki kardeş üç kardeş olsun
Aminnnn canim inşallah ben senden hep umutluyum hic aksini düşünmüyorum inşallah rabbimde iyisini gösterecek buralar pozitif olacakYok canım ya şakayapıyorum hayırlısıyla dilerim bu sefer mucizemizi bulup son vereceğim inşallah rabbim sağlıklı şekilde nasip eylesin inşallah
Ay ne bilim ya ben çekiyorum bütun acıyı o çekmiyor galiba sinirim anestezi alınca dışa vuruyorEşinin ne günahı varbende böyle şarkı söyleyen şen şakrak birisi verdi anesteziyi cevat bey miydi o mu cekti hsg yi bilmiyorum
İnşallah su gibi geçsin güzel haberlerle gelirsin inşallah Allahım yar ve yardımcın olsun bende seni öpüyorumKızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama malum sabah doktor randevum var. Dualariniza ihtiyacim var. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Amin Maral’ım ağzın balAminnnn canim inşallah ben senden hep umutluyum hic aksini düşünmüyorum inşallah rabbimde iyisini gösterecek buralar pozitif olacak
Allah razı olsun mayalam inşallah güzel haberler veririm sende Allah'a emanet olİnşallah su gibi geçsin güzel haberlerle gelirsin inşallah Allahım yar ve yardımcın olsun bende seni öpüyorumhayırlı geceler Allah’a emanet ol
Negatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istediMoralini bozma canım benim bu testler aldatıyor ama çift koydurduysan silikte olsa çıkması gerekiyordur Allah'tan ümit kesilmez 12. Gün hatta 14 gün çıkanlar bile oluyor geç tutunma olabiliyor önemli olan kan testi inşallah pozitif sonucu alırsın bizimle de paylaş sonucunu
evet değişen bişi olacağını sanmıyorum ama öyle dediği için pazartesi tekrar vereceğimpazartesi günü mü tekrar vermeni istedi inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım bir sonuç çıkarsa bizi de haberdar edersin inşallah
inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursunCanim negatif olduğuna üzüldüm rabbim mutlaka bir gün olduracaktir eminim. Ama doktorun tekrarla diyorsa bi bildiği vardir mutlaka umarim geç tutunmadir ve pozitifi alirsin inşallah
Amin isteyen herkesi yormadan kolaylıkla nasip etsin inşallahDoğrudur dilerim Allahım yüzüne baksın seni yormadan nasip eylesin inşallah
Bunu bende doktora dedim. Muayneye girerken hocam biz ceremeyi cekiyoruz onlar niye boş boş oturuyor demiştim. Merak etme ona da kocaman iğne yaparim demiştiAy ne bilim ya ben çekiyorum bütun acıyı o çekmiyor galiba sinirim anestezi alınca dışa vuruyorCevat bey değildir aneztezi doktoru ayrı ve 5 senedir aynı kişi yas almış bir bey. Cevat bey hsg cekiyordu eskiden şuan sanki bı bayan çekiyor parayı bulmuş asistana işi bırakmış gibi geldi
Birlikte yiyelim canimAmin Maral’ım ağzın balyesin hepimiz sağlıklı hayırlı pozitif şekilde ayrılalım inşallah
Benim muayenelerim hiç ultrasonla olmadıKızlar 2.reglimi oldum ve yarın kontrolüm var. Transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk muayenede çatal da spekulum takarak rahmime de bakarak muayene etmişti. Sonraki muayenelerde normal sedyeye uzanıp ultrason ile muayene etti hep. Şimdi yine çatalda mı muayene eder acaba çünkü nefret ediyorum o koltuktan ve korkulur rüyam
Kesinlikle haklısın, bilgi amaçlı yaşadıklarımız anlatıla bilir ama maalesef çoğu kişi doktorumu vs bulmuş oluyor ve sonrasından buraya geliyorCanım iki gündür aklımdan geçiyordu bu hastane konusu bu grup çok değerli çok güzel oldu çok kıymetli arkadaşlık oldu üzüldük sevindik ama bu tüp bebek işi tamamen ticarete dönüştü hepimiz bir Umut arıyoruz aslında hangi hastanede tedavi olduk nelerle karşılaştık nerden memnun kaldık geçmiş gelecek şimdiki Zaman hastanelerden bahsetsek belki bir çok insana fikir oluruz çünkü benim kadınlar kulübüyle tanışmam Google tüp bebek merkezi Dr hastane araştırırken gördüm ve bir çok konuda fikir Sahibi oldum araştırdım duyduklarimi iyi olmazmi arkadaşlar
Hepiniz her zaman dualarımdasınızAminnn canım inşallahyarin kontrolüm var bakalim transfer asamamiz başlıyor mu ? Hamişlerin duası kabul olurmuş dua et olur mu ?
Merak ettim ne icin serum tedavisi yapiyorlar ? Bende dondurulmus tedavisindeyim ama daha transfer günüm belli degil.Hanimlar merhaba günaydınben doktor muayenesinden ciktim, kan tahlili sonucumu bekliyorum. Sonuç iyi çıkarsa transfer öncesi serum tedavisi alıcam. bir aksilik olmazsa 9 nisan da transfer olucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?