• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım yazık günah gerçekten ilaç falan ekstra hicbisi yok evde yatarken para veriyoruz bende vermiştin 14.400 lira hemde az bişi değil
Ne kadar saçma ne alaka sanki ilaç veriyorlar da o kadar para insanları nasıl sömüreceklerini bilmiyorlar 😩

Merhaba arkadaşlar, kan tahlilim de negatif geldi… çıkan rakam <0,5, yani neredeyse eksi gelecekmiş. Kızımıza bir kardeş yapmak kısmet değilmiş, ona daha iyi imkanlar sunabilmek ihtimaliyle teselli oluyoruz.
Tedavisine başlamak için bekleyen, OPU’su, transferi yakın olan, sonuç bekleyen herkese bol şans dilerim. Gebelik haberini alanları tekrar tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğiniz, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Negatif sonuç alanlara da sabır diliyorum… Negatif alan herkes benden genç olduğuna göre vazgeçmeyin, cesaretinizi kırmayın diyorum.
Üç denemeden sonra ben çok yorgun hissediyorum kendimi, tutup tutmayacağını bilmediğimiz böyle zorlu bir tedaviye devam edersek maddi manevi çocuğumuzun hakkına gireriz gibime geliyor.
Buradaki ortamdan çok keyif aldım, desteğiniz ve varlığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ❤️ hepinize kocaman sarılıyorum 🤗
Üzülmeyin diyemiyorum ama en azından annelik duygusunu tatmışsınız 🙏🥰 Allah evladınıza ve sizlere sağlıklı güzel ömürler versin

Kızlar bişey sorcam tüp bebek yaptıran illa ki kan sulandırıcı iğne mi kullanmak zorunda ? Bikaç yerde okudum da hep kan sulandırıcı kullanmışlar. Neden kullanılıyor ne kadar kullanılıyor bilen var mı ?
Benim dr’a ısrarla bana yaz dedim ama yazmadı 🫠🥲 ben çoğu tüp bebek merkezinin yaptığı gibi önüne gelene sıvılandırıcı yazamam dedi, gereksiz kullanımın zararlarını bilmiyorsun dedi, bende içim rahat etsin diye testini yaptırdım çok şükür iyi geldi ama genelde yazıyorlar ve hiç sıkıntı yaşayanda görmedim buralarda, kanama falan olursa kesiyorlar zaten

Merhaba kızlae bugün opu sonrası selamlıyorum sizi 🌸🥹 nelere katlanmışsınız öyle ya ben böyle bı acı hatırlamıyorum yanı suan evde yuruyemıyoeum sezaryenli kadınlar gibiyim öksürme gülme felaket acı verıyor 🥹
Çok geçmiş olsun 💐 inşallah sonunda sağlıklı kaliteli embriyoların olur bu yaşadıklarını unutursun 🤲🥰

Benim dr’a ısrarla bana yaz dedim ama yazmadı 🫠🥲 ben çoğu tüp bebek merkezinin yaptığı gibi önüne gelene sıvılandırıcı yazamam dedi, gereksiz kullanımın zararlarını bilmiyorsun dedi, bende içim rahat etsin diye testini yaptırdım çok şükür iyi geldi ama genelde yazıyorlar ve hiç sıkıntı yaşayanda görmedim buralarda, kanama falan olursa kesiyorlar zaten
İşlem
Çok geçmiş olsun 💐 inşallah sonunda sağlıklı kaliteli embriyoların olur bu yaşadıklarını unutursun 🤲🥰
inşallah onu düşünerek idare ediyorum🙏 o taktıkları tampon çıkardıklarında oluşan acıda tek düşüncem bebegım için sabret dedim 🥹

Peki saçma değil mi yani ekstra bir ilaç yok kendi kendine dinlenen rahimden de para almazsın pes 🥵😁
Ya sanırım bence ilaç gibi bişeyde yapıyor olabilirler ama hep bahçecide tedavi görenler söylüyor dinlendirme olayını 😂😂 bu doktorların arası yok yeminle birisi gereksiz her şeyi yapar diğeri yalvarsanda gerekliyi yapmıyor 🤣🤣

Ya sanırım bence ilaç gibi bişeyde yapıyor olabilirler ama hep bahçecide tedavi görenler söylüyor dinlendirme olayını 😂😂 bu doktorların arası yok yeminle birisi gereksiz her şeyi yapar diğeri yalvarsanda gerekliyi yapmıyor 🤣🤣
Arkadaş yazmış ilaç yazmıyorlar transfer olana kadar bekliyon ee para ne alaka almasa da o rahim dinleniyor zaten rahmimiz var diye ondan da para 💰 alacaklar yakında 😂

hanımlar yazılanları okumadan size müjdeli haberi vermek isterim 😍
Pozitif!!! 206,54 değerim
pazar günü tekrardan kan vereceğim, doktoruma haber ettim.
Pazar günü sonucu ile pazartesi doktorum ne derse artık 😍😍
Maşallah canım 😍 🧿 çok sevindim senin adına, hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alın 🥰

hanımlar yazılanları okumadan size müjdeli haberi vermek isterim 😍
Pozitif!!! 206,54 değerim
pazar günü tekrardan kan vereceğim, doktoruma haber ettim.
Pazar günü sonucu ile pazartesi doktorum ne derse artık 😍😍
Hay maşallah 🧿 hayırlı olsun tebrik ederim 🥳 canım benim sağlıcakla gelsin minik mucize sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🥹 dedim sana iyi değerle öğreneceksin çok şükür darısı bizlere olsun inşallah 🤲😍

Kızlar bugün kontrole gittim solda 19mm olmuş yumurta 1 tane küçük varmış ama onu tınlamadı doktor. Ovitrelleyi yazdı yarın akşam vurucam pazartesi de aşılama. Ama benim ağrım var, 19 mm büyük değil mi ya yarına kadar çatlamaz mı bu

Back
X