Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tek gittim canım Kıbrıs'a bir gece kaldim Sabah erkenden opu oldum 3 4 saat hastanede dinlendim aynı gün uçakla geri döndüm arabam hava alanindayi arabayı 1 saat kadar sürdüm eve geldim
Normalde tek başına araba kullanmanıza izin vermiyorlar benim öyleydi hatta eşim daha gelmemişti doktorum sordu eşin gelecek mi seni almaya yalnız trafiğe çıkamasın dedi

Amin 3 denemeden vazgeçmiycem embriyom kalmadı ama belki daha sağlıklıları olur ve onlar tutunur umudundayım

Amin 3 denemeden vazgeçmiycem embriyom kalmadı ama belki daha sağlıklıları olur ve onlar tutunur umudundayım
Amin amin inşallah Rabbim seni sevindirsin sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah
Benim de 4. Tüp bebek olucak ben her tüp bebekte yeniden Opu oldum zor insan yoruluyor ama uğraşmadan da olmuyor malesef

Normalde tek başına araba kullanmanıza izin vermiyorlar benim öyleydi hatta eşim daha gelmemişti doktorum sordu eşin gelecek mi seni almaya yalnız trafiğe çıkamasın dedi
Aynı gün uçakla geri döndüm araçta kullandım 3 saat felan hadtanede dinlendim canım Dr uçağa binebilirsin dedi araç sormadım ama ben rahim filmi çekildi yine anestezi ile 15 dk içinde hastaneden çıktım yine eve kadar araç sürdüm biraz deliyim galiba Dr sakin çıkma 2 3 saat dinlen araç sürme demişti ozaman da

İyi yine çok şükür güzel atlatmışsın normalde sersemlik durumu daha devam eder diye Allah etmesin kendinden geçersin kaza vs olmasın diye önlem amaçlı

Rabbim sizin de benim de ve isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlat ile doldursun tez vakitte inşallah dualarda buluşmak dileğiyle

İyi yine çok şükür güzel atlatmışsın normalde sersemlik durumu daha devam eder diye Allah etmesin kendinden geçersin kaza vs olmasın diye önlem amaçlı
Normalde bünyem çok güçlü ama geçen hafta kabus gibiydi canım en son mutfakda bayıldım ilaçların etkisi galiba sancı baş dönmesi halsizlik 10 gündür çok kötü

Rabbim sizin de benim de ve isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlat ile doldursun tez vakitte inşallah dualarda buluşmak dileğiyle
Amin Ecmain inşallah sonuç alırsan yaz canım merak ettim dilerim herşey gönlümüzce olur Allah’ın izniyle Allah’a emanet ol sağlıcakla kal hayırlı geceler sabah ola hayrola inşallah

Hayırlı geceler cümleten Allah’a emanet olun sabah görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi

Canimcimlarrr reglime 3 gün kaldı normalde hiç böyle beyaz akıntım olmazdı. Yumurta toplama sonrası yaşayan var mii acaba ?
Ben varım canım fena akıntı oldu sonra Regl başladı bende de ilk defa o kadar yoğun akıntı olmuştu iç çamaşırımı görünce şok geçirmiştim günde 4 kez değiştiriyordum günlük pek enfeksiyon yapıyor bende kullanamıyordum

Ayy hiç araştırmadım kuzu etkisi varmı yokmu diye ama ücretsiz yapıyorlarda başdan tatlı mis gibi yapsınlar Yaa cahillik mutluluk gerçekten yaa ben herşeyi çok araştırıyorum çok takıyorum bu sefer biraz daha az akışına brakmak istiyorum inşallah başarabilirsem Ayy amiin ecmain inşallah kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…