- 31 Ocak 2025
- 319
- 392
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.641
Ayy canım ya dur bakalım bi kan testini ver bazen yanıltıcı olabiliyor testler, belki teste yansımamışta olabilir test gününe varmış canım. İnşallah pozitif çıkar10 güne girerken gece içime bişi geldi test yaptım negatif sabah kan vericem ve yüksek ihtimalle o da negatif çıkacak
Kilo var biraz canımcım ya 77 kiloyumUyu tadını çıkart normalde kilon çok yoksa belki çok almazsın iştahına bünyene bağlı benim kızda ilk üç ay Full uyudum birde iştah sıfırdı sonra normal döndüm ama bende aşırı ödem oldu birde yaz gebeligiydi
Ayyy bu hormonlar bizimle fena eğleniyorlar deseneYa bende turşu dışında bir belirti yoktu ama bugün bana ağlama güncellemesi geldiuyandığımdan beri izlediğim bütün dizilere ağladım saçma sapan mugeyi izledim ona da ağladım bı posta sürekli ağladım yani bugün
Anlayışlıdır aslında da bir boşluğuna geldi herhaldeCanım kızmakta haklısın.Bu süreç maddi manevi zor bir süreç.Eşinin anlayışlı olması gerek.Yemek ve misafir çağırma yorucu ve stresli oluyor.Lütfen bu durumda bencil olup kendini düşün
Ayyy çok güldümmmSen yine kibar davranmışsın valla ben davetlerede gitmiorumgerçi canım istemediğinden sevdiğim biri çağırsın hemen giderim
Bence de yaaaAyy haklısın ama canım yaniiŞu süreç bitsin sağlıcakla tutunsun yerleşsin bebiş risk bitsin alırsın yemeğe nolcak
Ayyy kahve içiyor musunuz yaa çok canım çekiyor bende dayanamayıp içicem galibaTeravih den gelsin kocam yapcam kahveyi kuzu
Canim mayalam dualarım seninle ben eminim allahım izniyle seninle burda hamilegimizi konuşacak alinacak listesi bile yapicazBen iki transferimde taze oldum rahim kalınlığı hormonlar uygundu doktorum taze transfer uygun gördü çünkü çok embriyo yok dondurmadan transfere onlar da tutarsatabi ki çok yumurta toplansa vücudun su toplasa onlarda seni dinlendiriyor dondurulmuş sonra yapıyorlar vücuduna rahmine bağlı açıkçası şimdi ki tedavim nasıl geçer bilmiyorum umarım sağlıklı kaliteli yumurtalarım kaliteli altın embriyomuz olsun Amin Ecmain inşallah
Hadi hayırlı olsun balımmmHanimlar çok şükür benim beklenen misafirim geldi yarın kontrolüm var
Sağol canım benim darısı bekleyenlere olsunHadi hayırlı olsun balımmm
Canim bende opudan sonra 10 içinde adet oldum evet ağriliydi. Ama ben üşütmeye bağladım. Bize korunma demedi ama zaten hormonları düzenlesin diye bir aylik yasmin verdi. Oda biliyorsun doğum kontrol hapi zatenKızlar opu sonrası adetiniz nasıldı? 10 martta opu oldum bugün adet oldum ama çok ağrım var karnım belim benim normalde ağrım olmaz. Acaba opu kaynaklı mıdır? Bir de bir şey daha transfer nisandaki adetimle olacak inşallah doktorum kondomla korunmamı söyledi, sizde korunuyor musunuz?
Ay hadi gözünaydın canımcımHanimlar çok şükür benim beklenen misafirim geldi yarın kontrolüm var
Sağolasin canım benimAy hadi gözünaydın canımcım
Amin amin canım çok sağol inşallah Allah'ın izniyle hayırlısıyla rabbim benim bizim bu yolda olan herkesin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımız boş kalmasınİnş pozitif olur canım benim Rabbim kolaylaştırsın
Ahh kuzumm dualarımız seninle, Rabbim tüm sürecini kolay eylesin, seninle bebeğini tez vakitte, kolaylıkla, sağlıkla kavuştursunSağolasin canım benimyarin kontrolüm var duanizi eksik etmeyin olur mu ?
Şükür canım darısı başıma günüm geldi beklenen gelmedi bekliyorum bakalım transfer hazırlığı mi olacak opu mu senin canım adet gecikme oldumuHanimlar çok şükür benim beklenen misafirim geldi yarın kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?