Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilo var biraz canımcım ya 77 kiloyum Şimdiden yediklerime dikkat etmeye başladım ama bakalım süreç sonunda ne hale geceğim

Canım kızmakta haklısın.Bu süreç maddi manevi zor bir süreç.Eşinin anlayışlı olması gerek.Yemek ve misafir çağırma yorucu ve stresli oluyor.Lütfen bu durumda bencil olup kendini düşün
Anlayışlıdır aslında da bir boşluğuna geldi herhalde Ama bu defa bebeğimi düşünüyorum, o kadar emek tekrar boşa gitsin istemiyorum canım, bu defa hepsi benim nazımı çeksin yapacak bişey yok

Sen yine kibar davranmışsın valla ben davetlerede gitmiorumgerçi canım istemediğinden sevdiğim biri çağırsın hemen giderim
Ayyy çok güldümmm Beni de çağırsalar her akşam gitsem yemek işine hiç girmesem modundayım Ama bana bu Ramazan kimse gelmesin

Ayy haklısın ama canım yanii Şu süreç bitsin sağlıcakla tutunsun yerleşsin bebiş risk bitsin alırsın yemeğe nolcak
Bence de yaaa Aslında o kendisi demişti kimseyi alamayız diye ama boşluğuna geldi. Arkadaş o kadar güzel yemekler hazırlamıştı ki kendini mahcup hissetti herhalde

Canlarımm günaydın hepinizeeee Biraz midem bulanıyor, geçmiş mesajları okuyamayacağım; ama umarım önemli bişey kaçırmamışımdır

Canim mayalam dualarım seninle ben eminim allahım izniyle seninle burda hamilegimizi konuşacak alinacak listesi bile yapicaz

Canim bende opudan sonra 10 içinde adet oldum evet ağriliydi. Ama ben üşütmeye bağladım. Bize korunma demedi ama zaten hormonları düzenlesin diye bir aylik yasmin verdi. Oda biliyorsun doğum kontrol hapi zaten

Şu mübarek cuma saati, canım Allahım sen grubumuzdaki tüm güzel arkadaşlarımın ve bekleyişte olan tüm kadınların bebek özlemini dindir, bizleri bebeklerimize kolayca, sağlıkla, hayırla ve keyifle kavuştur. Sen ol dersin oluverir. Hepimizin duasına ol de Rabbim ve bize gönüllerimizden geçenleri ver. Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…