- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.581
Biliorum kuzum hamdolsun ben sadece ilk değerler üstüste yükselince bunda iki gün ara olunca beni brz şey yaptı hepsi bu yoksa hamdolsun var şuan benimleErken kan vermenin kötü yani az sayıyla öğreniyor olman, sana az geliyor ama değil, ben 10.gün 239 ile öğrenmiştim senin 190 nerdeyse aynı , asla az değil
Maşallah canım benimBiliorum kuzum hamdolsun ben sadece ilk değerler üstüste yükselince bunda iki gün ara olunca beni brz şey yaptı hepsi bu yoksa hamdolsun var şuan benimle
Doğru söylüyorsun ama az önce düşündüm belki bu konularda biraz bencil olmamız lazım her süreci yaşayan biziz gerekirse beraber sevinip beraber üzülcz bu süreç 9 ay o 9 ayında garantisi yokki kime ne diyeciğimiz düşünmekten o anı yaşayamıoruz sevincimizide belki de bizler farklı düşünmeliyiz bilmiyorum artıkGerçekten böyleler yaannemi zor sustururdum kimseye söylemedim diye herkese söylemiş , eşimin ailesinede 6.haftaya doğru söylemiştik. Bu sefer 10 hafta olana kadar sadece eşim ve ben bilecek yoksa Allah korusun bir şey olursa teker teker açıklama yapmak o kadar zor ki, başımdan geçti
Çift canımMaşallah canım benim, senin tekmi çiftmi transferin?
Amin çok teşekkürederim güzel duaların için Allah kabul etsin dilerim hepimiz güzel haberler alalım inşallah beklenen adet tarihim Salı günü ama pazartesi günü de olabilirim evet Almanya’da yapıyorum tedavimi yeniden Opu olacağım nasip olursa inşallah dilerim hepimiz için sağlıklısı hayırlısı olsun Amin
Umarım canımCanım şeffaf akıntının korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum ilaçlardan olabilir. Hiç stres yapma bol bol dinlen bu günlerin tadını çıkarilerde dinlenemeyeceksin çünkü bak pozitif düşünüyoruz
Ben iki transferimde taze oldum rahim kalınlığı hormonlar uygundu doktorum taze transfer uygun gördü çünkü çok embriyo yok dondurmadan transfere onlar da tutarsaAmin inşallah canım benimorada taze transfer mi olacak gülüm yoksa buradaki gibi bir kaç adet beklenecek mi nasıl olacak süreç nasıl ilerliyor
Acep hamiş olmasayısınCanimcimlarrr reglime 3 gün kaldı normalde hiç böyle beyaz akıntım olmazdı. Yumurta toplama sonrası yaşayan var mii acaba ?
Yani işte belki çok etkisi yoktur insan diyor aklımızda soruYok kuzum ya doktor önermedi diye düşünmedik açıkcası hiçbizden genetik test istedi 4-5 tane onları yaptırdık eşimle pıhtılaşmaya yatkınlığım varmış bi tek oda önemli değil kan sulandırıcı desteğini arttırırız dedi bende tamam dedim
Geçmiş olsun canım yumurtalar çok toplandıysa ondan kaynaklı olabilir birde hormon ilaçlarından kaynaklı benim taze transfer olduğu için tam hatırlamıyorum ilk Opu da transfer olmadım onda nasıl gelmişti bilmiyorumKızlar opu sonrası adetiniz nasıldı? 10 martta opu oldum bugün adet oldum ama çok ağrım var karnım belim benim normalde ağrım olmaz. Acaba opu kaynaklı mıdır? Bir de bir şey daha transfer nisandaki adetimle olacak inşallah doktorum kondomla korunmamı söyledi, sizde korunuyor musunuz?
14 tane toplandı canım. Ay inşallah zamannsu gibi geçer bu adetim bitsinde hemen diğer adetim gelsin transfer için sabırsızlanıyorum. Ay amin inşallah. Peki ilk opu dan sonra doktor korunma vermiş miydi?Geçmiş olsun canım yumurtalar çok toplandıysa ondan kaynaklı olabilir birde hormon ilaçlarından kaynaklı benim taze transfer olduğu için tam hatırlamıyorum ilk Opu da transfer olmadım onda nasıl gelmişti bilmiyoruminşallah transferin su gibi berrak ve kolay geçsin Amin
Ailede bir kişi duymuşsa emin ol sülale duymuştur ama sen sanarsın tek o kişi biliyorDoğru söylüyorsun ama az önce düşündüm belki bu konularda biraz bencil olmamız lazım her süreci yaşayan biziz gerekirse beraber sevinip beraber üzülcz bu süreç 9 ay o 9 ayında garantisi yokki kime ne diyeciğimiz düşünmekten o anı yaşayamıoruz sevincimizide belki de bizler farklı düşünmeliyiz bilmiyorum artık
Hayır sadece ilk bir hafta enfeksiyona karşı ilişki yasak demişti zaten sonrada adet olmuştum14 tane toplandı canım. Ay inşallah zamannsu gibi geçer bu adetim bitsinde hemen diğer adetim gelsin transfer için sabırsızlanıyorum. Ay amin inşallah. Peki ilk opu dan sonra doktor korunma vermiş miydi?
Anladım evet olabilir. Sen ne zaman transfer oldun? Her yazılanı takip edemiyorum daHayır sadece ilk bir hafta enfeksiyona karşı ilişki yasak demişti zaten sonrada adet olmuştumben transfer olmayacağım için ekstra kısıtlama getirmedi döllenme olmamıştı çünkü belki sende enfeksiyon oluşmasın diye öyle demiştir çünkü transfer olacaksın diye olabilir
Ben yeniden Opu olacağım nasip olursa adetlerimi bekliyorum yoksa ilaçları sipariş verdik adet olursam adetin 2. Günü iğnelere başlayacağım inşallah çünkü çok yumurtam çıkmıyor yeniden her tüp bebekte Opu oldum ne yazık kiAnladım evet olabilir. Sen ne zaman transfer oldun? Her yazılanı takip edemiyorum da
Anestezi alacağınız için doktorunuz yalnız gitmenize izin vermeyecektir yanınızda birisi olmalıHanımlar Opu'dan sonra araba kullandınız mı?
Yaa geçmiş olsun yoruyordur her seferinde opu olmak. Sonu hayırlı olsun inşallah canım süreçlerimiz su gibi geçsin hepimiz sağlıklı gebelikler elde edelim inşallahBen yeniden Opu olacağım nasip olursa adetlerimi bekliyorum yoksa ilaçları sipariş verdik adet olursam adetin 2. Günü iğnelere başlayacağım inşallah çünkü çok yumurtam çıkmıyor yeniden her tüp bebekte Opu oldum ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?