- 4 Aralık 2024
- 2.558
- 2.241
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.601
Amin inşallah çok teşekkürYaa geçmiş olsun yoruyordur her seferinde opu olmak. Sonu hayırlı olsun inşallah canım süreçlerimiz su gibi geçsin hepimiz sağlıklı gebelikler elde edelim inşallah
Rabbim o gücü verdiği için bu yola girdik zaten. Amin amin inşallah canımAmin inşallah çok teşekkürederim Allah razı olsun öyle yorucu zor ama yeniden Rabbim insana o sabrı gücü veriyor dilerim hepimizin hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah Amin
Biz buradaki enerjiyle birde kardeş yaptırırız sanaAyy inşallah kuzum yaaAyy hepimizinki tutunur inşallah kuzum yaaa Var kuzum 9 taneydi 1i transfer oldu tutmadı bu ay 2 olcak sanırım İnşallah 1 i tutunur gerisini hiç düşünmeyiz kuzu
Yok ondan eminm Allahtan o huyları yokAilede bir kişi duymuşsa emin ol sülale duymuştur ama sen sanarsın tek o kişi biliyor
İyi o zaman cancağzım inşallah duymasınlar gereği yok kıskaçlarYok ondan eminm Allahtan o huyları yoksülaleyle çok aramızda olmadığı için o konuda kafam rahat
Aynen aynenİyi o zaman cancağzım inşallah duymasınlar gereği yok kıskaçlar
Biraz daha sakinleştin mi durumun nasıl kanaman falan kesildi mi inşallahAynen aynen
10 güne girerken gece içime bişi geldi test yaptım negatif sabah kan vericem ve yüksek ihtimalle o da negatif çıkacakBeni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günüm
Yaş 27 ikinci deneme 5 gün embriyosu (2 tane konuldu ) inşallah tutunmuştur
Testiniz güvenilir bir marka mı inşallah kanda pozitif görürsün Allah’ın izniyle kan sonucu almadan moralini bozma canım hayırlısı inşallah10 güne girerken gece içime bişi geldi test yaptım negatif sabah kan vericem ve yüksek ihtimalle o da negatif çıkacak
Bilmiyorum ki freely erken gebelik testi diye bir marka 6 gün öncesine kadar çıkar diyor amaTestiniz güvenilir bir marka mı inşallah kanda pozitif görürsün Allah’ın izniyle kan sonucu almadan moralini bozma canım hayırlısı inşallah
Amin canım inşallahBen iki transferimde taze oldum rahim kalınlığı hormonlar uygundu doktorum taze transfer uygun gördü çünkü çok embriyo yok dondurmadan transfere onlar da tutarsatabi ki çok yumurta toplansa vücudun su toplasa onlarda seni dinlendiriyor dondurulmuş sonra yapıyorlar vücuduna rahmine bağlı açıkçası şimdi ki tedavim nasıl geçer bilmiyorum umarım sağlıklı kaliteli yumurtalarım kaliteli altın embriyomuz olsun Amin Ecmain inşallah
Normalde baktım test günün pazartesi galiba inşallah idrara daha yansımamış olsun aminBilmiyorum ki freely erken gebelik testi diye bir marka 6 gün öncesine kadar çıkar diyor ama
Amin canım inşallahBen iki transferimde taze oldum rahim kalınlığı hormonlar uygundu doktorum taze transfer uygun gördü çünkü çok embriyo yok dondurmadan transfere onlar da tutarsatabi ki çok yumurta toplansa vücudun su toplasa onlarda seni dinlendiriyor dondurulmuş sonra yapıyorlar vücuduna rahmine bağlı açıkçası şimdi ki tedavim nasıl geçer bilmiyorum umarım sağlıklı kaliteli yumurtalarım kaliteli altın embriyomuz olsun Amin Ecmain inşallah
Amin inşallah Allah razı olsunAmin canım inşallahbol bol embriyolarin olsun sağlıkla tutunsunlar rabbim senin ve hepimizin yanında olsun inşallah
Evet pazartesi ama bekleyemeceğim sabah kan vereceğim 2 embriyo glue kullanılmıştı ama nasip umudum kalmadı ama belki kan pozitif derNormalde baktım test günün pazartesi galiba inşallah idrara daha yansımamış olsun aminkan ver bakalım ona göre kafan rahat olur
Varsa düşük degerde olsa çıkar inşallah ay canım benim keşke elimizden birşey gelse inan ki çok zor bir durumEvet pazartesi ama bekleyemeceğim sabah kan vereceğim 2 embriyo glue kullanılmıştı ama nasip umudum kalmadı ama belki kan pozitif der
Ben tek gittim canım Kıbrıs'a bir gece kaldim Sabah erkenden opu oldum 3 4 saat hastanede dinlendim aynı gün uçakla geri döndüm arabam hava alanindayi arabayı 1 saat kadar sürdüm eve geldimAnestezi alacağınız için doktorunuz yalnız gitmenize izin vermeyecektir yanınızda birisi olmalı
Ben tek gittim canım Kıbrıs'a bir gece kaldim Sabah erkenden opu oldum 3 4 saat hastanede dinlendim aynı gün uçakla geri döndüm arabam hava alanindayi arabayı 1 saat kadar sürdüm eve geldimAnestezi alacağınız için doktorunuz yalnız gitmenize izin vermeyecektir yanınızda birisi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?