- 1 Şubat 2024
- 772
- 487
- 23
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.841
Bende bahcecideyim canım bahçeci fulya da senCanım ben bahçecideyim ne oldu
İnşallah katlanarak artar… kese muayenesi de, kalp atışı muayenesi de sular seller gibi geçer inşallahTeşekkür ederim
Bilmiyorum bir karmaşıklık.. idrar testinde görmüştüm ikinci çizgiyi ama bi acaba mı vardı içimde.
Şimdide Pazar günü acaba nasıl artış olacak düşüncesi sonrasından da kese heyecanı..
Yani hep bir bekleyiş, her halde doğuma kadar hah tamam oldu bitti diyemeyeceğim
İnşallah arkadaşımYaa canım benim inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda bebişine kavuşursunÇok teşekkür ederiz dualarında bizi de eksik etme Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah Bi bakmışsın bıraktığın anda hamile kalmışsın, hep öyle oluyor yaa Allahtan ümit kesilmez
Bende bahcecideyim canım bahçeci fulya da seun
Bahçeci umut canım altunizadeBende bahcecideyim canım bahçeci fulya da sen
Merhaba canım bende cevaplamak istedim dinlendirme yapıldı 2024 ücretlendirmesiyle 14.400 falandı sadece vitamin kullandım normal hayatıma geri döndümAyy çok saçma ama, sonuçta dinlendirmede ilaç kullanılmıyor ki.
Sende nasıldı canım? Sende dinlendirme yapıldı mı?
Çok teşekkür ederim arkadaşım, benim için de seni tanımak çok kıymetliydiCanım benim ne diyeceğimi bilemiyorum ama duygularını paylaştığımı bil lütfen. Hayal kırıklığını, üzüntünü burdan hissedebiliyorum. Seni tanimak dostluk kurmak kendi adima çok kiymetliydi. Ama bence hep buralarda ol bu şekilde olmadi Rabbim belki ummadığın anda bir mucize verir bilemeyiz
Öyleymiş aşkım o yüzden garanti olsun diye pıhtılaşma testi yaptırdımCanim bu konuda doktorun haklı bence. Kan sulandırıcı ihtiyacı olanlara veriliyor gerek yoksa haklidir. Zararini biliyorsundur. Tabiki Allah göstermesin ama biryerin kanadiginda aşırı kanama oluyor.
Rabbim sana hiç beklemediğin anda mucizeni versin kocamannn sevcten mutluluk yaşa inşallahÇok teşekkür ederim arkadaşım, benim için de seni tanımak çok kıymetliydiinşallah canım, 19 aydır korunmuyoruz, bundan sonra da korunmayacağız, bakalım kısmet
İnşallah dilerim o günleri görmek nasip olsun cümlemizeKiz ne 60 öyle deme daha torun sevicez biz
Amin canım inşallahÖyle gerçekten canım manevi olarakta zor maddi olarakta yardımcımız olsun Allah
İnşallah canım inşallah yaİnşallah arkadaşım
Amiiin inşAllah. Darısı sizlere hayırlısıylaAy ben senin takvimini yerimmaşallah canım artsin artsın keseyi de gör kalp atışını da duy sonra da sağlıcakla kucağına da al inşallah canım benim
Saçmalık bence. Ben dinlendirmede ek takviye vitamin vs kullanmadımKısacası canım evde yatıp dinleniyorsun vitamin kullanıyorsun onlar para alıyor buna da rahim dinlendirme deniyor
Teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallahKızlar cevaplarınız için teşekkür ederim tek tek yazmaya üşendim hasta olcam heralde her türlü bi tembellik halsizlik varçok karışıkmış bu kan sulandırıcı işi. Transfer için muayeneye gidince söyleyeceğim doktoruma inşallah yoktur öyle bişey bende bu arada H hayal93 allah tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına al evladını kendim pozitif görmüş gibi sevindim
Amin balım inşallah nasip etsin AllahımTeşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallah
Dikkat et, salgın ar ortalıkta
Maşallah değerlerin çok güzel benm 10.gün 188 geldi27 gelmedi 7. Günde 338 9. Günde 778 13. Günde 4000 geldi
Maşallah inş hemen kat kat artarMaşallah değerlerin çok güzel benm 10.gün 188 geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?