• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Amin inşallah Rabbim bu sefer nasip etsin embriyo glue de yaptıracakmısın 🤲😘
Yok kuzum ya doktor önermedi diye düşünmedik açıkcası hiç😅 bizden genetik test istedi 4-5 tane onları yaptırdık eşimle😁 pıhtılaşmaya yatkınlığım varmış bi tek oda önemli değil kan sulandırıcı desteğini arttırırız dedi bende tamam dedim🙈

Canım şakin ol😂
Valla sakinim ben iyiydim aslında beni ablam böyle yaptı ailem kimse bilmiyordu ablama söyledim ailem Mersin’de ben daha sus kimseye deme dememe kalmadı ağladı gidip babama sarılmış tüm aile öğrennce gerildim acaba üzer miyim onları diye ama az önce herkesle toplu ve sakin bir konuşma yaptım gerisi Allahtan cumartesi de test vermycm pzrtesi verecem Rabbşm hepimizin yardımcısı olsun umudumuz Allahtan yapacak bişey yok nefes aldığımız sürece hayatta herşey devam eder bugunumüze hamdolsun🤲🤲

Valla sakinim ben iyiydim aslında beni ablam böyle yaptı ailem kimse bilmiyordu ablama söyledim ailem Mersin’de ben daha sus kimseye deme dememe kalmadı ağladı gidip babama sarılmış tüm aile öğrennce gerildim acaba üzer miyim onları diye ama az önce herkesle toplu ve sakin bir konuşma yaptım gerisi Allahtan cumartesi de test vermycm pzrtesi verecem Rabbşm hepimizin yardımcısı olsun umudumuz Allahtan yapacak bişey yok nefes aldığımız sürece hayatta herşey devam eder bugunumüze hamdolsun🤲🤲
Gerçekten böyleler ya 😂 annemi zor sustururdum kimseye söylemedim diye herkese söylemiş🫠, eşimin ailesinede 6.haftaya doğru söylemiştik. Bu sefer 10 hafta olana kadar sadece eşim ve ben bilecek yoksa Allah korusun bir şey olursa teker teker açıklama yapmak o kadar zor ki, başımdan geçti

Back
X