- 4 Aralık 2024
- 2.567
- 2.261
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.561
Amin Amin inşallah Rabbim bu sefer nasip etsin embriyo glue de yaptıracakmısınAyy inşallah kuzum yaaAyy hepimizinki tutunur inşallah kuzum yaaa Var kuzum 9 taneydi 1i transfer oldu tutmadı bu ay 2 olcak sanırım İnşallah 1 i tutunur gerisini hiç düşünmeyiz kuzu
Yok kuzum ya doktor önermedi diye düşünmedik açıkcası hiçAmin Amin inşallah Rabbim bu sefer nasip etsin embriyo glue de yaptıracakmısın
Yarın içeriz canımAma dün söz verdin gelmedin
Anestezi alcaksın canım araba kullanman biraz tehlikeli olabilirHanımlar Opu'dan sonra araba kullandınız mı?
Ben kullanmadım canımHanımlar Opu'dan sonra araba kullandınız mı?
Yükselmedi canım 12. Gün 11.79 a düştü ve düşükle sonuçlandı olmadı 2. Denemedeyim nasipse Allah'ın izniyle 28 Mart'ta transferim varsonra nasıl yükseldi kız merak ettim
Sorucam canım aynen aklımda kalmasın ama kendi kafama göre de bişi yapmıyımRica ederim canim ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu banasen yine de sor mutlaka
Allah şimdiki transferinde yüzünü güldürsün canım dualarım seninleYükselmedi canım 12. Gün 11.79 a düştü ve düşükle sonuçlandı olmadı 2. Denemedeyim nasipse Allah'ın izniyle 28 Mart'ta transferim var
Sağol canım Allah razı olsun bende dua edicem bize bu yolda olan herkeseAllah şimdiki transferinde yüzünü güldürsün canım dualarım seninle
Amin inşallah canım benim Sağol Allah razı olsun bende dua edicem bize bu yolda olan herkesesenin tedavin nerde devam ediyor
Sağol canım Allah razı olsun bende dua edicem bize bu yolda olan herkesesenin tedavin nerde devam ediyor
Anastezili olduğu için kullanmadım. Zaten OPU ya yanınızda biriyle gelin diyorlar.Hanımlar Opu'dan sonra araba kullandınız mı?
Ankaradayım ben canım özel bir doktorda tedavi görüyorumSağol canım Allah razı olsun bende dua edicem bize bu yolda olan herkesesenin tedavin nerde devam
İnş pozitif olur canım benim Rabbim kolaylaştırsınYükselmedi canım 12. Gün 11.79 a düştü ve düşükle sonuçlandı olmadı 2. Denemedeyim nasipse Allah'ın izniyle 28 Mart'ta transferim var
Evet benim gibi sabırlı olmanız lazımÖyle zor süreçler bol sabır gerekiyor yeter ki sonunda sağlıcakla mucizelerimize kavuşalım inşallah bu kadar yıl bekledik bir ay daha bekleriz inşallah
Canım şakin olEvet benim gibi sabırlı olmanız lazım
Erken kan vermenin kötü yani az sayıyla öğreniyor olman, sana az geliyor ama değil, ben 10.gün 239 ile öğrenmiştim senin 190 nerdeyse aynı , asla az değilEvet benim gibi sabırlı olmanız lazım
Valla sakinim ben iyiydim aslında beni ablam böyle yaptı ailem kimse bilmiyordu ablama söyledim ailem Mersin’de ben daha sus kimseye deme dememe kalmadı ağladı gidip babama sarılmış tüm aile öğrennce gerildim acaba üzer miyim onları diye ama az önce herkesle toplu ve sakin bir konuşma yaptım gerisi Allahtan cumartesi de test vermycm pzrtesi verecem Rabbşm hepimizin yardımcısı olsun umudumuz Allahtan yapacak bişey yok nefes aldığımız sürece hayatta herşey devam eder bugunumüze hamdolsunCanım şakin ol
Gerçekten böyleler yaValla sakinim ben iyiydim aslında beni ablam böyle yaptı ailem kimse bilmiyordu ablama söyledim ailem Mersin’de ben daha sus kimseye deme dememe kalmadı ağladı gidip babama sarılmış tüm aile öğrennce gerildim acaba üzer miyim onları diye ama az önce herkesle toplu ve sakin bir konuşma yaptım gerisi Allahtan cumartesi de test vermycm pzrtesi verecem Rabbşm hepimizin yardımcısı olsun umudumuz Allahtan yapacak bişey yok nefes aldığımız sürece hayatta herşey devam eder bugunumüze hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?