Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aklıma bugün ne geldi markete gittim şampuanları görünce 9 ay duş almamış kişi aklıma geldi kendime diyom kız hiç mi terleme di hiç mi kokmadı tövbe ilk defa duydum hadi ilk üç gün anladım da 9 ay kafamda deli. sorular

Aslında çok düşününcede olmuyor sen bekliyorsun istiyorsun gelmesini onun için aklından çıkart bak nasıl şıp diye geliyor
Bacım bu bitince 20 günlük süre var transfer için o bitecek tuttumu bekleyiş o bitecek tutarsa kalp kese boğup kucağına alana kadar bitmeyecek tutmazsa aynı süreç tekrarla hep bekleyiş rabbim hepimizin kucağıni doldursun

Iyy kuzu 3 gün duş almayınca 40gün yıkanmamış gibi kendimden tiksindim Maşallah iyi dayanmış 9 ay dile kolay

Öyle zor süreçler bol sabır gerekiyor yeter ki sonunda sağlıcakla mucizelerimize kavuşalım inşallah bu kadar yıl bekledik bir ay daha bekleriz inşallah

Iyy kuzu 3 gün duş almayınca 40gün yıkanmamış gibi kendimden tiksindim Maşallah iyi dayanmış 9 ay dile kolay
Ya bide hamilelik hormonları seni ekstra ısıtıyor anam transfer sonrası iki yada üç gün anladım da 9 ay uzun süre insan doktor muayenesine gidiyor kişisel temizlik vs Allah doktorlara da sabır versin insan hastaları da seçemiyor

Öyle zor süreçler boş sabır gerekiyor yeter ki sonunda sağlıcakla mucizelerimize kavuşalım inşallah bu kadar yıl bekledik bir ay daha bekleriz inşallah
Gülüm bende bugün okudum senin süreç başlıyor hayırlısıyla rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah ayın kaçı da adet olacaksın Almanya'da mi tedavi olacaksın Allah'ım burda müjdeli haberlerini almayı nasip etsin inşallah

M
Ben sonucumu 29 martta ogrenecegim:)) 19 martta transfer oldum:))) düzeltebilir misiniz rica etsem:)

Ayy evet ya hamilelikte öyleymiş sanırım inşallah tatmak nasip olur Evet yaa bide ne kadar zor işleri

Amin çiçeğim inşallah bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunur nazlım başka embriyon var mı sen önce söyledin mi hiç hatırlamıyorum
Ayy inşallah kuzum yaa Ayy hepimizinki tutunur inşallah kuzum yaaa Var kuzum 9 taneydi 1i transfer oldu tutmadı bu ay 2 olcak sanırım İnşallah 1 i tutunur gerisini hiç düşünmeyiz kuzu

Amin çok teşekkür ederim güzel duaların için Allah kabul etsin dilerim hepimiz güzel haberler alalım inşallah beklenen adet tarihim Salı günü ama pazartesi günü de olabilirim evet Almanya’da yapıyorum tedavimi yeniden Opu olacağım nasip olursa inşallah dilerim hepimiz için sağlıklısı hayırlısı olsun Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…