- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.041
İnş kuzum ne Diim ama analık nasıl bişey 9 ay bu stresE er38 canım negatif düşünme, daha çok erken.
Doktor ne diye çağırdı seni zaten garip. Daha değerin 100de ve he üz test günün gelmedi. Cumartesi günü test günün.
Ben cuma günü vereceğim doktorumla konuştum, hep aynı yerde ver dedi, sende ona dikkat et lütfen.
Pıhtı ile düşmemiştir bebiş endişelenme şu an daha minicik şeker tanesi kadar bir şey yavrucak
CanımBence bir yanlışlık var daha test günü cumartesi bu kadar erken değer bu kadar çıkar mı
3.gün 100 demek istemiş cnmBence bir yanlışlık var daha test günü cumartesi bu kadar erken değer bu kadar çıkar mı
Bence gayet iyi artık kan verme cumartesi günü sabah ver ona göre değerini anlarsın doktoruna da söylersin inşallahCanımyaptığım 3. Testte 100 çıktı transferden sonra 8.gün yani
Cumartesi ve benBence gayet iyi artık kan verme cumartesi günü sabah ver ona göre değerini anlarsın doktoruna da söylersin inşallah
Bende pozitifi gördükten sonra nir miskinlik başladı ve ağzımda zehir gibi bir tad var. O yüzden yemek yemek istemiyorum hiç ama salatayı hapur hupur götürüyorum ekşili ekşili ohhhhHahaha Allahım senide güldürsün
Ya bana çok garip geliyordu en başta, herkes diyor midem bulanıyor uyuyorum uykudan kalkamıyorum falan
Bende hiç öyle bir şey yok.
Bi işte bu akşam yemeğindeki gariplik
Sabah kalkıyorum ilaçlar sonrası mesaiye başlıyorum, mesai bitince koltuğa uzanında uyursam uyurum ama bu öncede öyleydi elim boşdaysa uyurdum kendimde hiç bir değişiklik göremiyorum
Anca garip görüp şeyler. Yemek yeme salatayı löp löp ye.
Nihayet jetonumuz düştü kuzum, bende diyorum 100 idi ne ara 3100 oldu. Demek ki ikizler geliyorCanımyaptığım 3. Testte 100 çıktı transferden sonra 8.gün yani
Aynen öyle burada bayram hissedilmiyor ne yazık kiYurt dışında bayramlar genelde böyle oluyor. Hep bir burukluk veya eksiklik.
Millet çalışıyor ediyor, anca ne olursa artık
Canım beni baya güldürdün senin stresini endişeni ben buradan hissediyorumSize birşey söyleyecem beni gruptan atın ben kendimi çıldırttım sıra size geldi
Öyle olsa 4 üz gelirdi herhlde ay valla hele bitanesi sağlıkla gelsin bana yeterNihayet jetonumuz düştü kuzum, bende diyorum 100 idi ne ara 3100 oldu. Demek ki ikizler geliyor
Canım beni baya güldürdün senin stresini endişeni ben buradan hissediyorum
Ay biri çift transfer yaptırmış sonra embriyolardan biri tekrar bölünmüş üçüz olmuşÖyle olsa 4 üz gelirdi herhlde ay valla hele bitanesi sağlıkla gelsin bana yeter
Bak bekleyeceksin orada olsaydım gelir senin üstüne kapıyı kilitlerdim gidip kan verip kafanı bulandırmaCumartesi ve ben
Yok yok yetmiyor sonra yine kardeş istiyorsun o kısır döngü öyle dönüyorÖyle olsa 4 üz gelirdi herhlde ay valla hele bitanesi sağlıkla gelsin bana yeter
Ayy benimde 2 Nisan inşallah bi aksilik olmazsa canımBenimde arkadaşımız predictor marka test yaptı onunla aklımda kalmıştı ama sonrasını kaçırmışım
mayalam tabloda kendimi boş görmek üzüyor bazen kırıcı oluyorsun doldururmusun6aa 6 nisan transfer, lütfen yani işini ihmal ediyorsun
Evet onu duymuştum birde arkadaşın da öyle oluyormuşAy biri çift transfer yaptırmış sonra embriyolardan biri tekrar bölünmüş üçüz olmuş
Belli oldu mu transferin güncelleme yapayımAyy benimde 2 Nisan inşallah bi aksilik olmazsa canımAyy çok yakınmışızz
Yok gelmedi banaKızlar pozitif olanlar yada transfer olanlar şimdi veya önceden, böyle transfer zamanına kadar gece gündüz burda aktif olup pozitifi aldıktan sonra bir durulma gelmiyor mu?ben ilkinde öyle olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?