Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha dur canım arkanda embriyoların var birde kardeş yaparsın inşallah Allahım nasip etsin inşallah
Yok bebeğim ya rabbim bana sağlıkla bitane versin gerisini olmayana versin benim yaş zaten geçti 2.ye. bide benim bu 9 ay yatma süreci beni bitiriyor. Geçen sefer 6 ay yattım 1 sene zor yürüdüm bide hep bakıma muhtacım anneme de bu kadar eziyet fazla Bunu bı hayırlısıyla kucağıma alayım da başka bişey istemem zaten dikisimi de aldiricam sezeryanda nasip olursa ama tabi Allah'ın mucizesi olursa ona yapacak bişey yok

Allahım sağlıcakla sıhhatle huzurla mutlulukla geçirmeyi nasip etsin sürecini sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah

Ay yok ya bende ters işliyor galiba geçen seferde hep turşu yedim erkekti tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun ama bari bitane olacak kız olsun be
Yani sende tam istatistiklere baş kaldırmışsın resmen. İlk defa duyuyorum turşu ve erkek bak yazarken bile bagdastiramadim bu sefer inşallah tutar da kız olur şaka bir tarafa Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin ( ama içimden kız geçti ilk duyduğumdan beri )

Ay hadi ins. Ya oğlum cennette beni bekliyor kızımda burda olsun bari şaka bı tarafa sağlıklı hayırlı olsun da gerisi mühim değil rabbim bilir en iyisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…