- 11 Kasım 2015
- 896
- 1.306
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.261
Ben çok hazırlıksız yakalandimHu hu nerde bu grubun kızçeleri hani kahve içecektik
Ahanda kız geliyorrrrrÇay ve tursuyla size eşlik ediyorumyani zaten severdim de şuan her dakka turşu yiyorum diğer hamileliğimde böyleydi
İnşallah cancağzımBugünlük böyle oldu olsun birdahaki sefere hep beraber içeriz
Kızlarla dedik online kahve içelim kimse çıkmadıBen çok hazırlıksız yakalandimama bu yapılanı unutmam. Fincan fincan kahvelerde yapılmış
Ay yok ya bende ters işliyor galiba geçen seferde hep turşu yedim erkektiAhanda kız geliyorrrrr
Hı anladım canım şimdi nerde yapıosunYok canim ben trakyadan geliyorum. Ama bu ikinci tedavimde bahçeci de değilim
Daha dur canım arkanda embriyoların var birde kardeş yaparsın inşallah Allahım nasip etsin inşallahAy yok ya bende ters işliyor galiba geçen seferde hep turşu yedim erkektitabiki sağlıklı ve hayırlı olsun ama bari bitane olacak kız olsun be
Afiyet olsun canlarKızlarla dedik online kahve içelim kimse çıkmadıbenle canmay hanımcım içtik birgün yine içelim hep birlikte
İçelim valla ilka yüz yüze olmamıza gerek yok ya nasıl olsa kalpten yan yanayızKızlarla dedik online kahve içelim kimse çıkmadıbenle canmay hanımcım içtik birgün yine içelim hep birlikte
Yani gönüllerimiz bir olsun inşallahİçelim valla ilka yüz yüze olmamıza gerek yok ya nasıl olsa kalpten yan yanayız
Yok bebeğim ya rabbim bana sağlıkla bitane versin gerisini olmayana versinDaha dur canım arkanda embriyoların var birde kardeş yaparsın inşallah Allahım nasip etsin inşallah
Allahım sağlıcakla sıhhatle huzurla mutlulukla geçirmeyi nasip etsin sürecini sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallahYok bebeğim ya rabbim bana sağlıkla bitane versin gerisini olmayana versinbenim yaş zaten geçti 2.ye. bide benim bu 9 ay yatma süreci beni bitiriyor. Geçen sefer 6 ay yattım 1 sene zor yürüdüm bide hep bakıma muhtacım anneme de bu kadar eziyet fazla Bunu bı hayırlısıyla kucağıma alayım da başka bişey istemem zaten dikisimi de aldiricam sezeryanda nasip olursa ama tabi Allah'ın mucizesi olursa ona yapacak bişey yok
Yani sende tam istatistiklere baş kaldırmışsın resmen. İlk defa duyuyorum turşu ve erkek bak yazarken bile bagdastiramadimAy yok ya bende ters işliyor galiba geçen seferde hep turşu yedim erkektitabiki sağlıklı ve hayırlı olsun ama bari bitane olacak kız olsun be
Brüksel tüp bebekteyim şimdiHı anladım canım şimdi nerde yapıosun
Duymuştum orayıda memnun musunBrüksel tüp bebekteyim şimdi
Sağol canım allah razı olsunAllahım sağlıcakla sıhhatle huzurla mutlulukla geçirmeyi nasip etsin sürecini sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah
Ay hadi ins.Yani sende tam istatistiklere baş kaldırmışsın resmen. İlk defa duyuyorum turşu ve erkek bak yazarken bile bagdastiramadimbu sefer inşallah tutar da kız olur şaka bir tarafa Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin ( ama içimden kız geçti ilk duyduğumdan beri )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?