- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.061
Misal bizYok yok yetmiyor sonra yine kardeş istiyorsun o kısır döngü öyle dönüyor
Ay canım bnm keşke olsaydın bi kahve içerdik bn yine sakinleşirdimBak bekleyeceksin orada olsaydım gelir senin üstüne kapıyı kilitlerdim gidip kan verip kafanı bulandırma
Gerçekten önünde saygıyla eğiliyorum yani bende her dakka okuyorum ama bu kadar şeyi aklımda tutmam mümkün değilİşte erken kan verdi pozitif olunca doktorda bazı ilaçları kesmiş normalde daha ayın 22. De test günü demiş tekrar et o zaman testini evde idrar yapıyor pozitif hatta bizimle paylaştı sonra gidip kan verdi üç gün üst üste kan değeri yükselişte ama daha kan test gününde kesin sonuç alacak ondan demiş bekle cumartesi günü tekrarla
Ayy canım benim nasıl güldümMisal bizbi de kardeşi olsun tek kalmasın la başlıyor sonrası Allah kerim
Kızlar bugün gülmekten yıkıldımGerçekten önünde saygıyla eğiliyorum yani bende her dakka okuyorum ama bu kadar şeyi aklımda tutmam mümkün değil
Ayy canım 2 Nisan dedi doktor eğer tahlillerde bi sorun olmazsaBelli oldu mu transferin güncelleme yapayım
Keşke canım benim ama kalbim sizinle akşam kahve yapalım karşılıklı içelim yeter ki sen isteAy canım bnm keşke olsaydın bi kahve içerdik bn yine sakinleşirdim
İçelim vallaKeşke canım benim ama kalbim sizinle akşam kahve yapalım karşılıklı içelim yeter ki sen iste
Amin inşallah ne zaman tekrar gideceksin bir sorun olursa yazarsın güncellerimAyy canım 2 Nisan dedi doktor eğer tahlillerde bi sorun olmazsa
Ayy ben kahveyi nerdeyse bıraktımmAy canım bnm keşke olsaydın bi kahve içerdik bn yine sakinleşirdim
27sinde gitcem canımAmin inşallah ne zaman tekrar gideceksin bir sorun olursa yazarsın güncellerim
Bende bir ara çok içiyordum şimdi aklıma gelmiyor birisi gelirse olursa öyle ancak ama bugün arkadaşlarım için özel yapıp içelimAyy ben kahveyi nerdeyse bıraktımmAma çok özledim kahveyiii Bağımlıymışım meğer haberim yokmuş
Amin ecmain inşallah canım o günü bekliyoruz27sinde gitcem canımAyy inşallah aksilik olmazda transfer oldum diye yazarım gruba
Ayy bu akşam kahve gecesi yapalımm o zamanBende bir ara çok içiyordum şimdi aklıma gelmiyor birisi gelirse olursa öyle ancak ama bugün arkadaşlarım için özel yapıp içelim️
Hadi bakalım herkesten foto bekliyorumAyy bu akşam kahve gecesi yapalımm o zaman
Ayy inşallah canım benim yaaAmin ecmain inşallah canım o günü bekliyoruz
Hepsi pozitif olsun inşallahTamam canım 5. Gün kalitesi 6aa anladım ekledim çok şükür ilk Nisan transferi kayıt edildi arkandan geliyorum inşallah
Yapalım vallaAyy bu akşam kahve gecesi yapalımm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?