Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten önünde saygıyla eğiliyorum yani bende her dakka okuyorum ama bu kadar şeyi aklımda tutmam mümkün değil

Aklıma çok mantıklı birşey geldişuan kese oluşmadığına göre o pıhtı kese değil bana çift transfer yapıldı bitane pıhtı gördüm demekki bi bebiş benmlekendimi teselli şeklim valla bn 3 4 gün uyuyayım sizlerde rahat edin kocamda gelmesin eve iftara yine gitsin anası gile

Gerçekten önünde saygıyla eğiliyorum yani bende her dakka okuyorum ama bu kadar şeyi aklımda tutmam mümkün değil
Kızlar bugün gülmekten yıkıldım kendimki olsa tutamam galiba başkasının olunca aklımda kalmış birde arkadaş çok stresli heyecanlı böyle kişiler daha çok aklımda kalıyor

Tamam canım 5. Gün kalitesi 6aa anladım ekledim çok şükür ilk Nisan transferi kayıt edildi arkandan geliyorum inşallah
Hepsi pozitif olsun inşallah
Liste nerde görebiliyor muyuz bende evlendim mi hep bakardım topiklere il kez tarih verip tüp bebek yaptırıyorum rabbim nasip etsin inşallah

24 mart transfer tarihim 5 gün embriyosu 3AA kalitede miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…