Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah çok şükür Rabbime bugünleri gösterdi tamam canım ekliyorum yaş kaç birinci denemeydi değil mi onları da yaz eklerim inşallah birden mesajlaştığımız sayfanın altına in orada sayılar var geri tuşu var oraya bas tablo çıkacak karşına

İlk sayfada canım liste Ayy inşallah pozitif olur canım hepimizin

Tabi yazıyorum hemen Yaşım 29 4 yıllık evliyiz hiç hamile kalamadım ikimizde de sorun yok denildi 3 aşılama olumsuz ilk tüp bebek denemem 3 embriyo var 5 gün 3AA kalitede 1 tane transfer edilecek Alkahın izniyle oda bana sımsıkı tuntunsun inşallah

İnşallah canım Rabbim yüzüne baksın dilerim çok yormadan sana nasip eylesin inşallah dilerim sıkı sıkı tutunur annesine bırakmaz inşallah amin beraber süreçlerimizi takip edelim canım

Canım hoşgeldin, dilerim Allah ilk denemende seni bebeğinle kavuşturur, sağlıkla hayırla kolaylıkla

İnşallah canım Rabbim yüzüne baksın dilerim çok yormadan sana nasip eylesin inşallah dilerim sıkı sıkı tutunur annesine bırakmaz inşallah amin beraber süreçlerimizi takip edelim canım
Amin edelim tabi benim hep duamdasınız dünyanın her yerinde bu yoldan geçen herkese kalbim hep dua ediyor çünkü bizi ancak biz anlarız yaşamayan bilmiyor rabbim kimseyi de böyle sınamasın zor

Amin edelim tabi benim hep duamdasınız dünyanın her yerinde bu yoldan geçen herkese kalbim hep dua ediyor çünkü bizi ancak biz anlarız yaşamayan bilmiyor rabbim kimseyi de böyle sınamasın zor

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun güzel duaların için Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…