- 23 Ekim 2024
- 522
- 508
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.021
Benimde arkadaşımız predictor marka test yaptı onunla aklımda kalmıştı ama sonrasını kaçırmışımah canım beni güldürdün cano tabloya yazmışım ya oradan bakıyom ama arkadaşımız pazar mı yada cumartesi evde dayanamayıp evde idrar yapıyor pozitif hatta biz bekle pazartesi günü verirsin tabi insan heyecanlı oluyor hemen verdi öyle aklımda kaldı
Ben tam o hafta doktor kontrolüne gitmek için hazırlanırım büyük ihtimalle birde yakında kimse yok ailelerimiz türkiyede ancak telefonla bittiBayramda neler yapıyorsunuz canlar buralarda pek aktif olan olmaz bir haftaşahsen ben yohum
Bence o durumla bilerek olan bir şey değil.Kızlar pozitif olanlar yada transfer olanlar şimdi veya önceden, böyle transfer zamanına kadar gece gündüz burda aktif olup pozitifi aldıktan sonra bir durulma gelmiyor mu?ben ilkinde öyle olmuştum
Benimde arkadaşımız predictor marka test yaptı onunla aklımda kalmıştı ama sonrasını kaçırmışım
mayalam tabloda kendimi boş görmek üzüyor bazen kırıcı oluyorsun doldururmusun6aa 6 nisan transfer, lütfen yani işini ihmal ediyorsun
Buralardayım diyorsun meydanı boş bırakmak olmazBen tam o hafta doktor kontrolüne gitmek için hazırlanırım büyük ihtimalle birde yakında kimse yok ailelerimiz türkiyede ancak telefonla bittiakraba varda herkes uzakta oturuyor eşim çalışıyor olacak benim kız okula gidiyor onun için ayrılamayız bir yere gitmek için
Yurt dışında bayramlar genelde böyle oluyor. Hep bir burukluk veya eksiklik.Ben tam o hafta doktor kontrolüne gitmek için hazırlanırım büyük ihtimalle birde yakında kimse yok ailelerimiz türkiyede ancak telefonla bittiakraba varda herkes uzakta oturuyor eşim çalışıyor olacak benim kız okula gidiyor onun için ayrılamayız bir yere gitmek için
Bence ben hayal93 diye bir tane daha hesap açtım ordan yazıyorumBence o durumla bilerek olan bir şey değil.
Uyku hali çöküyor, bazen mide bulantısı vb. Ondan kaynaklı bence
Şükür mide bulantım yok yani tatlı yiyorum kahvaltımıda yapıyorum
Sadece akşam annemle iftarda yemeği fazla yiyemiyorum
Salatada sorun yok ekşili ekşili yemek yiyemeyince salatayı ekmek arası yapıyorum
Yani iştahsızlık olsa o salatalıda yiyemem. Bir garip tuhaf şeyler oluyor bende
Aşkım 5.günSepidem 5. Gün embriyosunu yoksa 6. Gün mü
Yani tam olarak öyle ben yine buralardayım canlarım benimBuralardayım diyorsun meydanı boş bırakmak olmaz
Psikoloğumuz online iş başındaYani tam olarak öyle ben yine buralardayım canlarım benim
Bi an 3.100 okudum yaDün 3.100 dü
Allah Allah kafası mı karıştı ne doktorunCanım gittim aspirini kes dedi okdr şuan hiç bişey anlamazlarmış ee niye çağırdınız ozmn beni yani
Hahaha Allahım senide güldürsünBence ben hayal93 diye bir tane daha hesap açtım ordan yazıyorum
Tamam canım 5. Gün kalitesi 6aa anladım ekledim çok şükür ilk Nisan transferi kayıt edildi arkandan geliyorum inşallahAşkım 5.gün
Canım üçüncü testinde değeri 100’düBu değerle kese gözükür canım aslında vajina ultrasondan yani
Yani psikologPsikoloğumuz online iş başında
Bu değerle kese gözükür canım aslında vajina ultrasondan y
Benimde sonradan tak etti cnmCanım üçüncü testinde değeri 100’dü
Bende ilk okuduğumda 3.100 okudum dedim hangi ara o kadar yükselmiş
benim bulantı dönemlerim kurtuluşumdu salata hep çok yedim, ama dr dışarda yasakladı salata yememi çünkü evde bol bol yıkayıp öyle ye demiştiHahaha Allahım senide güldürsün
Ya bana çok garip geliyordu en başta, herkes diyor midem bulanıyor uyuyorum uykudan kalkamıyorum falan
Bende hiç öyle bir şey yok.
Bi işte bu akşam yemeğindeki gariplik
Sabah kalkıyorum ilaçlar sonrası mesaiye başlıyorum, mesai bitince koltuğa uzanında uyursam uyurum ama bu öncede öyleydi elim boşdaysa uyurdum kendimde hiç bir değişiklik göremiyorum
Anca garip görüp şeyler. Yemek yeme salatayı löp löp ye.
eline sağlık arkadaşımTamam canım 5. Gün kalitesi 6aa anladım ekledim çok şükür ilk Nisan transferi kayıt edildi arkandan geliyorum inşallah
Bence bir yanlışlık var daha test günü cumartesi bu kadar erken değer bu kadar çıkar mıBi an 3.100 okudum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?