• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte erken kan verdi pozitif olunca doktorda bazı ilaçları kesmiş normalde daha ayın 22. De test günü demiş tekrar et o zaman testini evde idrar yapıyor pozitif hatta bizimle paylaştı sonra gidip kan verdi üç gün üst üste kan değeri yükselişte ama daha kan test gününde kesin sonuç alacak ondan demiş bekle cumartesi günü tekrarla 🙈
Gerçekten önünde saygıyla eğiliyorum yani bende her dakka okuyorum ama bu kadar şeyi aklımda tutmam mümkün değil🫢

Aklıma çok mantıklı birşey geldi😀şuan kese oluşmadığına göre o pıhtı kese değil bana çift transfer yapıldı bitane pıhtı gördüm demekki bi bebiş benmle😀kendimi teselli şeklim valla bn 3 4 gün uyuyayım sizlerde rahat edin kocamda gelmesin eve iftara yine gitsin anası gile

Gerçekten önünde saygıyla eğiliyorum yani bende her dakka okuyorum ama bu kadar şeyi aklımda tutmam mümkün değil🫢
Kızlar bugün gülmekten yıkıldım 🤣😂 kendimki olsa tutamam galiba başkasının olunca aklımda kalmış 🙈 birde arkadaş çok stresli heyecanlı böyle kişiler daha çok aklımda kalıyor 🤣

Tamam canım 5. Gün kalitesi 6aa anladım ekledim çok şükür ilk Nisan transferi kayıt edildi arkandan geliyorum inşallah 🤲🥰
Hepsi pozitif olsun inşallah 🌸🌸❤️❤️
Liste nerde görebiliyor muyuz bende evlendim mi hep bakardım topiklere il kez tarih verip tüp bebek yaptırıyorum rabbim nasip etsin inşallah 🌸🌸

24 mart transfer tarihim 5 gün embriyosu 3AA kalitede miniğim ❤️❤️❤️

Back
X