- Konu Sahibi mayala katar
- #5.061
Misal bizYok yok yetmiyor sonra yine kardeş istiyorsun o kısır döngü öyle dönüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misal bizYok yok yetmiyor sonra yine kardeş istiyorsun o kısır döngü öyle dönüyor![]()
Ay canım bnm keşke olsaydın bi kahve içerdik bn yine sakinleşirdimBak bekleyeceksin orada olsaydım gelir senin üstüne kapıyı kilitlerdim gidip kan verip kafanı bulandırma![]()
Gerçekten önünde saygıyla eğiliyorum yani bende her dakka okuyorum ama bu kadar şeyi aklımda tutmam mümkün değilİşte erken kan verdi pozitif olunca doktorda bazı ilaçları kesmiş normalde daha ayın 22. De test günü demiş tekrar et o zaman testini evde idrar yapıyor pozitif hatta bizimle paylaştı sonra gidip kan verdi üç gün üst üste kan değeri yükselişte ama daha kan test gününde kesin sonuç alacak ondan demiş bekle cumartesi günü tekrarla![]()
Ayy canım benim nasıl güldümMisal bizbi de kardeşi olsun tek kalmasın la başlıyor sonrası Allah kerim
Kızlar bugün gülmekten yıkıldımGerçekten önünde saygıyla eğiliyorum yani bende her dakka okuyorum ama bu kadar şeyi aklımda tutmam mümkün değil![]()
Ayy canım 2 Nisan dedi doktor eğer tahlillerde bi sorun olmazsaBelli oldu mu transferin güncelleme yapayım![]()
Keşke canım benim ama kalbim sizinle akşam kahve yapalım karşılıklı içelim yeter ki sen isteAy canım bnm keşke olsaydın bi kahve içerdik bn yine sakinleşirdim![]()
İçelim vallaKeşke canım benim ama kalbim sizinle akşam kahve yapalım karşılıklı içelim yeter ki sen iste![]()
Amin inşallah ne zaman tekrar gideceksin bir sorun olursa yazarsın güncellerimAyy canım 2 Nisan dedi doktor eğer tahlillerde bi sorun olmazsa![]()
Ayy ben kahveyi nerdeyse bıraktımmAy canım bnm keşke olsaydın bi kahve içerdik bn yine sakinleşirdim![]()
27sinde gitcem canımAmin inşallah ne zaman tekrar gideceksin bir sorun olursa yazarsın güncellerim![]()
Bende bir ara çok içiyordum şimdi aklıma gelmiyor birisi gelirse olursa öyle ancak ama bugün arkadaşlarım için özel yapıp içelimAyy ben kahveyi nerdeyse bıraktımmAma çok özledim kahveyiii
Bağımlıymışım meğer haberim yokmuş
![]()
Amin ecmain inşallah canım o günü bekliyoruz27sinde gitcem canımAyy inşallah aksilik olmazda transfer oldum diye yazarım gruba
![]()
Ayy bu akşam kahve gecesi yapalımm o zamanBende bir ara çok içiyordum şimdi aklıma gelmiyor birisi gelirse olursa öyle ancak ama bugün arkadaşlarım için özel yapıp içelim️
![]()
Hadi bakalım herkesten foto bekliyorumAyy bu akşam kahve gecesi yapalımm o zaman![]()
Ayy inşallah canım benim yaaAmin ecmain inşallah canım o günü bekliyoruz![]()
Hepsi pozitif olsun inşallahTamam canım 5. Gün kalitesi 6aa anladım ekledim çok şükür ilk Nisan transferi kayıt edildi arkandan geliyorum inşallah![]()
Yapalım vallaAyy bu akşam kahve gecesi yapalımm o zaman![]()