- 23 Ekim 2024
- 524
- 513
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.001
Evet çünkü daha çok erken kese için, sen hangi gün kan vermiştin 2.yi?Boşuna gittim herhlde hiçbşy yapmadılar bakmadılar şuan hiçbşy belli olmaz 2 gün sonra kan ver aspirini kes dediler geldim bunu telefonda da diyebilirlerdi
Zaten şu an daha çok küçük ultrasonla bile gözükmez aynen kan gününde kan ver değerlerin iyiysi ikinci kanı da verirsin sonra sana kese tarihi verecek için rahat olsun inşallah dilerim bebeğin 9 ay boyunca sana sıkı sıkı sarılır sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBoşuna gittim herhlde hiçbşy yapmadılar bakmadılar şuan hiçbşy belli olmaz 2 gün sonra kan ver aspirini kes dediler geldim bunu telefonda da diyebilirlerdi
Test günü cumartesi ama evde test yapınca gidip kan verdi öyle öğrendi doktor kan gününde kan ver tekrardan demişEvet çünkü daha çok erken kese için, sen hangi gün kan vermiştin 2.yi?
Ay bende kan verdi sandım ya arada kaçırdım mı acaba msjları diyeTest günü cumartesi ama evde test yapınca gidip kan verdi öyle öğrendi doktor kan gününde kan ver tekrardan demiş
İşte erken kan verdi pozitif olunca doktorda bazı ilaçları kesmiş normalde daha ayın 22. De test günü demiş tekrar et o zaman testini evde idrar yapıyor pozitif hatta bizimle paylaştı sonra gidip kan verdi üç gün üst üste kan değeri yükselişte ama daha kan test gününde kesin sonuç alacak ondan demiş bekle cumartesi günü tekrarlaAy bende kan verdi sandım ya arada kaçırdım mı acaba msjları diye, dr neyin kafasını yaşıyor acaba
Dün 3.100 düEvet çünkü daha çok erken kese için, sen hangi gün kan vermiştin 2.yi?
Aşko sana helal ossunnİşte erken kan verdi pozitif olunca doktorda bazı ilaçları kesmiş normalde daha ayın 22. De test günü demiş tekrar et o zaman testini evde idrar yapıyor pozitif hatta bizimle paylaştı sonra gidip kan verdi üç gün üst üste kan değeri yükselişte ama daha kan test gününde kesin sonuç alacak ondan demiş bekle cumartesi günü tekrarla
Umarım dün o pıhtıyla gitmemiştir ne diim ay valla teslimiyetteym ama işte insanın aklında soru işareti bilmemek en kötüsüZaten şu an daha çok küçük ultrasonla bile gözükmez aynen kan gününde kan ver değerlerin iyiysi ikinci kanı da verirsin sonra sana kese tarihi verecek için rahat olsun inşallah dilerim bebeğin 9 ay boyunca sana sıkı sıkı sarılır sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Zaten öyle oluyor acabaKızlar pozitif olanlar yada transfer olanlar şimdi veya önceden, böyle transfer zamanına kadar gece gündüz burda aktif olup pozitifi aldıktan sonra bir durulma gelmiyor mu?ben ilkinde öyle olmuştum
Canım hiç korkma, güzel düşünelim güzel olsunUmarım dün o pıhtıyla gitmemiştir ne diim ay valla teslimiyetteym ama işte insanın aklında soru işareti bilmemek en kötüsü
Ya sen doğuma giderken bile olursun sende o ışığı gördüm az önceZaten öyle oluyor acababende pozitif olsa öyle olurmuyum
Canım korkma sakin kal ses kaydı özelliği yok ki sana o şekil anlatayımUmarım dün o pıhtıyla gitmemiştir ne diim ay valla teslimiyetteym ama işte insanın aklında soru işareti bilmemek en kötüsü
Yani daha dur hamilelikYa sen doğuma giderken bile olursun sende o ışığı gördüm az önce
Ay hadi inşallah gelirmi o günlerimizYani daha dur hamilelikanlarımızı konuşmamız lazım bu sevda burada bitmez
Aşko sana helal ossunnbiraz daha sorarsam özgeçmişine kadar aklında tutarsın bu grubun
Amin inşallah gelir Allah’ın izniyleAy hadi inşallah gelirmi o günlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?