Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boşuna gittim herhlde hiçbşy yapmadılar bakmadılar şuan hiçbşy belli olmaz 2 gün sonra kan ver aspirini kes dediler geldim bunu telefonda da diyebilirlerdi
Zaten şu an daha çok küçük ultrasonla bile gözükmez aynen kan gününde kan ver değerlerin iyiysi ikinci kanı da verirsin sonra sana kese tarihi verecek için rahat olsun inşallah dilerim bebeğin 9 ay boyunca sana sıkı sıkı sarılır sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Kızlar merhabalar ben 11 Mayıs'ta transfer oldum çift embriyo 5. Gün olarak ve dondurulmuş. Dayanamayıp pazartesi gecesi yani 6. Gün kan verdim ve pozitif oldugunu öğrendim 100 ile mide bulantısı baş dönmesi falanda vardı bugün sabah ilaç için uyandığımda kanama yaşadığımı gördüm böyle avuç içini doldurmaya ak kadar ve pıt diye bütün belirtilerim de gitti idrar testi de yaptım ikinci çizgi var ama pazar günü yaptigimla aynı koyulukta ne yapacağımı ne dusunecegimi bilmiyorum doktor normal olabilir sitres yapma diyor da belirtiler de gidince ara ara ufakta olsa kanama olunca ümidim gidiyor benim gibi olan var mı acaba

Kızlar pozitif olanlar yada transfer olanlar şimdi veya önceden, böyle transfer zamanına kadar gece gündüz burda aktif olup pozitifi aldıktan sonra bir durulma gelmiyor mu? ben ilkinde öyle olmuştum

Ay bende kan verdi sandım ya arada kaçırdım mı acaba msjları diye , dr neyin kafasını yaşıyor acaba
İşte erken kan verdi pozitif olunca doktorda bazı ilaçları kesmiş normalde daha ayın 22. De test günü demiş tekrar et o zaman testini evde idrar yapıyor pozitif hatta bizimle paylaştı sonra gidip kan verdi üç gün üst üste kan değeri yükselişte ama daha kan test gününde kesin sonuç alacak ondan demiş bekle cumartesi günü tekrarla

Aşko sana helal ossunn biraz daha sorarsam özgeçmişine kadar aklında tutarsın bu grubun

Umarım dün o pıhtıyla gitmemiştir ne diim ay valla teslimiyetteym ama işte insanın aklında soru işareti bilmemek en kötüsü

Kızlar pozitif olanlar yada transfer olanlar şimdi veya önceden, böyle transfer zamanına kadar gece gündüz burda aktif olup pozitifi aldıktan sonra bir durulma gelmiyor mu? ben ilkinde öyle olmuştum
Zaten öyle oluyor acaba bende pozitif olsa öyle olurmuyum

Umarım dün o pıhtıyla gitmemiştir ne diim ay valla teslimiyetteym ama işte insanın aklında soru işareti bilmemek en kötüsü
Canım korkma sakin kal ses kaydı özelliği yok ki sana o şekil anlatayım inşallah bir sıkıntı olmaz Allah’a emanet Rabbim sana bağışlasın inşallah kalbini ferah tut cumartesi günü sabah kan testini günün de ver en azından değerlerden emin olursun inşallah

Aşko sana helal ossunn biraz daha sorarsam özgeçmişine kadar aklında tutarsın bu grubun
ah canım beni güldürdün cano tabloya yazmışım ya oradan bakıyom ama arkadaşımız pazar mı yada cumartesi evde dayanamayıp evde idrar yapıyor pozitif hatta biz bekle pazartesi günü verirsin tabi insan heyecanlı oluyor hemen verdi öyle aklımda kaldı

E er38 canım negatif düşünme, daha çok erken.
Doktor ne diye çağırdı seni zaten garip. Daha değerin 100de ve he üz test günün gelmedi. Cumartesi günü test günün.
Ben cuma günü vereceğim doktorumla konuştum, hep aynı yerde ver dedi, sende ona dikkat et lütfen.

Pıhtı ile düşmemiştir bebiş endişelenme şu an daha minicik şeker tanesi kadar bir şey yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…