Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy direkt kan testi mi vereceksin? çok güzel haberler alıcaz inşallah ben inanıyorum
Canım evet direkt kan testi vericem çünkü evde test yapmaya cesaret edemedim İlkinde 7. gün yapıp pozitifi görmüştüm ama bu defa bi korkaklık var bende nedense Allahım hepimize gözaydınlığı versin inşaallah Size güzel haberler vereceğim inşaallah

Oyy canim benim inşallah bu nisan mutluluk getirsin sana her nisan ayni olmasin senin için bütün güzel dualarina yürekten kocamann aminnnnn Allahın izniyle alicaz kucağımıza bilmiyorum neden ama ben yine olumsuz hiç düşünemiyorum

Öncesi normal sıkışık oluyorum ama sonrası çok sıkışınca dayanamıyorum , az sıkışık olmak mı gerek acaba benim transferler o yüzden mi olmuyor
Yok canım öyle dusunme onu doktorlar bilmez mi hiç. Ben sadece mesaneyi ultrasonla kontrol edip boşalıyorlar diye dedim dayanamıyorum dediğin için hiç onlarla alakası yok inan benimde geçen ay negatif oldu.

Amin inşallah hep birlikte güzel çıkalım umudumuz hiçbir zaman sönmesin dilerim böyle güzel haberler almak nasip olsun inşallah

Öyle düşünme canım iyi olacak pozitif olacak gibi düşün

Canım vajina ve makat birbirine çok yakın, dolayısıyla çok geçirgenler. Ben hemoroid ağrısı için gittiğimde doktor opudan sonra hemoroid şikayetiyle gelen çok hastam var, çünkü iki bölge çok yakın ve işlem sırasında o taraf da etkileniyor demişti. Bende derin endometriozis çıktığınca araştırınca gördüm ki arada ince bir tabaka var sadece, o yüzden şu an arka tarafında da ağrı hissediyorsun. Dilerim en kısa zamanda geçer, tekrar çok geçmiş olsun

Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah Allahım herkesin yüzünü güldürsün
Canım şuan sıkıntı çekiyorsun ama sonrası güzel oluyor her ihtimali düşündüğümüzde yani benimde 43 yumurta toplanmisti 18 embriyo oluştu en azından birdaha o süreci yasamadan sadece transfer yaptırıyorum tabiki ins. İlk seferde olsun ama malesef bu yolda herşey ihtimal dahilinde. 39 yaşındayım şuan ama 33 yaş embriyolarimi kullanıyorum hala mesela.umarim sana gerek kalmaz ilk seferde rabbim kucagina almayı nasip eder

Yaaa Mayalam bana da olmuştu böyle Hemşire dedi böyle olmaz çok dolusun 1-2 bardak kadar boşalt. Dedim ben onu nasıl ayarlayayım koyveririm gider Hayatımın en stresli lavabo ihtiyacı giderme süreciydi

Yaaa senin anlattiklarinda hep kendimi görmem normal mi bende ayni sen gibi çok sıkışıktım artık duramıyorum. Hemşire Allah'tan anlayışlı çıktı geldi sen hiç yerinde duramiyorsun istersen biraz yap dedi. Gittim biraz yaptim ama dünyalar benim oldu sanki benim transfer birde anestezili oluyor. Çünkü o takilan aparattan çok korkuyorum. Neyse transfer oldu bitti çıktım aneztesi etkisiyle ilk dediğim tuvaletim geldi lütfen gideyim olmuş

Hay maşallah maşallah günün ilk pozitifi gümbür gümbür geldi dilerim sağlıcakla ilerler canım benim darısı diğer transfer olan kızların başına olsun inşallah Amin Ecmain inşallah
Sağol canım benim Allah razı olsun bakalım heyecanla kan değerimi bekliyorum. Seninde hayırlı haberin gelmiş umarım çok sağlıklı embriyoların olur rabbim utandirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…