Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben doktoruma sordum aynısı dedi. Sadece 3 marka varmış bana intralipit dedi.
IVIg, Intralipidi karşılaştıran çalışmalar, hepsinin NATURAL KİLLER hücre sitotoksisitesini eşit etkililikle bastırdığını doğrulamıştır.

Böyle birşey okumuştum ben..
Tabi detayini bilmiyorum

Özeldeyim maalesef, zaten 10 gün bile fazla geldi onlara benim derslere başkaları girmek zorunda kalınca. O kötü tarafı var. Hayırlısı bakalım. Lekelenmem devam ediyor inşallah bir aksilik yoktur
Özel daha sıkıntı haklısın, ben devletteyim ve sürecimi iyi bildiklerinden sağolsunlar çok anlayışlılar ama doktor verecek mi bakalım rapor.. Canım 1 hafta kadar sürebiliyormuş bu lekelenme, kıpkırmızı olup yoğunlaşmadıkça endişe etme sadece dinlen

Kızlar benim bugün adet olacakmış gibi hissediyorum çok hafif kasıklarım agiriyor bacağım agiriyor bunlar normal mi yoksa ben mi kafayı yemek üzereyim
Canım benimde aynı durumum yani benim hamilelik kesin değil daha kan vermedim ama benimde kasıklarım çok ağrıyor bacaklarımın iç kısmı ve ayaklarım çok üşüyor

Canım ultrasonla bakarak yerleştirecekler, mecburen sıkışık olmalısın. Bir sıkıntı olmaz merak etme. Hastanede içersin bir kaç bardak ameliyathane vs hazır olana kadar, bunu dert etme kendine. İşlem sonrasında çok sıkışırsan sürgü teklif ediyorlar ya da yarım saat yattıktan sonra lavaboya gidebiliyorsun. Bunun da hiçbir sakıncası yok, rahat ol. Transferinin kolayca geçmesini ve güzel haberler almanı diliyorum

Yolda sıkışmayın oraya gidince su için işleme hemen başlamıyorlar , ben orda içtiğim halde çok sıkıştım işlem sonrası 15-20 dk zor dayandım . Zarar vermiyor diyorlar ama bilemiyorum
Yani siz çok sıkışık mi giriyorsunuz ben bilemedim bizde hep operasyondan önce bakıyorlar ve bardakla yaptırıyorlar hiç tuvaletim yokmuş gibi kalıyor sonra da iki saat yatıyorum tuvaletim gelmiyor.

Günaydın kizlar çift çizgiyi gördük bakalım kanlarimiz nasıl olacak
Hay maşallah maşallah günün ilk pozitifi gümbür gümbür geldi dilerim sağlıcakla ilerler canım benim darısı diğer transfer olan kızların başına olsun inşallah Amin Ecmain inşallah

Bende aynı soruyu sordum ben mesaneye değil rahme koyuyorum bebeği dedi doktorum ne düşmesi dedi

Mayalaaaa canımmm aradın mı hastaneyiiii
Evet canım benim çok şükür herşey yolundaymış reçeteyi gönderecekler inşallah sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden
Naptin hastane işiniiii
hallettik canlarım çok sağolun darısı artık iğnelere vurmaya sağlıklı yumurtaların oluşmasına nasip olsun inşallah

Ayy canım çok geçmiş olsun, kolay değil tabi o kadar yumurta toplanmış, biraz yıprattılar seni. Allahım tez vakitte şifanı versin Ama maşaallah epeyce toplanmış umarım çoğu sağlıklı yumurtalardır da bol bol embriyon oluşur ve bu çektiğin acılar gözaydınlığıyla sonuçlanır

Ahh hadi gözünaydın canımcım Bundan sonraki süreçlerin de tıkır tıkır ilerlesin inşaallah

Ahh hadi gözünaydın canımcım Bundan sonraki süreçlerin de tıkır tıkır ilerlesin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…