Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guruldama bende de var

Canım benim bundan önceki transferim de öyle oldu kan aldılar teat verdim transferi yaptılar ama yani grip ilacı falan içmeyince uyuyarak geçirdim süreyi inşallah hemen gribin geçer doğal reçetelere yönel

Kızlar yaa 13 Şubatta opu oldum. 24 şubatta hasta oldum. İkinci reglime yaklaşık 10 gün var. Ama şimdi kahverengi leke geldi. Bu kadar erken olunabiliyor mu?

Çok berbat bir ağrı kıvranıyorum evde şuan bana oxotide diye bir iğne verdi daha içerde yumurtalar var birsürü

Teşekkür ederim canım evet ilk kez oldum ilk tedavim canım ve son olur inşallah. Normalde benim acı eşiğim çok yüksektir ama bu çok fena bişeymiş dedem gibi kambur yürüyorum
Amin canım inşallah güzel kaliteli embriyoların oluşurda tekrar Opu sorunuyla karşılaşmazsın inşallah doğru çok sıkıntılı birde sende çok toplanmış onun da etkisi var dilerim yarın güzel haberler alınca ağrıları da unutursun inşallah

Ay inşallah kuzum ya valla çok heyecanlıyım yarını iple çekiyorum

Öncelikle geçmiş olsuunn. Ben de sizin gibi böyle bir ağrı yaşayacağımı düşünmüyordum. Bilmemek daha iyi ama galiba daha çok stres olurdum herhalde benden de 20 tane yumurta toplanmıştı. Sizin çok çok fazla. Bu ağrılar normal. Ve afedersiniz benim de popom aciyordu kramp gibi bıçak saplanmasi gibi ağrı gelip gidiyordu. O yüzden çok normal hiç korkmayin iki üç gün ağrınız olacak bol bol dinlenin inşallah

En cok emek veren hakedenlerden biri de sensin bence.. Allah emeklerini bosa cikarmasin canim

Teşekkür ederim canım ay aynen öyle birden giriyor sancı tövbe yarabbim iğneyi yanlışlıkla popoma mı batırdılar diye korktum

Teşekkür ederim canım ay aynen öyle birden giriyor sancı tövbe yarabbim iğneyi yanlışlıkla popoma mı batırdılar diye korktum
Hahaha yok yok benim de öyle oldu çok yumurta toplananlarda ağrı biraz daha fazla oluyormuş. Sizin de maşallah çok toplanmks korkmayın Allah'ın izniyle birkac güne bir seyciginiz kalmazz

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda evladiniza kavuşursunuz tüm bu süreçteki hasretle bekleyen annelere çok dua ediyorum Rabb'im kucaginizi hayırlısıyla boş bırakmasın inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda evladiniza kavuşursunuz tüm bu süreçteki hasretle bekleyen annelere çok dua ediyorum Rabb'im kucaginizi hayırlısıyla boş bırakmasın inşallah
Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun güzel dilekleriniz ve dualarınız için gerçekten böyle mesajlarınızı okuyunca çok duygulanıyorum Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
En cok emek veren hakedenlerden biri de sensin bence.. Allah emeklerini bosa cikarmasin canim
Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sizlerinde hayırlısıyla pozitif güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah

Bu süreç çok zor ben şimdiden umutsuluğa düşmeye başladım daha 3.günümdeyim inş bol bol pozitif haberler alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…