Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende diğer 3 transferde idrar testi yapmamıştım bu sefer bı cinnet anı geldi heralde dün kardesime aldırdım eşimden gizli çünkü o yine negatif olursa diye hiç istemiyordu. İns. Sende yarın güzel haberlerle gelirsin canım

Ya ben de transfer sürecinde bu idrar sıkışlıgından korkuyorum normalde de cok tutabilen biri degilim. Mutlaka idare ederim ama bir kaza olur embriyo boşa giderse diye korkuyorum.

Ya anestezili daha bı sinir bozucu geceden içiyorsun sulari sonra işeme diyorlar ben ilk transferde dinledim onları bilmiyorum tabi cahillik mesanem patlicakmis hastaneye gittiğimde sonra hemşire dediki kasma bu kadar öyle uyandım o kadar sıkışık olmaya gerek yokmuş. Sonrada hep yaptım gittim zaten tamamen bosaltsan bile serum veririz idrarın gelir strese girme demişti sağolsun

İlk hamilelik olduğu için 10 yıl sonra gelen bir umut istern istemez tereddüt ediyorum korkuyorum keseyi kalp atışlarını duymadan inanamıyorum bile fazla heveslenmek istemiyorum erkenden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çok karışık duygular içerisindeyim

Dr aradı canım şimdi donmuş embriyolarımı çözdürüp ngs yollamıştım hepsi sağlıklı gelmiş çok şükür pazartesi regl olacam, çarşamba hazırlıklarla başlanır İnşAllah

Umarım amin canım çok teşekkür ederim rabbim emeklerimizin karşılığını güzel haberlerle nasip etsin

Ay inşallah bide popoyla uğraşmam ya teşekkür ederim balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…