- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.501
AynenAgam bizimle eğleniyyyyy repliği geldi aklıma kuzu
Intralipid olarak Clinoleic ve Olivia, IVIG olarak Octagam kullandım, bu ilaçların prospektüslerinde farklı şeyler yazıyor, Octagam’ın fiyatı öbürlerinin 20 katı filan…Canim ben doktoruma sordum aynısı dedi. Sadece 3 marka varmış bana intralipit dedi.
Bende diğer 3 transferde idrar testi yapmamıştım bu sefer bı cinnet anı geldi heralde dün kardesime aldırdım eşimden gizliCanım evet direkt kan testi vericem çünkü evde test yapmaya cesaret edemedimİlkinde 7. gün yapıp pozitifi görmüştüm ama bu defa bi korkaklık var bende nedense Allahım hepimize gözaydınlığı versin inşaallah Size güzel haberler vereceğim inşaallah
Doktoruna muadil ilaç sordun mu? Lucrin bulunmuyor diye bana Zoladex yazmıştıKızlar yaa Lucrin 3.75 iğneyi bulamıyorum depoculara bile sordum yokmuş
Ya anestezili daha bı sinir bozucu geceden içiyorsun sulari sonra işeme diyorlarYaaa senin anlattiklarinda hep kendimi görmem normal mibende ayni sen gibi çok sıkışıktım artık duramıyorum. Hemşire Allah'tan anlayışlı çıktı geldi sen hiç yerinde duramiyorsun istersen biraz yap dedi. Gittim biraz yaptim ama dünyalar benim oldu sanki benim transfer birde anestezili oluyor. Çünkü o takilan aparattan çok korkuyorum. Neyse transfer oldu bitti çıktım aneztesi etkisiyle ilk dediğim tuvaletim geldi lütfen gideyim olmuş
Evde bir litre su içip saat tutarak bir prova yapılsa nasıl olur acaba?Ya ben de transfer sürecinde bu idrar sıkışlıgından korkuyorumnormalde de cok tutabilen biri degilim. Mutlaka idare ederim ama bir kaza olur embriyo boşa giderse diye korkuyorum.
Sende hiç belirti var mı? Bende koku hassasiyeti ve mide bulantısı var iki gündür, artık ilaçlardan mı, yoksa psikolojik mi bilmiyorum…Negatif düşünme arkadaşım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşAllah
İlk hamilelik olduğu için 10 yıl sonra gelen bir umut istern istemez tereddüt ediyorum korkuyorum keseyi kalp atışlarını duymadan inanamıyorum bile fazla heveslenmek istemiyorum erkenden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çok karışık duygular içerisindeyimCanım benim hepsi normal bu ağrılar adet günün de olduğu için sanki adet olacakmış hissi veriyor ama bir iki haftaya kadar azalacaktır benim 6 haftaya kadar sürmüştü bu ağrılar ama hiç endişe etmedim çok hepsi normal yeter ki kan vs olmasın kafana takma canım dilerim sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin Rabbimin izniyle inşallah
Bi cesaret gelmiş harikasın kuzumBende diğer 3 transferde idrar testi yapmamıştım bu sefer bı cinnet anı geldi heralde dün kardesime aldırdım eşimden gizliçünkü o yine negatif olursa diye hiç istemiyordu. İns. Sende yarın güzel haberlerle gelirsin canım
Dr aradı canım şimdiÇok şükür bende iyiyim canım hamdolsunbende bekliyorum yarın inşallah sonuçlar temiz çıkarsa bende adetimle beraber başlayacağım nasip olursa martın son haftasına gelecek büyük ihtimalle hala bekliyorum bakalım amin canım inşallah sonuçların temiz çıkar bu kadar uzun sürmesi normal mi doktorla görüştün mü canım inşallah hepsi sağlıklı gelir transferini olabilirsin Allah’ın izniyle bizi de haberdar et canım benim
Umarım amin canım çok teşekkür ederim rabbim emeklerimizin karşılığını güzel haberlerle nasip etsinCanım şuan sıkıntı çekiyorsun ama sonrası güzel oluyor her ihtimali düşündüğümüzde yani benimde 43 yumurta toplanmisti 18 embriyo oluştu en azından birdaha o süreci yasamadan sadece transfer yaptırıyorum tabiki ins. İlk seferde olsun ama malesef bu yolda herşey ihtimal dahilinde. 39 yaşındayım şuan ama 33 yaş embriyolarimi kullanıyorum hala mesela.umarim sana gerek kalmaz ilk seferde rabbim kucagina almayı nasip eder
Söyledim haber bekliyorum. Bakalım ne diyecekDoktoruna muadil ilaç sordun mu? Lucrin bulunmuyor diye bana Zoladex yazmıştı
Ay inşallah bide popoyla uğraşmam yaCanım vajina ve makat birbirine çok yakın, dolayısıyla çok geçirgenler. Ben hemoroid ağrısı için gittiğimde doktor opudan sonra hemoroid şikayetiyle gelen çok hastam var, çünkü iki bölge çok yakın ve işlem sırasında o taraf da etkileniyor demişti. Bende derin endometriozis çıktığınca araştırınca gördüm ki arada ince bir tabaka var sadece, o yüzden şu an arka tarafında da ağrı hissediyorsun. Dilerim en kısa zamanda geçer, tekrar çok geçmiş olsun
Benim 2. Negatifim olduğu için her şeyi düşünür oldumYok canım öyle dusunme onu doktorlar bilmez mi hiç. Ben sadece mesaneyi ultrasonla kontrol edip boşalıyorlar diye dedim dayanamıyorum dediğin içinhiç onlarla alakası yok inan benimde geçen ay negatif oldu.
Evet kasılma için demiştiTractocile kasılma için sanırım. Bana bağışıklık için takılan serumun adı Octagam
Bu işlem pahalı bir işlem miDr aradı canım şimdidonmuş embriyolarımı çözdürüp ngs yollamıştım hepsi sağlıklı gelmiş çok şükür pazartesi regl olacam, çarşamba hazırlıklarla başlanır İnşAllah
Kızlar 15 gündür makatımda baskı var ağrıyordu zonkluyor arada. Acaba neden dedim demek ki opudan dolayıymışAy inşallah bide popoyla uğraşmam yateşekkür ederim balım
Embriyo başı 350$ aldı şişli memorial, ben 4 tane yollamıştımBu işlem pahalı bir işlem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?