Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya da pahalıymış , benim kalan embriyolara genetik test önerdiler genetiğinde mi sorun var diye . Ama ne yapacağımı bilemedim
Ben pgt yaptırmadan dondurmuştum ilk transferimde kalbi durdu biyopsiye yolladık trizomi hastalığı geldi, bende garanti olsun diye kalan iyi embriyoları yolladım, çünkü sürecin psikolojik yönü maddi yönü kolay değil maalesef aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korktum, en azından olmasada her şeyi yaptım demek istedim, siz hangi hastanede tedavi oluyorsunuz? Sizinde olumsuz oldumu?

Teşekkür ederim canım amin inşallah dualarınızı bekliyorum

Ben şunu anlamadım bu intralipid ve ivig ayni yöntem değil mi ? Yani ikiside bağışıklığı destekleyici embriyonun tutunmasi için uygulanan serum tedavisi değil mi ? Kafam karıştı? Ayni değilse ben şimdi tam olarak hangi tedaviyi görücem

Yani ikisi de embriyonun tutunması için, ikisi de serum şeklinde veriliyor ama kullanılan ilaçlar ve bunların çalışma prensibi farklı… IVIG bağışıklık sistemini baskılıyor vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp onunla savaşmasın diye, intralipid vücudun iyi beslenerek bağışıklığının güçlenmesini sağlıyor diye anladım doktorun anlattığından. IVIG için kullandığım Octagam’ın tanesi 52 bin lira, üç tane kullanılacaksa epey bir yekun ediyor. Ondan yazacaklarsa fiyat konusunda uyarmışlardır

Bana intralipid yada Olivia diye birşey dedi sanirim. Çünkü benim hocam bende otoimmun hastalik var biliyorsunuz öncesinde de serum tedavisi oldum diyince tamam sana yapalim dedi de hangisini dedi hatırlıyorum ama ilk tedavimde omegaven serum tedavisi görmüştüm. Bunda bakalim hangisini dicek

Ben transferi bekliyorum canim nisan basi gidecegim

Sen ne durumdasin
Hayırlı olsun canım dilerim su gibi geçsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah bende adetlerimi bekliyorum yeniden Opu olacağım inşallah Allah’ın izniyle dilerim bu sefer çok güzel geçer Amin Şafak 12

Geceden mi ay nasil olur ki o ? Bir iki saate dayanilmiyor. Şuan ilk transferimi hiç hatırlamıyorum nasildi nasil geçti ne zaman ictim gitti. Bunlari okuyunca hepsi yok Şuan sanki sifirdan gidicem bir tirsmadim degil. Ben hayatta fazla tutamam çünkü

Yaaa Mayalam bana da olmuştu böyle Hemşire dedi böyle olmaz çok dolusun 1-2 bardak kadar boşalt. Dedim ben onu nasıl ayarlayayım koyveririm gider Hayatımın en stresli lavabo ihtiyacı giderme süreciydi
Ya canım kızlar ne zorlu süreçler yahu idrara kadar sıkıntılı ama hepsi anı kaldı bize bakalım bu sefer ne maceralar bekliyor olacak bizleri

Çok şükür hamdu Senalar olsun inşallah maşallah canım dilerim annesine sıkı sıkı tutunurlar

Canim tedavi sürecin hayırlı olsun Rabbim güzel sonuçlar almani nasip etsin inşallah şey sorcaktim hamilelik takvimi açmışsın 1 haftalik diyor nasil oluyor iki transfer mi yapılacak sana

Allah’ın izniyle inşallah hepsini duyarsın görürsün Rabbim sağlıcakla ilerlemesini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç korkma rahat ol kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…