• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy direkt kan testi mi vereceksin? çok güzel haberler alıcaz inşallah ben inanıyorum :KK200:
Canım evet direkt kan testi vericem çünkü evde test yapmaya cesaret edemedim ☺️ İlkinde 7. gün yapıp pozitifi görmüştüm ama bu defa bi korkaklık var bende nedense 😅 Allahım hepimize gözaydınlığı versin inşaallah 🤲🏻 Size güzel haberler vereceğim inşaallah 🥰💕

Amin amin inşallah Nisan ayı bizim ayımız olsun canım ilk tüp bebegimi 2024 Nisan da yapmıştım ağlaya ağlaya elim boş dönmüştüm döllenme olmadığı için dilerim bu nisan da yüzümüz güler yarabbim sen emeklerimizi boşa çıkarma dilerim ben ve bu yolda olan tüm kardeşlerim buradaki herkes tanıdığım tanımadığım yoldaş arkadaşlarım dilerim Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı dinli imanlı güzel evlatlarla kucağımızı doldursun inşallah 🤲🥹🥰
Oyy canim benim inşallah bu nisan mutluluk getirsin sana her nisan ayni olmasin senin için 🤲🤲 bütün güzel dualarina yürekten kocamann aminnnnn 🤲🤲 Allahın izniyle alicaz kucağımıza bilmiyorum neden ama ben yine olumsuz hiç düşünemiyorum 🥰🥰

Öncesi normal sıkışık oluyorum ama sonrası çok sıkışınca dayanamıyorum , az sıkışık olmak mı gerek acaba benim transferler o yüzden mi olmuyor
Yok canım öyle dusunme onu doktorlar bilmez mi hiç. Ben sadece mesaneyi ultrasonla kontrol edip boşalıyorlar diye dedim dayanamıyorum dediğin için ☺️ hiç onlarla alakası yok inan benimde geçen ay negatif oldu.

Oyy canim benim inşallah bu nisan mutluluk getirsin sana her nisan ayni olmasin senin için 🤲🤲 bütün güzel dualarina yürekten kocamann aminnnnn 🤲🤲 Allahın izniyle alicaz kucağımıza bilmiyorum neden ama ben yine olumsuz hiç düşünemiyorum 🥰🥰
Amin inşallah hep birlikte güzel çıkalım umudumuz hiçbir zaman sönmesin dilerim böyle güzel haberler almak nasip olsun inşallah 🤲🌹

Pozitif çıkarsa 48 saatte ikiye katlanıp katlanmadığını görmek için iki gün sonra yine tahlil istiyorlar ve aynı saatte verin kan diyorlar, sabah vermek sonuçları da erken öğrenip hemşireye göndermek için iyi oluyor… tahlil günü sabah 10:30’da kan verip okula gideceğim, 2 saate çıkar, ders bitene kadar bakmamaya çalışacağım, ondan sonra haftasonu giriyor zaten araya, negatif çıkarsa bol bol ağlamaya vaktim var 😂
Öyle düşünme canım iyi olacak pozitif olacak gibi düşün ❤️

Yoldayım kuzum eve gidiyorum şimdi ay inşallah balım ya ruhen çok yoruldum inşallah değer çektiğim acılara. Ya bide bişey sorcam balım benim rahim yumurtalık kasık neyse ne de iğnelendim normalden daha fazla. Ama benim popom da acıyor popom ne alaka ki afedersin sanki bıçak üstüne oturmuşum da keser gibi bi acı yani önlü arkalı full acı neden böyle oldu ki
Canım vajina ve makat birbirine çok yakın, dolayısıyla çok geçirgenler. Ben hemoroid ağrısı için gittiğimde doktor opudan sonra hemoroid şikayetiyle gelen çok hastam var, çünkü iki bölge çok yakın ve işlem sırasında o taraf da etkileniyor demişti. Bende derin endometriozis çıktığınca araştırınca gördüm ki arada ince bir tabaka var sadece, o yüzden şu an arka tarafında da ağrı hissediyorsun. Dilerim en kısa zamanda geçer, tekrar çok geçmiş olsun 🌸

Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah Allahım herkesin yüzünü güldürsün 🙏🏻🤍
Canım şuan sıkıntı çekiyorsun ama sonrası güzel oluyor her ihtimali düşündüğümüzde yani benimde 43 yumurta toplanmisti 18 embriyo oluştu en azından birdaha o süreci yasamadan sadece transfer yaptırıyorum tabiki ins. İlk seferde olsun ama malesef bu yolda herşey ihtimal dahilinde. 39 yaşındayım şuan ama 33 yaş embriyolarimi kullanıyorum hala mesela.umarim sana gerek kalmaz ilk seferde rabbim kucagina almayı nasip eder🙏

Vallahi bana daha dedi git su iç sıkışık olacaksın ilk transferde ikinci de ayarlamıştım 12:15 de transfer olacaktı dedim bu şekil beni idare eder ne oldu dersin benden önce bir bayan varmış ee onu da geç aldılar idrarım çok sıkıştırdı allahım bana hararet basıyor gidip geliyorum koridorda olmuyor kendi kendime diyom ben hayatta böyle transfer olamam kesin kaçırırım aman hatta o kadına aldılar işlemi bitene kadar saat oldu 2 baktım olmuyor hemşire beni çağırmaya geldi dedim ben artık yüriyemiyorum o kadar ki dolmuş adım atsam kaçıracam bana dedi bu şekil transfer olmaz o an afedersin kazalar yaşanabilir git birazını tuvalette boşalt öyle ama hepsini değil allahım diyom o kadar dolu ki nasıl onu ayarlıyım ben neyse artık ayarladım bu sefer yatağa çıkmaya çalışıyorum çıkamıyorum kasıklarım ağrıyor hala da sıkışık doktor bana sordu neyin Var dedim çok doluyum 😁 yatağa çıkamıyorum neyse o şekilde artık kendimi tuttum transfer oldu bitti o 15 dk bana geçmedi kalkmakta istemedim zorla dayandım eşim dışarda bekliyor hemen üstümü giydim ama varya artık yürüyemiyorum lavaboya gidecem iki adımlık sanki çok uzun geldi eşim dedi neyin var ne oldu çekil çekil altıma bırakacam 😂🤣 dedim yedek kıyafette yok allahım nasıl saatler geçirdim o an çok şükür kazasız atlattım eve geldim 🫣
Yaaa Mayalam bana da olmuştu böyle 😂😂 Hemşire dedi böyle olmaz çok dolusun 1-2 bardak kadar boşalt. Dedim ben onu nasıl ayarlayayım koyveririm gider 😅 Hayatımın en stresli lavabo ihtiyacı giderme süreciydi 😂😂

Vallahi bana daha dedi git su iç sıkışık olacaksın ilk transferde ikinci de ayarlamıştım 12:15 de transfer olacaktı dedim bu şekil beni idare eder ne oldu dersin benden önce bir bayan varmış ee onu da geç aldılar idrarım çok sıkıştırdı allahım bana hararet basıyor gidip geliyorum koridorda olmuyor kendi kendime diyom ben hayatta böyle transfer olamam kesin kaçırırım aman hatta o kadına aldılar işlemi bitene kadar saat oldu 2 baktım olmuyor hemşire beni çağırmaya geldi dedim ben artık yüriyemiyorum o kadar ki dolmuş adım atsam kaçıracam bana dedi bu şekil transfer olmaz o an afedersin kazalar yaşanabilir git birazını tuvalette boşalt öyle ama hepsini değil allahım diyom o kadar dolu ki nasıl onu ayarlıyım ben neyse artık ayarladım bu sefer yatağa çıkmaya çalışıyorum çıkamıyorum kasıklarım ağrıyor hala da sıkışık doktor bana sordu neyin Var dedim çok doluyum 😁 yatağa çıkamıyorum neyse o şekilde artık kendimi tuttum transfer oldu bitti o 15 dk bana geçmedi kalkmakta istemedim zorla dayandım eşim dışarda bekliyor hemen üstümü giydim ama varya artık yürüyemiyorum lavaboya gidecem iki adımlık sanki çok uzun geldi eşim dedi neyin var ne oldu çekil çekil altıma bırakacam 😂🤣 dedim yedek kıyafette yok allahım nasıl saatler geçirdim o an çok şükür kazasız atlattım eve geldim 🫣
Yaaa senin anlattiklarinda hep kendimi görmem normal mi 🤭🤭 bende ayni sen gibi çok sıkışıktım artık duramıyorum. Hemşire Allah'tan anlayışlı çıktı geldi sen hiç yerinde duramiyorsun istersen biraz yap dedi. Gittim biraz yaptim ama dünyalar benim oldu sanki 🤣🤣 benim transfer birde anestezili oluyor. Çünkü o takilan aparattan çok korkuyorum. Neyse transfer oldu bitti çıktım aneztesi etkisiyle ilk dediğim tuvaletim geldi lütfen gideyim olmuş 🤣🤣🤣🤣

Hay maşallah maşallah 🧿 günün ilk pozitifi gümbür gümbür geldi dilerim sağlıcakla ilerler canım benim darısı diğer transfer olan kızların başına olsun inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹💕
Sağol canım benim Allah razı olsun🙏 bakalım heyecanla kan değerimi bekliyorum. Seninde hayırlı haberin gelmiş umarım çok sağlıklı embriyoların olur 🙏 rabbim utandirmasin🙏

Back
X