- 4 Aralık 2024
- 1.795
- 1.362
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.261
İyi o zaman canım benim inşallah gebelik için olsun bütün ağrılar aminCanım benim kendi işim o nedenle sorun yok ama tabi işler yığılmasın diye birkaç şeyi halletmeye gittimbugün de sırtım ağrıyor psikolojim neler yapıyor senn yarınnara canım bugün en çok bunu merak ettik
Hahaha çok absürt yerlerde söylemek istememiştim hahahaŞaşırdım ne bileyim hiç sivilce çıkmayan yerimden sivilce çıktı
Birde transfer sonrası olması bi garip ondan öncede kullanıyordum da belki sonradan yan etkisi çıkmış ola bilir mi ki
Amin canım inşaAllahİyi o zaman canım benim inşallah gebelik için olsun bütün ağrılar aminhiç sorma vallahi
Benim ki rutin işlerAmin canım inşaAllahsen bugün neler yaptın
Benim şimdilik çene harici burun üstü ve boğazımda var gerdandaHahaha çok absürt yerlerde söylemek istememiştim hahahayani bence bir süredir kullanıyoruz ya ondan olabilir
Benim ki rutin işlersabah erken kalktım kızı okul servisinin oraya götürdüm geldim çamaşır makineye falan at evi toparla kızın ödevleri duş iftar yemeği bulaşık derken gün bitti
Amin cancağzım cümlemize inşallahMaşallah canım Allah kolaylık versin
Canım ben test yaptırmaktan korkuyorum şu an umudum var olumsuz olursa umudumu kaybetmekten korkuyorum çok mu saçmaTest günleri yaklaşıyor heyecan var mı canlar
Offff benim daha çok varTest günleri yaklaşıyor heyecan var mı canlar
Saçma değil hepimiz seninle aynıyız inan ki böyle insan bir umut içinde test bile tapmak istemiyorsun ama inşallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla sağlıcakla nasip edecektirCanım ben test yaptırmaktan korkuyorum şu an umudum var olumsuz olursa umudumu kaybetmekten korkuyorum çok mu saçma
Ah canım zaman duruyor insan diyor belki hiç geçmiyor beklemek çok sıkıcıOffff benim daha çok varşimdi 00:00 itibariyle transfer sonrası 3.gün oldu başladı
Allahım kucağımızı doldursun hayırlısıyla bakmak içinde sabrını ve desteğini verir kesinAh canım zaman duruyor insan diyor belki hiç geçmiyor beklemek çok sıkıcıoluyor bu bebişler bizi mahvetti dilerim onlara bakacak sabır kalabilir çünkü ön aşama o kadar zor geçiyor ki anlatamam
Amin amin inşallah canım benimAllahım kucağımızı doldursun hayırlısıyla bakmak içinde sabrını ve desteğini verir kesin
Akıllı uslu olsunlar zorlu bir süreç sonrası akıllı bebiş iyi gelirBenim kızım diyor anne inşallah bebeğimiz çok ağlamaz akıllı bir bebek olsun inşallah dedim inşallah öyle olur
Aynen anneme diyorum olursa sen bakicaksin ben çalışmaya devam diyor ki hayatta bakmam o kıymetli bebekAh canım zaman duruyor insan diyor belki hiç geçmiyor beklemek çok sıkıcıoluyor bu bebişler bizi mahvetti dilerim onlara bakacak sabır kalabilir çünkü ön aşama o kadar zor geçiyor ki anlatamam
Bende anneme vereceğimAynen anneme diyorum olursa sen bakicaksin ben çalışmaya devam diyor ki hayatta bakmam o kıymetli bebekbende diyorum ne kıymeti beni perişan etti bı gelsin bu günlerin hesabını verecek
Oy canım benim Rabbim kısmet etsin inşallah bizler akıllıydık şimdikileri kucağa almamak ne mümkünAkıllı uslu olsunlar zorlu bir süreç sonrası akıllı bebiş iyi gelirbenim annem diyor nasip olursa hiç yerinden kımıldatma nazlım büyüsün senin gibi.. kucağa alıştırma.
Annem beni cam ağzına oturturmuş cam da açık ve birinci yani giriş kat
Ve o ev işler görürmüş
Bende kımıldamazmışım
Yaşlı amcalar teyzeler gelip gittikçe bana oyuncak şeker çikolata falan verirlermiş daha doğrusu kucağıma koyarlarmış
Tabii o zamanlar.. sene 1993-1994 şimdiki olduğu gibi değilmiş dünya daha temiz daha iyi
Şimdi çocuğunu bir sanşye gözünden ayıramıyorsun
Amin inşallah canım benimSaçma değil hepimiz seninle aynıyız inan ki böyle insan bir umut içinde test bile tapmak istemiyorsun ama inşallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla sağlıcakla nasip edecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?