Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi o zaman canım benim inşallah gebelik için olsun bütün ağrılar amin hiç sorma vallahi

Şaşırdım ne bileyim hiç sivilce çıkmayan yerimden sivilce çıktı
Birde transfer sonrası olması bi garip ondan öncede kullanıyordum da belki sonradan yan etkisi çıkmış ola bilir mi ki
Hahaha çok absürt yerlerde söylemek istememiştim hahaha yani bence bir süredir kullanıyoruz ya ondan olabilir

Canım ben test yaptırmaktan korkuyorum şu an umudum var olumsuz olursa umudumu kaybetmekten korkuyorum çok mu saçma
Saçma değil hepimiz seninle aynıyız inan ki böyle insan bir umut içinde test bile tapmak istemiyorsun ama inşallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla sağlıcakla nasip edecektir

Offff benim daha çok var şimdi 00:00 itibariyle transfer sonrası 3.gün oldu başladı
Ah canım zaman duruyor insan diyor belki hiç geçmiyor beklemek çok sıkıcı oluyor bu bebişler bizi mahvetti dilerim onlara bakacak sabır kalabilir çünkü ön aşama o kadar zor geçiyor ki anlatamam

Ah canım zaman duruyor insan diyor belki hiç geçmiyor beklemek çok sıkıcı oluyor bu bebişler bizi mahvetti dilerim onlara bakacak sabır kalabilir çünkü ön aşama o kadar zor geçiyor ki anlatamam
Allahım kucağımızı doldursun hayırlısıyla bakmak içinde sabrını ve desteğini verir kesin

Benim kızım diyor anne inşallah bebeğimiz çok ağlamaz akıllı bir bebek olsun inşallah dedim inşallah öyle olur
Akıllı uslu olsunlar zorlu bir süreç sonrası akıllı bebiş iyi gelir benim annem diyor nasip olursa hiç yerinden kımıldatma nazlım büyüsün senin gibi.. kucağa alıştırma.
Annem beni cam ağzına oturturmuş cam da açık ve birinci yani giriş kat
Ve o ev işler görürmüş
Bende kımıldamazmışım
Yaşlı amcalar teyzeler gelip gittikçe bana oyuncak şeker çikolata falan verirlermiş daha doğrusu kucağıma koyarlarmış

Tabii o zamanlar.. sene 1993-1994 şimdiki olduğu gibi değilmiş dünya daha temiz daha iyi
Şimdi çocuğunu bir saniye gözünden ayıramıyorsun

Aynen anneme diyorum olursa sen bakicaksin ben çalışmaya devam diyor ki hayatta bakmam o kıymetli bebek bende diyorum ne kıymeti beni perişan etti bı gelsin bu günlerin hesabını verecek

Aynen anneme diyorum olursa sen bakicaksin ben çalışmaya devam diyor ki hayatta bakmam o kıymetli bebek bende diyorum ne kıymeti beni perişan etti bı gelsin bu günlerin hesabını verecek
Bende anneme vereceğim gerçi zaten evden çalışıyorum ben ve annemlerdeyim eşim burda olmadığından
Çoğunlukla o bakar ama tabii anasıda var anasııııı.

Oy canım benim Rabbim kısmet etsin inşallah bizler akıllıydık şimdikileri kucağa almamak ne mümkün bende kızımı öyle alıştırdım ama şimdi diyom ay ne kadar safmışım keşke doya doya kucağımda taşısaydım sen içinden nasıl gelirse öyle davran canım benim o günler bir daha gelmiyor keşke insan zamanı geriye alabilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…