Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen anneme diyorum olursa sen bakicaksin ben çalışmaya devam diyor ki hayatta bakmam o kıymetli bebek bende diyorum ne kıymeti beni perişan etti bı gelsin bu günlerin hesabını verecek
Öyle valla hi insanı önden bir yıpratıyorlar bende diyom onu bir yakalasam totoşuna vurucam kızım diyor hayır anne o daha bebek vurulmaz kızım diyom şakadan biz olmayan çocuğumuzun düzenini şimdiden kurduk çok şükür

Bende anneme vereceğim gerçi zaten evden çalışıyorum ben ve annemlerdeyim eşim burda olmadığından
Çoğunlukla o bakar ama tabii anasıda var anasııııı.
Süper İnan ki insan o zaman çok zorlanmaz her konuda dilerim o günleri de görmek nasip olsun inşallah

Amin inşallah canım benim adet ağrısı gibi ağrım var öyle korkuyorum ki gerçekten
Hiç korkma yaşadığın ağrılar çok normal herşey dilerim güzel sağlıklı olur Allah’ın izniyle bol bol uzan canım çok yorma tabi yine dolan da ağır işler falan yapma sonucun belli olana kadar inşallah

Evet canım ilk denememiz olacak bi kere aşılama yaptırdım olmadı. Genelde düzenlidir ama aksilik ya diye tırsıyorum epey

Bir yanımda aynı bu dediklerini diyor
Diğer türlüde alışırsa ben çalışırken zoru olur bana
Bilemiyorum nasip olursa ozaman bakacağım rapor geçeceğim sizlere

Bir yanımda aynı bu dediklerini diyor
Diğer türlüde alışırsa ben çalışırken zoru olur bana
Bilemiyorum nasip olursa ozaman bakacağım rapor geçeceğim sizlere
İnşallah canım buralarda bekliyor olurum sizleri arada ses verirsiniz ilerde gelip okumak nasip olsun bu günleri bize hatıra kalacak bu anlar inşallah

Ayyy yok deme öyle,
Bir çoğumuz pozitif olup hep birlikte burda veya başka tropikte gebelik hakkında konuşacağız inşAllah
Kıyafet eşya dekorasyon cinsiyet hediye böyle şeyler konuşalımn
Amin amin inşallah tüp bebek anneleri diye bir başlık atarız süper olur
Bence çok mantıklı bebişlerim cinsiyeti hastane çıkış seti ne alınmalı bunlardan bahsedelim Almanya da görümcem var bu akşam aramış burda ki bebek arabaları çok güzel burdan alalım diyor çünkü tek eksiğimiz bebek arabasıydı dedim bende

Amin amin inşallah canım ay hayali bile çok güzel nasip etsin Rabbim inşallah
Görümcende benim gibi heyecanlı bende şimdiden dur bakim bu bebek arabası mı güzel vs sanki doğuma gidecem de eşyalar eksik kalmış

Çaktırma bende bebek alışverişi doğum fotoğraf videolarına bakıyorum umut işte eşim bir tane şapka almıştı senler evvel çocuğumuz olursa kullanalım çok beğendim diye sürekli ona bakıyorum

Ayy canımsın ya dilerim hepsi gerçek olur inşallah seneye uykusuzluktan dert yanarız bu sefer

Ayy canımsın ya dilerim hepsi gerçek olur inşallah seneye uykusuzluktan dert yanarız bu sefer
İnşallah canım bugün arabulucuda yeni doğum yapan bir arkadaşımı gördüm çocuğun zorluklarını anlatıyordu çok söylenince dayanamadım böyle söyleme kimin ne problemi var bilmezsin dedim ama çok doldum tüp bebek yaptırmamış insanlarla konuşmak ne zor

Öyle canım geçen gün anlattım burada belki görmedin bizim gibi yoldan geçmiş bayan bile kendisinin ikiz oldu üç oldu çocukları büyüttü sanki o zorluklardan geçmemiş gibi herkese akıl veriyor çocuk ney getirmeyin madem öyle sen niye uğraştın herkes yaşadıklarını unutuyor ne yazık ki aslında demeleri lazım sağlıklı hayırlı evladın olsun sende inşallah bugünleri göresin diye ama kimse kimsenin halinden anlamıyor ben inan ki kimseyi incitmemek için kızımdan bile bahsetmemeye çalışıyorum kimseyi acaba kırarmıyım diye kaç defa düşünürüm herkeste o düşünce yok maalesef Rabbim inşallah güzel müjdeli haberler almayı nasip eylesin inşallah canım sende bu güzel duyguları hayırlısıyla yaşarsın Rabbim nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…