- 4 Aralık 2024
- 1.795
- 1.371
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.281
Öyle valla hi insanı önden bir yıpratıyorlarAynen anneme diyorum olursa sen bakicaksin ben çalışmaya devam diyor ki hayatta bakmam o kıymetli bebekbende diyorum ne kıymeti beni perişan etti bı gelsin bu günlerin hesabını verecek
SüperBende anneme vereceğimgerçi zaten evden çalışıyorum ben ve annemlerdeyim eşim burda olmadığından
Çoğunlukla o bakar ama tabii anasıda var anasııııı.
Hiç korkma yaşadığın ağrılar çok normal herşey dilerim güzel sağlıklı olur Allah’ın izniyle bol bol uzan canım çok yorma tabi yine dolan da ağır işler falan yapma sonucun belli olana kadar inşallahAmin inşallah canım benimadet ağrısı gibi ağrım var öyle korkuyorum ki gerçekten
Evet canım ilk denememiz olacak bi kere aşılama yaptırdım olmadı. Genelde düzenlidir ama aksilik ya diye tırsıyorum epeyHoş geldin canım aramıza
Genelde adet günlerin nasıl oluyor? Geç erken gelme gibi huyu var mı?
Bir hafta erken gelmez herhalde değil mi?
Olaki erken geldi, adetininikinci veya üçüncü günü muayene olursan sorun olmaz
İlk denemeniz mi?
Bir yanımda aynı bu dediklerini diyorOy canım benim Rabbim kısmet etsin inşallah bizler akıllıydık şimdikileri kucağa almamak ne mümkünbende kızımı öyle alıştırdım ama şimdi diyom ay ne kadar safmışım keşke doya doya kucağımda taşısaydım sen içinden nasıl gelirse öyle davran canım benim o günler bir daha gelmiyor keşke insan zamanı geriye alabilse
Amin canım cümlemizin inşallahAleyküm selamhoşgeldin inşallah herşey gönlünüzce olsun dilerim sıkıntısız sorunsuz geçer herşey Allah’ın izniyle
İnşallah canım buralarda bekliyor olurum sizleri arada ses verirsiniz ilerde gelip okumak nasip olsun bu günleri bize hatıra kalacak bu anlar inşallahBir yanımda aynı bu dediklerini diyor
Diğer türlüde alışırsa ben çalışırken zoru olur bana
Bilemiyorum nasip olursa ozaman bakacağım rapor geçeceğim sizlere
İnşallah canım iyi ki varsınızHiç korkma yaşadığın ağrılar çok normal herşey dilerim güzel sağlıklı olur Allah’ın izniyle bol bol uzan canım çok yorma tabi yine dolan da ağır işler falan yapma sonucun belli olana kadar inşallah❤
Sizde ya canlarım birgün herkes gidecek sanki yalnız kalacam gibiİnşallah canım iyi ki varsınız
Hepimiz hayalimizdekine ulaşalım hep birlikteyiz her türlüSizde ya canlarım birgün herkes gidecek sanki yalnız kalacam gibi
Amin Ecmain inşallahHepimiz hayalimizdekine ulaşalım hep birlikteyiz her türlü
Ayyy yok deme öyle,Sizde ya canlarım birgün herkes gidecek sanki yalnız kalacam gibi
Amin amin inşallah tüp bebek anneleri diye bir başlık atarız süper olurAyyy yok deme öyle,
Bir çoğumuz pozitif olup hep birlikte burda veya başka tropikte gebelik hakkında konuşacağızinşAllah
Ayyy yok deme öyle,
Bir çoğumuz pozitif olup hep birlikte burda veya başka tropikte gebelik hakkında konuşacağızinşAllah
Bence çok mantıklı bebişlerim cinsiyeti hastane çıkış seti ne alınmalı bunlardan bahsedelimAmin amin inşallah tüp bebek anneleri diye bir başlık atarız süper olur
Amin amin inşallah canım ay hayali bile çok güzel nasip etsin Rabbim inşallahKıyafet eşya dekorasyon cinsiyet hediye böyle şeyler konuşalımn
Bence çok mantıklı bebişlerim cinsiyeti hastane çıkış seti ne alınmalı bunlardan bahsedelimAlmanya da görümcem var bu akşam aramış burda ki bebek arabaları çok güzel burdan alalım diyor çünkü tek eksiğimiz bebek arabasıydı dedim bende
Çaktırma bende bebek alışverişi doğum fotoğraf videolarına bakıyorum umut işteAmin amin inşallah canım ay hayali bile çok güzel nasip etsin Rabbim inşallah
Görümcende benim gibi heyecanlı bende şimdiden dur bakim bu bebek arabası mı güzel vs sanki doğuma gidecem de eşyalar eksik kalmış
Ayy canımsın ya dilerim hepsi gerçek olur inşallah seneye uykusuzluktan dert yanarız bu seferÇaktırma bende bebek alışverişi doğum fotoğraf videolarına bakıyorum umut işteeşim bir tane şapka almıştı senler evvel çocuğumuz olursa kullanalım çok beğendim diye sürekli ona bakıyorum
İnşallah canımAyy canımsın ya dilerim hepsi gerçek olur inşallah seneye uykusuzluktan dert yanarız bu sefer
Öyle canım geçen gün anlattım burada belki görmedin bizim gibi yoldan geçmiş bayan bile kendisinin ikiz oldu üç oldu çocukları büyüttü sanki o zorluklardan geçmemiş gibi herkese akıl veriyor çocuk ney getirmeyin madem öyle sen niye uğraştın herkes yaşadıklarını unutuyor ne yazık ki aslında demeleri lazım sağlıklı hayırlı evladın olsun sende inşallah bugünleri göresin diye ama kimse kimsenin halinden anlamıyor ben inan ki kimseyi incitmemek için kızımdan bile bahsetmemeye çalışıyorum kimseyi acaba kırarmıyım diye kaç defa düşünürüm herkeste o düşünce yok maalesefİnşallah canımbugün arabulucuda yeni doğum yapan bir arkadaşımı gördüm çocuğun zorluklarını anlatıyordu çok söylenince dayanamadım böyle söyleme kimin ne problemi var bilmezsin dedim ama çok doldum tüp bebek yaptırmamış insanlarla konuşmak ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?