- 11 Kasım 2015
- 683
- 989
- 103
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.241
Aman da aman hamilelik takvimi ne güzelde yakışmış hamilelik kimbilir nasıl yakışmıştırKızlar hepinize teşekkür ederim dilerim sağlıklı bir şekilde değerlerim yükselir gebeliğim sağlıklı bir şekilde devam eder Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin amin inşallah dilerim hep birlikte yaşayalım inşallahAh ahhh ne güzel olurdu yaama kalk sakın uyuma o güzel anları yaşaman lazım stresli zor ama sonu muhteşem
Ben fitil kullanmadım hiç hep iğne olarak kullanıyorum pozitif görünce inşAllah ne olur bilmem ama iğne devam eder sanırımEvet sadece sabah ve akşam fitil olarak kullanıyordum. Ben de erken bulmuştum ama vardır bir bildiği dedim, başka seçeneğim yok zaten. Doktor ne diyorsa yapıyoruz
Hmm onu bilmiyorumYok balım duphaston kullandım ben.
Hey Allahım yaa dövcem bak onlarıYok canım ya böyle ağırdan almayı seviyorlar ama yarın arayacağım inşallah güzel haberler almak nasip olsun tedavi için bir engel teşkil etmez inşallahçok sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden dilerim hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Kuzum istesen vermezler mi acabaBenim 10 günlük rapor bugün bitiyor, yarın yine işe gideceğim. Başta “öff sıkıldım daha kısa olsaydı”diye düşünürken şuan tüm düşüncelerim değişti. Yarın kim gidecek işebir de bu yorgunluk falan eklenince ben bi 10 gün daha isterdim valla. Şimdi “Almanya’da olsaydık” kolayca rapor yazdırırdım, burada doktorlardan canını iste ama rapor isteme. Memlekette her şey çok düzgün ya
Heyecanla sonucu bekliyoruz canım, Allahım sevinç çığlıkları attırsın sanaCanım yarın sabah idrar yapicam o kesin ama 14 cumaya denk geliyormuş kan testine cumartesi gidebilirim büyük ihtimalle bana çok hareket yasak eşimin goturmesi lazım hastaneye o yüzden kan testini cumartesi sabah verebilirim.
Canım hoşgeldinTekrar selam kızlar, bende Amerika’da yaşıyorum ve tüp bebek için Türkiye’ye geleceğim iş yerim izin konusunda çok sıkıntılı taze transfer şart anlayacağınız birde biletleri izinleri adet günüme göre ayarladım adetim 19 Mart önden gelecek diye ödüm kopuyorusulca mesajlarınızı okuyorum hergün
Hoş geldin canım aramızaTekrar selam kızlar, bende Amerika’da yaşıyorum ve tüp bebek için Türkiye’ye geleceğim iş yerim izin konusunda çok sıkıntılı taze transfer şart anlayacağınız birde biletleri izinleri adet günüme göre ayarladım adetim 19 Mart önden gelecek diye ödüm kopuyorusulca mesajlarınızı okuyorum hergün
Yarın kontrole gidicem uygunsa transfer günü verecek doktorum
İnşallah canım dilerim sağlıklı güzel geçer sürecin AminYarın kontrole gidicem uygunsa transfer günü verecek doktorum
Aleyküm selamTekrar selam kızlar, bende Amerika’da yaşıyorum ve tüp bebek için Türkiye’ye geleceğim iş yerim izin konusunda çok sıkıntılı taze transfer şart anlayacağınız birde biletleri izinleri adet günüme göre ayarladım adetim 19 Mart önden gelecek diye ödüm kopuyorusulca mesajlarınızı okuyorum hergün
Amin canım ya bazen insan bir git gel yaşamıyor değil dövmek içinHey Allahım yaa dövcem bak onlarıHadi bakalım sabah ola hayrola kuzum
Ben de araştırdım baya. Testjn sınırı 3.5 eşim değeri 3 yani aslinda sınırda da değilCanım önemli bir hastanenin internet sayfasında böyle yazıyor. Bence korkulacak bir durum yok. Sadece embriyonun saglikli olmasi için genetik test mutlaka öneriliyor..
Akdeniz Anemisi (Talasemi) Önlenebilir mi?
Genetik bir hastalık olan Akdeniz anemisi önlenemeyen bir hastalık türüdür. Akdeniz anemisini önlemenin tek yolu çiftlerin evlenmeden önce veya çocukları doğmadan önce tedbir almalarıdır. Akdeniz anemisi taşıyıcıların kendileri gibi taşıyıcılarla evlenmemesi önerilir. Ülkemizde evlenecek çiftlere evlenmeden önce Akdeniz anemisi testi yapılmaktadır. Talasemi hastaları veya talasemi taşıyıcıları çocuk sahibi olmak istiyorlarsa mutlaka genetik danışma almaları gerekir. Tüp bebek (IVF) tedavisi esnasında embriyoya genetik testler yapılarak sağlıklı embriyo kullanılmaktadır.
Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederimCanım önemli bir hastanenin internet sayfasında böyle yazıyor. Bence korkulacak bir durum yok. Sadece embriyonun saglikli olmasi için genetik test mutlaka öneriliyor..
Akdeniz Anemisi (Talasemi) Önlenebilir mi?
Genetik bir hastalık olan Akdeniz anemisi önlenemeyen bir hastalık türüdür. Akdeniz anemisini önlemenin tek yolu çiftlerin evlenmeden önce veya çocukları doğmadan önce tedbir almalarıdır. Akdeniz anemisi taşıyıcıların kendileri gibi taşıyıcılarla evlenmemesi önerilir. Ülkemizde evlenecek çiftlere evlenmeden önce Akdeniz anemisi testi yapılmaktadır. Talasemi hastaları veya talasemi taşıyıcıları çocuk sahibi olmak istiyorlarsa mutlaka genetik danışma almaları gerekir. Tüp bebek (IVF) tedavisi esnasında embriyoya genetik testler yapılarak sağlıklı embriyo kullanılmaktadır.
İnşAllah hayırlı haberlerle gelirsinYarın kontrole gidicem uygunsa transfer günü verecek doktorum
Canım benim kendi işim o nedenle sorun yok ama tabi işler yığılmasın diye birkaç şeyi halletmeye gittimİyiyiz sagol canım benim teşekkürederim sen nasılsın işe mi başladın canım Allah kolaylık versin inşallah maalesef cancağzım aramadılar sabah blz arayacağız inşallah
Canım ilaçlardan bende de var saçma biçimde ama o kadar çok ilaç var ki hangisinden dolayı olur bilmiyorumYa bir şey diyeceğim
Ben sivilcelenmeye başladım
Yani çenemde sivilce oluyordu bende adet döneminde ama şimdi burnumun üstünde boğazımda var birertane
İlaçlardan kaynaklı mı acaba? Transferden önce çarşamba başladım progestan’a pazartesi transfer oldu ve halen ilaçlar devam haliyle.
Çenendeki sivilceyi normal buldum
Progestan sivilce mi yapıyor?
Şaşırdım ne bileyim hiç sivilce çıkmayan yerimden sivilce çıktıCanım ilaçlardan bende de var saçma biçimde ama o kadar çok ilaç var ki hangisinden dolayı olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?