Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize teşekkür ederim dilerim sağlıklı bir şekilde değerlerim yükselir gebeliğim sağlıklı bir şekilde devam eder Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aman da aman hamilelik takvimi ne güzelde yakışmış hamilelik kimbilir nasıl yakışmıştır Rabbim sorunsuz bir şekilde devam ettirsin de kucağına da almak nasip olsun inşallah

Evet sadece sabah ve akşam fitil olarak kullanıyordum. Ben de erken bulmuştum ama vardır bir bildiği dedim, başka seçeneğim yok zaten. Doktor ne diyorsa yapıyoruz
Ben fitil kullanmadım hiç hep iğne olarak kullanıyorum pozitif görünce inşAllah ne olur bilmem ama iğne devam eder sanırım

Hey Allahım yaa dövcem bak onları Hadi bakalım sabah ola hayrola kuzum

Tekrar selam kızlar, bende Amerika’da yaşıyorum ve tüp bebek için Türkiye’ye geleceğim iş yerim izin konusunda çok sıkıntılı taze transfer şart anlayacağınız birde biletleri izinleri adet günüme göre ayarladım adetim 19 Mart önden gelecek diye ödüm kopuyor usulca mesajlarınızı okuyorum hergün

Kuzum istesen vermezler mi acaba Benim de perşembe bitecek ama cuma günü gidip hem tekrar rapor yazdırmak hem de test yaptırmak istiyorum

Heyecanla sonucu bekliyoruz canım, Allahım sevinç çığlıkları attırsın sana

Canım hoşgeldin Dilerim herşey gönlünce ve tam vaktinde olur da bebeğine kavuşursun en kolay ve hızlı şekilde

Hoş geldin canım aramıza
Genelde adet günlerin nasıl oluyor? Geç erken gelme gibi huyu var mı?
Bir hafta erken gelmez herhalde değil mi?
Olaki erken geldi, adetininikinci veya üçüncü günü muayene olursan sorun olmaz
İlk denemeniz mi?

Aleyküm selam hoşgeldin inşallah herşey gönlünüzce olsun dilerim sıkıntısız sorunsuz geçer herşey Allah’ın izniyle

Ben de araştırdım baya. Testjn sınırı 3.5 eşim değeri 3 yani aslinda sınırda da değil

Bilgi
Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim

İyiyiz sagol canım benim teşekkür ederim sen nasılsın işe mi başladın canım Allah kolaylık versin inşallah maalesef cancağzım aramadılar sabah blz arayacağız inşallah
Canım benim kendi işim o nedenle sorun yok ama tabi işler yığılmasın diye birkaç şeyi halletmeye gittim bugün de sırtım ağrıyor psikolojim neler yapıyor senn yarınnara canım bugün en çok bunu merak ettik

Canım ilaçlardan bende de var saçma biçimde ama o kadar çok ilaç var ki hangisinden dolayı olur bilmiyorum

Canım ilaçlardan bende de var saçma biçimde ama o kadar çok ilaç var ki hangisinden dolayı olur bilmiyorum
Şaşırdım ne bileyim hiç sivilce çıkmayan yerimden sivilce çıktı
Birde transfer sonrası olması bi garip ondan öncede kullanıyordum da belki sonradan yan etkisi çıkmış ola bilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…