• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim kendi işim o nedenle sorun yok ama tabi işler yığılmasın diye birkaç şeyi halletmeye gittim 😁 bugün de sırtım ağrıyor psikolojim neler yapıyor 🤣🤣 senn yarınnara canım bugün en çok bunu merak ettik
İyi o zaman canım benim inşallah gebelik için olsun bütün ağrılar amin 🤲🥰 hiç sorma vallahi 😆

Şaşırdım ne bileyim hiç sivilce çıkmayan yerimden sivilce çıktı 😂😂
Birde transfer sonrası olması bi garip ondan öncede kullanıyordum da belki sonradan yan etkisi çıkmış ola bilir mi ki
Hahaha çok absürt yerlerde söylemek istememiştim hahaha 😁😁 yani bence bir süredir kullanıyoruz ya ondan olabilir

Canım ben test yaptırmaktan korkuyorum şu an umudum var olumsuz olursa umudumu kaybetmekten korkuyorum çok mu saçma 🙄
Saçma değil hepimiz seninle aynıyız inan ki böyle insan bir umut içinde test bile tapmak istemiyorsun ama inşallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla sağlıcakla nasip edecektir 🤲🥰

Offff benim daha çok var 😩😩😩😂😂😂 şimdi 00:00 itibariyle transfer sonrası 3.gün oldu başladı 😂😂😂
Ah canım zaman duruyor insan diyor belki hiç geçmiyor beklemek çok sıkıcı 🥱 oluyor bu bebişler bizi mahvetti 🤣🫣 dilerim onlara bakacak sabır kalabilir çünkü ön aşama o kadar zor geçiyor ki anlatamam 🤨

Ah canım zaman duruyor insan diyor belki hiç geçmiyor beklemek çok sıkıcı 🥱 oluyor bu bebişler bizi mahvetti 🤣🫣 dilerim onlara bakacak sabır kalabilir çünkü ön aşama o kadar zor geçiyor ki anlatamam 🤨
Allahım kucağımızı doldursun hayırlısıyla bakmak içinde sabrını ve desteğini verir kesin 💕

Benim kızım diyor anne inşallah bebeğimiz çok ağlamaz akıllı bir bebek olsun inşallah dedim inşallah öyle olur 😁
Akıllı uslu olsunlar zorlu bir süreç sonrası akıllı bebiş iyi gelir 😂 benim annem diyor nasip olursa hiç yerinden kımıldatma nazlım büyüsün senin gibi.. kucağa alıştırma.
Annem beni cam ağzına oturturmuş cam da açık ve birinci yani giriş kat
Ve o ev işler görürmüş
Bende kımıldamazmışım
Yaşlı amcalar teyzeler gelip gittikçe bana oyuncak şeker çikolata falan verirlermiş daha doğrusu kucağıma koyarlarmış

Tabii o zamanlar.. sene 1993-1994 şimdiki olduğu gibi değilmiş dünya daha temiz daha iyi
Şimdi çocuğunu bir saniye gözünden ayıramıyorsun

Aynen anneme diyorum olursa sen bakicaksin ben çalışmaya devam diyor ki hayatta bakmam o kıymetli bebek☺️ bende diyorum ne kıymeti beni perişan etti bı gelsin bu günlerin hesabını verecek ☺️

Aynen anneme diyorum olursa sen bakicaksin ben çalışmaya devam diyor ki hayatta bakmam o kıymetli bebek☺️ bende diyorum ne kıymeti beni perişan etti bı gelsin bu günlerin hesabını verecek ☺️
Bende anneme vereceğim 😂 gerçi zaten evden çalışıyorum ben ve annemlerdeyim eşim burda olmadığından
Çoğunlukla o bakar ama tabii anasıda var anasııııı. 😂😂

Akıllı uslu olsunlar zorlu bir süreç sonrası akıllı bebiş iyi gelir 😂 benim annem diyor nasip olursa hiç yerinden kımıldatma nazlım büyüsün senin gibi.. kucağa alıştırma.
Annem beni cam ağzına oturturmuş cam da açık ve birinci yani giriş kat
Ve o ev işler görürmüş
Bende kımıldamazmışım
Yaşlı amcalar teyzeler gelip gittikçe bana oyuncak şeker çikolata falan verirlermiş daha doğrusu kucağıma koyarlarmış

Tabii o zamanlar.. sene 1993-1994 şimdiki olduğu gibi değilmiş dünya daha temiz daha iyi
Şimdi çocuğunu bir sanşye gözünden ayıramıyorsun
Oy canım benim Rabbim kısmet etsin inşallah bizler akıllıydık şimdikileri kucağa almamak ne mümkün 🤣 bende kızımı öyle alıştırdım ama şimdi diyom ay ne kadar safmışım keşke doya doya kucağımda taşısaydım sen içinden nasıl gelirse öyle davran canım benim o günler bir daha gelmiyor keşke insan zamanı geriye alabilse 🥲❤️

Back
X