Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Millet tuvalette doğurur çöpe atar, ya da kolay bulur kıymetini bilmez bizi zaten anlayamazlar bitane iğne vurulmaktan korkarken bazen nelere katlaniyoruz ne iğneler ne muayeneler ne ameliyatlar yasamayanin anlaması mümkün değil. Hiç mütevazı olamicam bu konuda yani herkesten daha çok anneyiz bence millet zevkle yapıyor biz olsun diye ne eziyetlere katlaniyoruz

Canım doğrusu ben senin kızın olduğunu bilmiyordum ve olmasına çok sevindim Rabbim uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin en kısa zamanda prenses kardeşi veya kardeşleriyle oynasın evet haklısın belki ileride biz de bugünleri unutacağım ama empati duyarız inşallah

Benim iki çocuğu olup vajinal muayene iki kez olmuş arkadaşım var bana vajinal muayene ne kadar zor birşey dedi göbeğimin mor halini gösterip haklısın bebeğim dedim önceden banane dwyip susuyordum şimdi hiç içimde tutmayıp söylüyorum

Çok haklısın canım Rabbim inşallah öncelikle sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip eylesin tabi ki hemde en güzel en mücadeleci savaşçı anneler dilerim en kısa zamanda Rabbim kucaklarınızı doldursun boş bırakmasın inşallah

Sorma ya bende 33 yaşıma kadar kadın doğum yüzü görmedim 26 yaşında evlendim ama hiç gitmemistim ve hayatta vajinal muayene olmam diyordum çocukta düşünmedik 7 sene bide korunduk sonra bı baktık zaten olmuyormuş bol bol vajinal muayenede olduk böylelikle

Amin Allah razı olsun aslında yazdım mesajlarda gözünden kaçmış çok bilerek bahsetmek istemedim dedim kimseyi kırarmıyım ondan dolayı çekindim ama büyüdü 9 yaşında darısı sizlere öncelikle olsun inşallah dilerim sizde bu duyguları en kısa zamanda yaşarsınız inşallah

Olur inşallah Rabbim nasip kısmet etsin bizde hep vajinal ben ki kadın doğum o demirleri görünce içim kalkardı kan aldırma iğneden çekinme hepsi vardı şimdi herşey normal oldu Opu bile lokal anestezi altında yapıyorum o kadar ki cesaretlendim

Ne kadar hassassiniz ya maşallah ama neden kirilalim ki rabbim sağlıklı uzun ömür versin ins. Kızınıza umarım en yakın zamanda kardeşi de olur

Ben ilk gittiğimde ki çekingenlik ve korkumu hatırlıyorum bir de şimdiyi ben kariyer yapıcam dedim çok akıllıyım ya çocuk sonra düşünürüz dedim şimdi de kariyeri bırakıp çocuk için uğraşıyorum eee

Ooo maşallah size. Yok benim hala korkum var muayene zorla olabiliyorum çok şükür. Ama rahim filmi ve transferler hep anestezili

Canım sen ne kadar zarif hassas ruhlu birisin bu bizi mutlu eder Allah ennkısa zamanda kızına kardeş nasip etsin inşallah

Ne kadar hassassiniz ya maşallah ama neden kirilalim ki rabbim sağlıklı uzun ömür versin ins. Kızınıza umarım en yakın zamanda kardeşi de olur
Amin Allah razı olsun inşallah onu da hemen bulamadık bizi baya ugraştırdı evliliğimizin 4. Yılında süpriz oldu bize ondan sonra da hiç olmadı ben evliligimden bu yana hiç korunmadım hep korunur gibiydim zaten

Aynısı ben o demirleri görünce dedim bu ney o yatağı vs ilk muayene de baya çekinmiştim şimdi herşeye alıştık

Ay aynı ben önce iş dedim yok sonra ev sonra da Allah dedi sen mi plan yapıyorsun ben mi şuan işten bile çıktım 5 senedir. yani bu süreç bana aslında baya şey öğretti hakettim diyorum. Herkes diyordu bitane yap sonra bekle kızıyordum şimdi ben milllete diyorum kirilmayin bana ama ben yaşadım siz yapmayın bitane dogurun sonra ne istiyorsanız yapın

İyi geceler kızlar bugün buralarda yoktum negatif aldım diye sizi bıraktım sanmayın eşim sağolsun kafam dağılsın diye bol bol gezdirdi bugün uğrayamadım buralara
Bugün pozitif haberlerimiz oldu mu hızlı hızlı geçtim ama göremedim
Birde son konuya değineyim sana hak veriyorum ozlmckmk bende yanımda çocuğuna bağıran bıktım bundan diyen biri olunca çok üzülüyorum ya evladımız olsun diye ne emekler veriyoruz

Evet pıhtılaşma çocuk oluşumuna engel değil zaten kan sulandırıcı hallediyor çok şükür ki tedavisi var

Hayırlı geceler canım benim oh oh çok iyi yapmışsın bu süreçte kafa dağıtmak iyi gelecektir dilerim yakın zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…