- 4 Aralık 2024
- 1.795
- 1.360
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.221
Oh çok şükür canım dilerim şifa olsun bebeğine ve sana inşallah güzel haberlerini daha da alırız inşallahDoktorumla telefonda görüştüm, yerleşme kanamasıdır muhtemelen dedi, dinlenmemi ve tekrar progestan dex’e başlamamı söyledi. Bir de magnezyum kullanacakmışım. Hayırlısı inşallah
Amin hepimize inşallahYaaaaa hadi inşAllahhayırlısı olsuuuunnnn
Kesinlikle öyle inşAllah zorlu süreci güzel atlatacağız hep birlikteAyyy yaa bu zorlu sürecin güzel tarafı olsun oda. Boşverrrrr sinirini bozma yeter ki sadece o olsun. Bir fondaten yeter
Progestan dex’i bırakmışmıydın?Doktorumla telefonda görüştüm, yerleşme kanamasıdır muhtemelen dedi, dinlenmemi ve tekrar progestan dex’e başlamamı söyledi. Bir de magnezyum kullanacakmışım. Hayırlısı inşallah
Canim sen hangi ilaci kulandin. Ben adet yasmin kullaniyorum. Bitiminde adet olucam inşallah. Seninki de mi o ilaç?Evet balım benim ertelendi ama regli olmak üzereyim bu sabah ilaç bitti artık kaç güne regli olurum belli değil ama gümbür gümbür geliyorum
Yok balım duphaston kullandım ben.Canim sen hangi ilaci kulandin. Ben adet yasmin kullaniyorum. Bitiminde adet olucam inşallah. Seninki de mi o ilaç?
Amin inşallah canımKesinlikle öyle inşAllah zorlu süreci güzel atlatacağız hep birlikte
Kız bu ne sabır maşallah ben hayatta dayanamadım birazcikta bana gönderSagol canım yok ya maalesef yarın artık biz ararız
Evet sadece sabah ve akşam fitil olarak kullanıyordum. Ben de erken bulmuştum ama vardır bir bildiği dedim, başka seçeneğim yok zaten. Doktor ne diyorsa yapıyoruzProgestan dex’i bırakmışmıydın?
İnternetten 10-12 haftaya kadar kullanılıyor diye yazıyor ama tabii doktor ne derse o
Ah ahhh ne güzel olurdu yaAmin ecmain inşallah ya beni biri pamuk prensesgibi uyutsa herşey bitse hamilelik olunca beni kaldırsalar ne iyi olurdu İnan ki
Canım yarın sabah idrar yapicam o kesin ama 14 cumaya denk geliyormuş kan testine cumartesi gidebilirim büyük ihtimalle bana çok hareket yasak eşimin goturmesi lazım hastaneye o yüzden kan testini cumartesi sabah verebilirim.
Ya inanın ben 9 ay uyumak istiyorum tuttuktan sonra beni uyutsunlar istiyorum doğumdan sonra uyandirsinlarAh ahhh ne güzel olurdu yaama kalk sakın uyuma o güzel anları yaşaman lazım stresli zor ama sonu muhteşem
İnşallah güzel haberler alırsınız inşallah çok geçmiş olsun dilerim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin Allah’ın izniyleCanım yarın sabah idrar yapicam o kesin ama 14 cumaya denk geliyormuş kan testine cumartesi gidebilirim büyük ihtimalle bana çok hareket yasak eşimin goturmesi lazım hastaneye o yüzden kan testini cumartesi sabah verebilirim.
Sağlık ocağında benim doktorum rapor konusunda sıkıntı etmiyor çok şükürBenim 10 günlük rapor bugün bitiyor, yarın yine işe gideceğim. Başta “öff sıkıldım daha kısa olsaydı”diye düşünürken şuan tüm düşüncelerim değişti. Yarın kim gidecek işebir de bu yorgunluk falan eklenince ben bi 10 gün daha isterdim valla. Şimdi “Almanya’da olsaydık” kolayca rapor yazdırırdım, burada doktorlardan canını iste ama rapor isteme. Memlekette her şey çok düzgün ya
Ah canım keşke öyle bir sistem olsaydı ne güzel olurduYa inanın ben 9 ay uyumak istiyorum tuttuktan sonra beni uyutsunlar istiyorum doğumdan sonra uyandirsinlarben yatmak zorunda olduğum için tabi böyle hissediyorum ama bu sefer dikişin sağlam içerden ins. Yatmama gerek kalmaz
Bekleyenlere ben dahilEvetikosan yazdı rahim kalınlığı olmadan ertelenmiş diğer kızlarda adetlerini bekliyor transfer için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?