• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize teşekkür ederim dilerim sağlıklı bir şekilde değerlerim yükselir gebeliğim sağlıklı bir şekilde devam eder Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰
Aman da aman hamilelik takvimi ne güzelde yakışmış hamilelik kimbilir nasıl yakışmıştır 🧿🧿🧿 Rabbim sorunsuz bir şekilde devam ettirsin de kucağına da almak nasip olsun inşallah 🤲🤲🤲

Evet sadece sabah ve akşam fitil olarak kullanıyordum. Ben de erken bulmuştum ama vardır bir bildiği dedim, başka seçeneğim yok zaten. Doktor ne diyorsa yapıyoruz 😬
Ben fitil kullanmadım hiç hep iğne olarak kullanıyorum pozitif görünce inşAllah ne olur bilmem ama iğne devam eder sanırım

Yok canım ya böyle ağırdan almayı seviyorlar ama yarın arayacağım inşallah güzel haberler almak nasip olsun tedavi için bir engel teşkil etmez inşallah 🫶🏻❤️ çok sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden dilerim hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🤲🌹
Hey Allahım yaa dövcem bak onları 😅 Hadi bakalım sabah ola hayrola kuzum 🤗

Tekrar selam kızlar, bende Amerika’da yaşıyorum ve tüp bebek için Türkiye’ye geleceğim iş yerim izin konusunda çok sıkıntılı taze transfer şart anlayacağınız birde biletleri izinleri adet günüme göre ayarladım adetim 19 Mart önden gelecek diye ödüm kopuyor :( usulca mesajlarınızı okuyorum hergün

Benim 10 günlük rapor bugün bitiyor, yarın yine işe gideceğim. Başta “öff sıkıldım daha kısa olsaydı”diye düşünürken şuan tüm düşüncelerim değişti. Yarın kim gidecek işe 😂 bir de bu yorgunluk falan eklenince ben bi 10 gün daha isterdim valla. Şimdi “Almanya’da olsaydık” kolayca rapor yazdırırdım, burada doktorlardan canını iste ama rapor isteme. Memlekette her şey çok düzgün ya 🤣
Kuzum istesen vermezler mi acaba 🙄 Benim de perşembe bitecek ama cuma günü gidip hem tekrar rapor yazdırmak hem de test yaptırmak istiyorum 🙄

Canım yarın sabah idrar yapicam o kesin ama 14 cumaya denk geliyormuş kan testine cumartesi gidebilirim büyük ihtimalle bana çok hareket yasak eşimin goturmesi lazım hastaneye o yüzden kan testini cumartesi sabah verebilirim.
Heyecanla sonucu bekliyoruz canım, Allahım sevinç çığlıkları attırsın sana 🌸🥰

Tekrar selam kızlar, bende Amerika’da yaşıyorum ve tüp bebek için Türkiye’ye geleceğim iş yerim izin konusunda çok sıkıntılı taze transfer şart anlayacağınız birde biletleri izinleri adet günüme göre ayarladım adetim 19 Mart önden gelecek diye ödüm kopuyor :( usulca mesajlarınızı okuyorum hergün
Canım hoşgeldin 🤗 Dilerim herşey gönlünce ve tam vaktinde olur da bebeğine kavuşursun en kolay ve hızlı şekilde 🌸

Hoş geldin canım aramıza 😍
Genelde adet günlerin nasıl oluyor? Geç erken gelme gibi huyu var mı?
Bir hafta erken gelmez herhalde değil mi?
Olaki erken geldi, adetininikinci veya üçüncü günü muayene olursan sorun olmaz 😘
İlk denemeniz mi?

Aleyküm selam 👋 hoşgeldin 🤗 inşallah herşey gönlünüzce olsun dilerim sıkıntısız sorunsuz geçer herşey Allah’ın izniyle 🤲❤️

Canım önemli bir hastanenin internet sayfasında böyle yazıyor. Bence korkulacak bir durum yok. Sadece embriyonun saglikli olmasi için genetik test mutlaka öneriliyor..

Akdeniz Anemisi (Talasemi) Önlenebilir mi?

Genetik bir hastalık olan Akdeniz anemisi önlenemeyen bir hastalık türüdür. Akdeniz anemisini önlemenin tek yolu çiftlerin evlenmeden önce veya çocukları doğmadan önce tedbir almalarıdır. Akdeniz anemisi taşıyıcıların kendileri gibi taşıyıcılarla evlenmemesi önerilir. Ülkemizde evlenecek çiftlere evlenmeden önce Akdeniz anemisi testi yapılmaktadır. Talasemi hastaları veya talasemi taşıyıcıları çocuk sahibi olmak istiyorlarsa mutlaka genetik danışma almaları gerekir. Tüp bebek (IVF) tedavisi esnasında embriyoya genetik testler yapılarak sağlıklı embriyo kullanılmaktadır.
Ben de araştırdım baya. Testjn sınırı 3.5 eşim değeri 3 yani aslinda sınırda da değil

Bilgi

Canım önemli bir hastanenin internet sayfasında böyle yazıyor. Bence korkulacak bir durum yok. Sadece embriyonun saglikli olmasi için genetik test mutlaka öneriliyor..

Akdeniz Anemisi (Talasemi) Önlenebilir mi?

Genetik bir hastalık olan Akdeniz anemisi önlenemeyen bir hastalık türüdür. Akdeniz anemisini önlemenin tek yolu çiftlerin evlenmeden önce veya çocukları doğmadan önce tedbir almalarıdır. Akdeniz anemisi taşıyıcıların kendileri gibi taşıyıcılarla evlenmemesi önerilir. Ülkemizde evlenecek çiftlere evlenmeden önce Akdeniz anemisi testi yapılmaktadır. Talasemi hastaları veya talasemi taşıyıcıları çocuk sahibi olmak istiyorlarsa mutlaka genetik danışma almaları gerekir. Tüp bebek (IVF) tedavisi esnasında embriyoya genetik testler yapılarak sağlıklı embriyo kullanılmaktadır.
Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim 🙏🏻 🙏🏻 🫠

İyiyiz sagol canım benim teşekkür 😍 ederim sen nasılsın işe mi başladın canım Allah kolaylık versin inşallah maalesef cancağzım aramadılar sabah blz arayacağız inşallah 😁🤷‍♀️
Canım benim kendi işim o nedenle sorun yok ama tabi işler yığılmasın diye birkaç şeyi halletmeye gittim 😁 bugün de sırtım ağrıyor psikolojim neler yapıyor 🤣🤣 senn yarınnara canım bugün en çok bunu merak ettik

Ya bir şey diyeceğim
Ben sivilcelenmeye başladım 😩
Yani çenemde sivilce oluyordu bende adet döneminde ama şimdi burnumun üstünde boğazımda var birertane
İlaçlardan kaynaklı mı acaba? Transferden önce çarşamba başladım progestan’a pazartesi transfer oldu ve halen ilaçlar devam haliyle.
Çenendeki sivilceyi normal buldum 😅

Progestan sivilce mi yapıyor?
Canım ilaçlardan bende de var saçma biçimde ama o kadar çok ilaç var ki hangisinden dolayı olur bilmiyorum 😁😁

Canım ilaçlardan bende de var saçma biçimde ama o kadar çok ilaç var ki hangisinden dolayı olur bilmiyorum 😁😁
Şaşırdım ne bileyim hiç sivilce çıkmayan yerimden sivilce çıktı 😂😂
Birde transfer sonrası olması bi garip ondan öncede kullanıyordum da belki sonradan yan etkisi çıkmış ola bilir mi ki

Back
X