• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
azonce bir tlf geldi yerle bir oldum. Bende talasemi taşıyıcılığı var eşimin testi de sınırda çıktı. Hematoloji bölümüyle görüşmemizi istediler. Eğer hematoloji embriyoya biyopsi yapsın derlerse biyopsi yapacaklarmış. Bizim olduğumuz bölgede hematoloji bölümü yok bizde 1-2 doktora sorduk. Sıkıntı olmaz dediler. Bilmiyorum napicaz . Yaşayan oldu mu

Aaaa biz burda 1 saat geçse kafayi yeriz sen akşama kadar nasıl dayandın 🤭 gercekten bu kadar rahatlik olmaz birde üstüne özür ne fayda ben sayardim adamlara 🤣🤣🤣🤣
Ah ah hiç sorma sıkıntıdan eşime sarıyordum tartışmak için yer açıyordum birde nasıl stres altındayım inan ki vallahi bunlar çok rahat ☺️ biz söylenince de özür falan fistan sen otomatik yumuşuyorsun 😁😂

Kahhve Kahhve nasılsın canım son durumun nedir inşallah herşey yolundadır 🥰
Merhabalar, ben geçen hafta hsg çektirdim. Sanırım yumurta toplamam 2 ay sonraya kaldı. Doktor bu 2 ay içinde kendiliğinden de olabilir dedi. Hem de eşimin de kullanması gereken ilaçlar vardı bu süreci bekliyoruz

azonce bir tlf geldi yerle bir oldum. Bende talasemi taşıyıcılığı var eşimin testi de sınırda çıktı. Hematoloji bölümüyle görüşmemizi istediler. Eğer hematoloji embriyoya biyopsi yapsın derlerse biyopsi yapacaklarmış. Bizim olduğumuz bölgede hematoloji bölümü yok bizde 1-2 doktora sorduk. Sıkıntı olmaz dediler. Bilmiyorum napicaz . Yaşayan oldu mu
Canım üzülme illa ki bir tedavisi vardır inşallah Rabbimden ümit kesilmez dilerim sonunda hayırlı sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah 🤲

Merhabalar, ben geçen hafta hsg çektirdim. Sanırım yumurta toplamam 2 ay sonraya kaldı. Doktor bu 2 ay içinde kendiliğinden de olabilir dedi. Hem de eşimin de kullanması gereken ilaçlar vardı bu süreci bekliyoruz
Merhaba canım dilerim inşallah Rabbim kendiliğinden sizi yormadan nasip etsin inşallah 🤲🥰

Bankada eczane ve doktor havasını alın dedi vurduktan sonra hemen çıkarmayın biraz bekleyin sonra çıkarıp hafifçe ovalayın dediler
Hafifçe ovalamanın sebebi ilaç dağılımı kan dolaşımı olup sertliği önlemekmiş
Bana da ovalarsanız morarma yapar dedi her bünye farklı ama bana ovalamamak ve yavaş enjekte etmek iyi geldi hiç bir şey olmadı çok şükür❤️

Benimde daha ilkini yaptım morardı progestan birde fitilin yarısı dışarı çıkıyor acaba yanlış mı koyuyorum
Zaten fazlasını atar uzanarak mı katıyorsunuz ben ayağa kalkmadan akmıyor lavaboya kalkınca fazla tortularını atıyor zaten o içinde kaldığı sürece etki ediyor

Benimde daha ilkini yaptım morardı progestan birde fitilin yarısı dışarı çıkıyor acaba yanlış mı koyuyorum
Canım ilaç dağılsın diye biraz ovalamak, sonrasında buz uygulamak iyi geliyormuş. Bende bugün öyle yaptım. Sende bir öyle dene istersen.. Fitil maalesef geliyor dışarı, mümkün olduğunca geriye ittir ve fitilden sonra uzan bi 15-20 dk 🌸

Canım ne olmazları gördük duyduk, sen gönlünü ferah tut ve yöntemleri araştır bakalım, gün doğmadan neler doğar. Rabbim sizi yormadan bebeğinize kavuştursun inşaallah 🌸

Canim talasemi akdeniz anemisi oluyor dimi ? Sizde varsa genetik yatkinlik olarak bebeğe geçme ihtimali çok yüksek diye biliyorum o yüzden embriyodan biyopsi yani pgt yaptirmak istemişlerdir. Bence en doğrusu bu ki en sağlıklı embriyo bulsunlar genel amaç bu. Umarim sonucu çok iyi gelir. 🤲🤲🤲

Back
X