• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah dilerim sizde yakın zamanda pozitifleri görürsünüz inşallah ben her zaman adetimin 2. Günü iğnelere başladım çünkü ne kadar erken o kadar iyi oluyor bazen geç başlayınca yumurtalar bile kontrolsüz çatlayabiliyor benim yumurtalar çok hareketli heyecanlı 😁 olduğu için iki aşılamam onun için iptal oldu kontrolsüz vakitsiz çatladılar dilerim tedavilerimiz sıkıntısız sorunsuz geçer inşallah 🤲🫶🏻
Sizde şehir hastanesinde mi yaptırıyorsunuz benim amh 0,57 çıkınca aşıalma yapmıycaz direk tüp bebek dedi. Ben daha önce aşılama ve tüp yaptırmadım ama klomen femara gonal f menopur ovitrelle bunların hepsini kullandım. Size hangi ilaçları vermşlerdi. Birde doktorum vitamin verdi hem eşime hem bana thancss onu kullanıyoruz

Yaaa testlerimiz aynı sayılır o zaman gerçi benimki 3.gün embriyosu senden sonra çıkar muhtemelen iki gün kaybım oluyor 🤣 inş bol pozitifli bi topik olur bayrama sevinerek gireriz 🙏
İnşAllah inşAllah.. herkese belirti arama demesi kolaydı şimdi kendi başıma gelince bi kramp ağrısı veya benzeri olunca ay acaba noluyor içimde diyorum 😂

İnşAllah pozitifi görüp sonra sağlıklı ilerlemesini kese görümü ve kalp atışını duyarız 😍

Sizde şehir hastanesinde mi yaptırıyorsunuz benim amh 0,57 çıkınca aşıalma yapmıycaz direk tüp bebek dedi. Ben daha önce aşılama ve tüp yaptırmadım ama klomen femara gonal f menopur ovitrelle bunların hepsini kullandım. Size hangi ilaçları vermşlerdi. Birde doktorum vitamin verdi hem eşime hem bana thancss onu kullanıyoruz
Ben iki aşılama üç tüp bebek yaptım 4. İçin hazırlanıyorum ben menogon ve orgalutran birde ovitrelle yaptım ilk iki tüp bebegimi üçüncü de Pergoveris ve cetrotide artı ovitrelle birde vajinal fitil olarak devam ettim ben yurtdışındayım burada yapıyorum ben de folik asit içiyorum eşime de doktor vitamin takviyesi verdi bu şekil ilerliyoruz bakalım sonumuz hayr olsun inşallah 🤲🥰

Bence de bir günden birşwy olmaz ❤️❤️ ay hadi hayırlı haberlerini bekliyorzı benim de testim pazar günü ama ben korkuyorum yapmaya
Amin canım inşaallah güzel haberler veririm ve sizlerden de güzel haberler duyarım 🤗 Bende korkuyorum, keşke transfer demek kesin hamilesin demek olsa ama bu tarz bir gebeliğin her aşaması bol beklemeli 😅

Ben iki aşılama üç tüp bebek yaptım 4. İçin hazırlanıyorum ben menogon ve orgalutran birde ovitrelle yaptım ilk iki tüp bebegimi üçüncü de Pergoveris ve cetrotide artı ovitrelle birde vajinal fitil olarak devam ettim ben yurtdışındayım burada yapıyorum ben de folik asit içiyorum eşime de doktor vitamin takviyesi verdi bu şekil ilerliyoruz bakalım sonumuz hayr olsun inşallah 🤲🥰
İniallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Bizimki sebepsiz infertilite olarak geçiyor size birşey demiş miydi doktorr

İniallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Bizimki sebepsiz infertilite olarak geçiyor size birşey demiş miydi doktorr
Amin amin inşallah canım bizim de aynı sebepsiz infertilite tabi artık yaş faktörü de ortaya çıkıyor sperm faktöründe azalma var onun için doktor dedi artık sizin ki tüp bebek 👶 olmalı ben dedim zaten bende artık normal olmasını beklemek istemiyorum öyle karar aldık bir tüp bebeğimde hamile kaldım dış gebelik oldu şans kısmet böyleymiş 🙈🥰

Bence de bir günden birşwy olmaz ❤️❤️ ay hadi hayırlı haberlerini bekliyorzı benim de testim pazar günü ama ben korkuyorum yapmaya
benimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacak :KK48:

benimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacak :KK48:
İnşallah o günü de görürsün inşallah ben tam 14. Gün kan verdim evde hiç test yapmadım pozitif gelince test yapmaya başladım sırf o iki çizgiyi görebilmek için keseye gidene kadar üç dört günde bir test ediyordum eşim de dedi ne zamana kadar yapacaksın 🤣 dedim doğum 🤰 olana kadar bilemedim ki biz plan yaparken kader gülüyormuş 🤲

İnşallah o günü de görürsün inşallah ben tam 14. Gün kan verdim evde hiç test yapmadım pozitif gelince test yapmaya başladım sırf o iki çizgiyi görebilmek için keseye gidene kadar üç dört günde bir test ediyordum eşim de dedi ne zamana kadar yapacaksın 🤣 dedim doğum 🤰 olana kadar bilemedim ki biz plan yaparken kader gülüyormuş 🤲
Ah canım benim kul kurar kader gülermiş demiş atalarımız. En doğru zamanda en hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. :KK200:

Onu bende yapmıştım, hatta eşim istediği için yapmıştım; çünkü kan testi öncesi yaptığım testlere bir türlü inanmamıştı 😂

Back
X