• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah o günü de görürsün inşallah ben tam 14. Gün kan verdim evde hiç test yapmadım pozitif gelince test yapmaya başladım sırf o iki çizgiyi görebilmek için keseye gidene kadar üç dört günde bir test ediyordum eşim de dedi ne zamana kadar yapacaksın 🤣 dedim doğum 🤰 olana kadar bilemedim ki biz plan yaparken kader gülüyormuş 🤲
Kalp atışı filan mı olmadı ne oldu cnm inş yüzün güler bu sefer kucağın dolar

Esra hanım sizi de tabloya ekleyiyeyim mi istermisiniz dilerim hepimiz inşallah pozitif görürüz 🤲🫶🏻🥹

benimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacak :KK48:
Ayy canım bende öyle yapmak istemiyorum 😁😁 nasip olursa ❤️❤️🧿🧿🍀

Arkadaşlar IVIG serum alan var mı bu tedavisinde veya daha önceki bir tedavisinde? Doktor her ek tedavide olduğu gibi bunun da garantisi yok dedi ama geçen sefer intralipid yaptırmıştık ve 6. haftada kalbi durdu, bu sefer son embriyomuz diye Octagam serum aldım bakalım bir farkı olacak mı
Canım ben bundan önceki transferim de her hafta aldim serum tedavisini. Bu olacağım transferimde de doktorumla konuştum transferin oncesinde ve sonrasinda olmak üzere iki defa yapalim dedi. Çünkü bende otoimmün hastalık var. Bağışıklığı desteklesin diye yaptiricam

Benim bel ağrım transferden önce başlamıştı
Ama bel ağrısı bende bazen oluyordu önceleri fakat transfer öncesi sanki öncelerine göre bir tık daha fazlaydı
Arada böyle hafif kramplarım oluyor, kramp dediğim sanki adet dönemi geldi çattı kapıya gibi 😂
Mide bulantısı yok şükür

Ben birde transfer günü akşam geldim anca eve
Dün ve ondan önceki gün hiç yatmadım, daha doğrusu evden çalışıyorum ben yatmak yerine oturdum.
Arada bi dolaştım
Dün mutfakta uğraştım kek vs. Bana doktorum iki gün dinlen falan demedi, normal hayatına dön ama yorma koşma dedi
Banada aynı şekilde demişti çok ağır işler yapma canım ağır kaldırma , zorlama kendini omunhari inde günlük yaşantına devam et 🥰

Canım ben bundan önceki transferim de her hafta aldim serum tedavisini. Bu olacağım transferimde de doktorumla konuştum transferin oncesinde ve sonrasinda olmak üzere iki defa yapalim dedi. Çünkü bende otoimmün hastalık var. Bağışıklığı desteklesin diye yaptiricam
Şifa olsun… bundan önceki transferin tutmuş muydu? Tuttuysa devam etti mi gebeliğin?

benimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacak :KK48:

Bekleyebildiğin kadar bekle dayan erken test yapma canım geç tutunma falan olursa kanda bile hemen yükselmiyor moralini bola bozmuş olursun

Merhaba dün akşam kan verdim negatif çıktı.Nasip değilmiş ,üzüldüm ama Rabbim en iyisini bilir
Canım gerçekten zor bir durum inan ki gönül isterdi herkes pozitif olsun ama elden birşey gelmiyor Amin canım dilerim Rabbim hayırlı güzel bir zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah sana burdan kocaman sarılıyorum senin yaşadıklarının hepsini yaşadım onun için seni çok iyi anlıyorum duygularını herşeyini dilerim bundan sonra yüzümüz gülsün inşallah 🤲😢

Şifa olsun… bundan önceki transferin tutmuş muydu? Tuttuysa devam etti mi gebeliğin?
Evet canim tuttu. Şuan 5 yaşında çok şükür 🤲🤲 isteyen herkese nasip etsin rabbim komsenin kucağını boş birakmasin 🤲🤲 ona kardeş için girdik bu yola bakalim hakkimizda hayirlisi 🥰🥰

Ben oruç tutamıyorum zaten kullandığım ilaçlardan dolayı
Sabah 9’da folikasit, progestan iğne ve estrofem
Saat 13’de estrofem
Saat 17’de estrofem
Saat 21’de progestan iğne

Ya bugün günlere baktım dedim ki daha iki gün geçmiş transfer sonrası ikinci gün
Sanki bana bir hafta geçmiş bir hafta kaldı diye düşünüyordum 😂
canım ıgne çok yakıyor mu ben progestan vajınl yoldan alıyorum fıtıl olarak ama benı mahfettı kasıntı akıntı fılan kullanan var mı herkes ıgne mı kullanıyor

Back
X