- 4 Aralık 2024
- 1.795
- 1.360
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.161
İnşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatların sağlıklı gebeliklerin olsun Allah’ın izniyleBenim daha önceki denemelerimde embriyolarımız hiç transfer aşamasına gelemedi. Hep bölünmeleri yavaşladı ve durdu. Başka bi doktora gitmeye karar verdik sonrasında. Hikayemizi anlatınca o da eşimle bana genetik test yaptırdı . Çok şükür önemli birşey çıkmadı. Bu pıhtı sorunum çocuk olmaması ile ilgili değilmiş, ama pıhtı oluşursa düşük riskim olabilirmiş. Böyle dediler
Offf sinir bozucuuuuuSagol canım yok ya maalesef yarın artık biz ararız
inşAllah hayırlısıyla cümlemizin duaları kabul olurEvet canım hepsi normal ister istemez vücut bir sürü ilaca maruz kaldı dilerim gebelikle sonlanır da bu kadar şeye değer Allah’ın izniyle inşallah
Yaaa çatlardım valla ben bizde en azından e nabız var oraya düşüyor neyse geç olsun güç olmasın cnm inş sabah güzel haberlerle karşılarsın biziSagol canım yok ya maalesef yarın artık biz ararız
Ben aşırı sabırlıyım ama işte onları da çok darlamak istemedim dedim bugün geçsin sabah olsun biz arayalım altı üstü diyecek ki sonuçları iyiOfff sinir bozucuuuuu
Biz burda sonuçlarımız e nabıza düşmeyince sinir oluyoruz sen maşAllah sabırlısın.
İnşAllah iyi haberlerini alırız
inşAllah hayırlısıyla cümlemizin duaları kabul olur
Yok burada öyle bir sistem yok ne yazık ki herşey daha farklı sürüyorYaaa çatlardım valla ben bizde en azından e nabız var oraya düşüyor neyse geç olsun güç olmasın cnm inş sabah güzel haberlerle karşılarsın bizi
yaa ne gıcık sistem . Sabahtan ara hemenSagol canım yok ya maalesef yarın artık biz ararız
Aminnn canım hep birlikte hamiş olalım bebişlerimiz gelsin dünyayaİnşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatların sağlıklı gebeliklerin olsun Allah’ın izniyle
Tabiiki inşallah erkenden arayacağız dilerim sonuçlar iyi çıkar sizi de haberdar edeceğim canım çok sağolun Allah razı olsun böyle önce seni bir geriyorlar nabzını yokluyorlar ondan sonrayaa ne gıcık sistem . Sabahtan ara hemenbizde meraktayız
Ne kdr saçma ama ya biliyorlar sonuçta beklediğini vicdan gerek resmen bunlara tebrik ediyorum seni vallaTabiiki inşallah erkenden arayacağız dilerim sonuçlar iyi çıkar sizi de haberdar edeceğim canım çok sağolun Allah razı olsun böyle önce seni bir geriyorlar nabzını yokluyorlar ondan sonra
Amin ecmain inşallah ya beni biri pamuk prensesAminnn canım hep birlikte hamiş olalım bebişlerimiz gelsin dünyaya
Aynen öyle canım zaten bu konunun çok hassas olduğunu biliyorlar sürecin ne kadar zor olduğunu birde böyle saçma şekilde seni daha strese katıyorlarNe kdr saçma ama ya biliyorlar sonuçta beklediğini vicdan gerek resmen bunlara tebrik ediyorum seni valla
Şükür iyiyim, ara ara hafif kramp tarzı birşeyler oluyor bugün düne göre daha az sanki bilemedimBen aşırı sabırlıyım ama işte onları da çok darlamak istemedim dedim bugün geçsin sabah olsun biz arayalım altı üstü diyecek ki sonuçları iyireçeteyi yolluyacam bu yani neyini uzatıyorsun sanki uzaya gideceğiz
Amin Amin inşallah canım benim durumun nasıl kendini nasıl hissediyorsun
Kadın ısıtmaz tabi , siz giderken elinizde tutun hemşireye öyle teslim edinYavaş enjekte ediyor da ısıt vur diyemem kadına yaama geldikten sonra sıcak su kompleksi duymuştum onu deneyeyim bakalım
Canımm hoşgeldinMerhabalar kizlar, bu grubu geç farkettim maşallah baya aktifdiğer grup çok sakin. Beni de ekleyebilir misiniz listeye rica etsem. Yaş 39 5.gun embriyosu 4. Transfer 5 Mart - test günü 14 Mart bir düşük,bir erken doğum, geçen ay da negatif transfer var ama bu sefer umutluyum bakalım
Sabah ilk idrarla yapılması gerekiyormuş canım ama akşam yapanlarda var burda bekleyemedikleri içinKizlar ya idrar testini illaki sabah ilk idrarla mi yapmam lazım bu kadar bekledim ama şimdi test eve geldi ya dürtüyor beni yap diyebide çok pahalıymış boşa gitsin de istemiyorum
Ayy bekle canım sabahı ilk idrar daha iyi gösteriyor, bizede haber ver sonucunuuİns. Canım normalde idrar testi yapmam günümü beklerim ama dayanamadım aldırdım bugün yarın sabah idrar yapicam bakalım rabbim hayirlisini versin hepimize
Ayy doktor bana bi solüsyon yazmıştı hiç kullanmadım ama ağrın olduğunda bu solüsyonu kullan demişti, bi doktoruna sorsana canım belki rahatlatsın diye sana da solüsyon verirEvet sanırım yağlı diye ovalıyorum ovalıyorum dağılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?