• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar merhaba . Ben araniza yeni katildim .Bu ayı değerlendirim ovulasyon testi ile sat 20 mart beni de listeye ekleyebilirmisiniz ?

Asbei Asbei cnmnbenimde bat yanlış vermişim ben ya k bakma 31mart olark duzeltrmisin ben Jamie35 Jamie35 in gönderisini okuyunca bakiyim dedim 21mart yazdrmisim 31oluck tmm cnm opuldun🤗😚

Kızlar bugün ki testim böyle çatlamış mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 26
Testlerin varsa resmini atar mısın canım bu arada hangi gün pik yaptı
Benim adetim duzenlidir 27 28 gunde sasmaz hamile bi arkadasim artan testlerinden vermisti sans eseri uc gunluk bi deneme yaptim ayni zamanda takvim uygulamasini kullanyorum ilk 5 mart 2. 6 mart 3. 7 mart tarihine ait elimden geldigi kadariyla değerlendirdim. Eğer olusmazsa doktor kontrolunda yada direk adet bitiminden takip baslayarak calisacagim suan 11 gun var gorunuyor hayirlisi her sey icin.

Eklentiler

• 20200309_123613.jpg
    20200309_123613.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 2020-03-09 12.39.27.jpg
    2020-03-09 12.39.27.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 21
🤗Hadi yaa cnm hamilelikte olabiliyormuş diş sorunları ben şükür kızımda hiç sıkıntı yaşamadım da inşallah 2.cocuktada olunca yaşamam valla ben bekarken çok çektim dişten oyuzden artık dìş lafı bile beni korkutur oldu ama ben çok uğraştıgim için cnm yoksa korkulacak gibi değil dolgu inş biran önce atlatrsin sende sonra hmile kalabiliriz🤭🤭🥰
Aminnn inşallah. Nisana herkes hamile olarak girecek inşallahhh❤️❤️

Back