- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
Dört buçukta uyudum. Şimdi uyandim.merve nerelerdesin uyanamadın mı daha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dört buçukta uyudum. Şimdi uyandim.merve nerelerdesin uyanamadın mı daha?
Gün yeni aydı ozamanDört buçukta uyudum. Şimdi uyandim.
Testlerin varsa resmini atar mısın canım bu arada hangi gün pik yaptıArkadaslar merhaba . Ben araniza yeni katildim .Bu ayı değerlendirim ovulasyon testi ile sat 20 mart beni de listeye ekleyebilirmisiniz ?
Benim adetim duzenlidir 27 28 gunde sasmaz hamile bi arkadasim artan testlerinden vermisti sans eseri uc gunluk bi deneme yaptim ayni zamanda takvim uygulamasini kullanyorum ilk 5 mart 2. 6 mart 3. 7 mart tarihine ait elimden geldigi kadariyla değerlendirdim. Eğer olusmazsa doktor kontrolunda yada direk adet bitiminden takip baslayarak calisacagim suan 11 gun var gorunuyor hayirlisi her sey icin.Testlerin varsa resmini atar mısın canım bu arada hangi gün pik yaptı
Catlamis yinede degerlendirin bugunu ve yariniKızlar bugün ki testim böyle çatlamış mı
Aynen canısı.Gün yeni aydı ozaman
Aminnn inşallah. Nisana herkes hamile olarak girecek inşallahhhHadi yaa cnm hamilelikte olabiliyormuş diş sorunları ben şükür kızımda hiç sıkıntı yaşamadım da inşallah 2.cocuktada olunca yaşamam valla ben bekarken çok çektim dişten oyuzden artık dìş lafı bile beni korkutur oldu ama ben çok uğraştıgim için cnm yoksa korkulacak gibi değil dolgu inş biran önce atlatrsin sende sonra hmile kalabiliriz
Ekledim cnm10 ya da 11 mart diyelim
Hoş geldiniz eklerim tabiArkadaslar merhaba . Ben araniza yeni katildim .Bu ayı değerlendirim ovulasyon testi ile sat 20 mart beni de listeye ekleyebilirmisiniz ?
Tmm cnmAsbei canım benim batı düzeltirmisin 24 Mart bat olucak
Hoş geldiniz eklerimBenide alirmisiniz ? . Çatlatma ignesi oldum 7martta 24mart adet gunum
Tm cnm hoş geldin
Diğer testlerin nasıldı cnm bi testle anlaşılmaz kiKızlar bugün ki testim böyle çatlamış mı