- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Tamam canım her gün yapınca sperm de sıkıntı olmaz inşAllahCatlamis yinede degerlendirin bugunu ve yarini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım her gün yapınca sperm de sıkıntı olmaz inşAllahCatlamis yinede degerlendirin bugunu ve yarini
Atayım canımDiğer testlerin nasıldı cnm bi testle anlaşılmaz ki
Beni takip eden kadın bugün çatlamış diyor kuzumYalnız seninki çatlayalı çok oldu zaten 24 saat sürüyor
Laboquick kullanıyorum memnunum. Kağıt testler bana hijyenik gelmiyor.Kızlar ovulasyon testi sipariş vermeyi düşünüyorum hangi marka alsam karar veremedim öneriniz var mı
merve etiketlemeyi nasil yapoyorsunAllah şifa versin canım. Geçmiş olsun.
Kızlar ovulasyon testi sipariş vermeyi düşünüyorum hangi marka alsam karar veremedim öneriniz var mı
Etiketleyeceğin kişinin nickini yazmadan @ işareti yazıcaksın sonra ismini yazarken çıkar zaten Dasmeer bu şekilde olurmerve etiketlemeyi nasil yapoyorsun
Evethasbeee oldumu
evt ogrendimNasık canım? Anlamadım Dasmeer bunu mu diyon?
Peki bakalım.evt ogrendim
Ama o şimdi korunuyo o yüzden nisana kaldı mecbur. Açsın şimdiden.Kız martı bitirseydik öyle açsaydınız
Evet doğru çok yorgunum bennnnAma o şimdi korunuyo o yüzden nisana kaldı mecbur. Açsın şimdiden.